ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: vize için uçak bileti

Sayfa: [ 1 ]

Fatihh18 29.11.2017 01:03:28

arkadaslar davetiye ile almanya'ya nisanlimin yanina gidecegim davetiyeyi abim gönderdi 2 gün sonra idata'da vize basvurum var evraklarım tamam ama ucak bileti almak istemiyorum vizem çıkmazsa boşuna gidecek rezarvasyon yaptım ama biletin üstünde 24 saat gecerlidir almazsaniz rezervasyonunuz iptal olacaktır yazıyor daha once bu durumla karsılasan varmı yardımcı olursanız sevırım

yeniceri57 29.11.2017 11:47:29

islemi muhtemelen thyden yaptin. evet dedigi gibi eger bileti almazsan rezervasyonun iptal olur. diger Ucak sirketlerinde bu durum yok. sadece pegasusda bilet fiyatini Sabit tutma ozelligi var. oda bileti alana Kadar oncesinden bir odeme yaparak o andaki fiyati Sabit tutar. malesef bileti almak zorundasin. son ucus tarihine Kadar almazsan da bu seferde fiyat yukselir.

selametle

Alıntı yapılan: Fatihh18 - Kasım 29, 2017, 01:03:28 ÖÖ
arkadaslar davetiye ile almanya'ya nisanlimin yanina gidecegim davetiyeyi abim gönderdi 2 gün sonra idata'da vize basvurum var evraklarım tamam ama ucak bileti almak istemiyorum vizem çıkmazsa boşuna gidecek rezarvasyon yaptım ama biletin üstünde 24 saat gecerlidir almazsaniz rezervasyonunuz iptal olacaktır yazıyor daha once bu durumla karsılasan varmı yardımcı olursanız sevırım

Nesibi 29.11.2017 12:15:57

Tur sirketleri formaliteden gitmek istedigin tarih uzerinden gostermelik rezervasyon ciktisi veriyorlar arkadasim ufak bir ucret karsiliginda. Bu sekilde sorununu kolayca cozebilirsin.
Zaten turistlik vize islemi mak. 15 gunde sonuclaniyor. Sigorta tarihinle 1 gun oncesi ve 1 gun sonrasi olarak gostermelik rezervasyon gerceklestirebilirsin. Ciktinin fotokopisinide yanina almanda fayda var cunku pasaport gorevlisi donus tarihini sorarak biletinide gormek istiyor sana fayda saglar.
Alıntı yapılan: Fatihh18 - Kasım 29, 2017, 01:03:28 ÖÖ

hkny19 29.11.2017 14:31:59

Merhaba ,

Biletini internetten alacaksanız değişiklik hakkı olan bilet alınız biraz fark ödeyerek pegasusta 10€ bileti ister iptal et başka firmadan al yada uçuş gününü değiştir iptal edersen 10€ gidiyor parayı 1-2 sonra kredi kartı yada banka hesabına yatırıyorlar rezervasyon yaptığında ödeme yaptıktan sonra çıktısını al idata gidince ver pegasus'ta ucuz ama thy'de değişiklik hakkı business'te var diye biliyorum kredi kartında fazla para yoksa pegasus uygundur oradan almanı tavsiye ederim.

muhendus 29.11.2017 21:35:26

Kardeş hiç tur şirketiyle falan uğraşma, gir ekobilet.com.tr ye oradan ilk başta uzun süreli rezervasyon veriyor bilet için. Onun çıktısını al ve başvuru evraklarına ekle. Oldu bitti. :)

Fatihh18 30.11.2017 20:26:45

Saolun hallettim rezervasyonla oldu tesekkur ederim

Sayfa: [ 1 ]