Merhaba,
Bir konu hakkında bilgi rica ediyorum. Ben şimdi Almanya'da bulunan sevgilim ile Hollanda'da nikah yapsam, benim 3 aylık schengen vizem var nikah yaptıktan sonra Almanya'da kalabilir miyim Türkiye'ye geri dönmeden ?
Ve birde ek olarak sevgilimin bir oğlu var benimle nikah yaptığında otomatikmen benim vesayetime giriyor sanırım. Oraya gittiğimde turist olarak nikahtan sonra oturuma başvuru yapabiliyor muyum ? Sevgilim Alman, oğlu 9 yaşında.
Cipet
20.06.2017 00:40:32
Merhabalar,
Sizin burda oturum ile devamli kalabilmeniz icin Aile birlesimi vizesi ile gelmeniz gerekiyor. Almanya' da aile birlesimi basvurusu yapmaniz mümkün degil.
Aile birlesimi vizesi adimlarini da tekrar yazmaya gerek yok sanirim forumdan bulabilirsiniz.
Iyi günler.
Merhaba,
Bilgi için teşekkür ederim. Peki Türkiye'den çocuk üzerinden başvuru yapabilir miyim bilginiz var mı ? Çocuk sevgilimin eski kocasından velayeti sevgilimde.
KaLpSiz
20.06.2017 08:28:22
Ya kardesim cocuk.senin. cocugun degil nasil cocuk uzerinden.basvuru yapicaksin. Cocugun anasi belli babasi belli seninle alakasi.yok
fuk_18
20.06.2017 11:52:51
cocugun annesi belli babasi belli baskasinin cocugunu kullanarakmi almanyaya gitmeyi dusunuyorsun, aile birlesiminden baska caren yok a1 belgeside almak zorundasin