ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: ALMANYA DA DOĞUM

Sayfa: [ 1 ]

drkeops 08.12.2017 23:51:09

Arkadaşlar merhaba birşey sormak istiyorum
7 yıl önce Türkiyeye döndüm.Niederlassungerlaubnisim var,yıllardır giriş çıkış yapıyorum ama anmeldung hala Almanya'da,geçen yıl evlendim.eşimde türk vatandaşı,Türkiyede yaşıyoruz ve eşim hamile.eşimin turistik vizesiyle almanyaya gidip orada doğum yapmayı düşünüyoruz.tabiki herşeyi privat ödemeyi düşünüyoruz
1 çocuk alman vatandaşı olacak değlmi?
2 eşimin turist vizesi olması yada benim 6 aydaki git gellerim sorun olurmu?
3doğum ücretleri hakkında bir fikriniz varmı?sigortasız tabi kastım

KaLpSiz 09.12.2017 00:50:09

Selamlar sizin cocugunuzun alman olup olmayacagini bilemedigim icin yorum yapamam. Ama sunu bilmenizi  istiyorum turk vatandaslari bu kanunu bilmiyorlar bir kac sene once cikmisti sanirim ama kesin bilgi. 6 ayda bir almanyaya giris cikis yapmaniz degil bir senenin en az 6 ayi almanyada yasamaniz lazim. Almanyada ikametiniz oldugu icin ve devletten yardim almadiginiz icin almanyadaki makamlar sizin turkiye yasadiginizi gozden kacirmislar. Bunu ogrendikleri taktirde suresiz oturumunuz iptal edilir. Ve almanyaya giris yapamazsiniz bu konuda sizi aydinlatmak is tedim saygilar

White nigga 11.12.2017 00:37:07

10 ay evvel esim dogum yapti 2200 euro faturasi yaklasik 5 gün yatti alman vatandsi olmasi icin anne ya da babanin alman olmasi gerekli vatandaslik durumunu net bilgi icin kölnTC  konsoloslugu avukatina sorabilirsin ucretsiz

rustem34 12.12.2017 18:19:07

Arkadasim Merhaba,

Arkadaslarin verdikleri bilgiler dogru. Oncelikle Almanya'dan izin almadan 6 aydan fazla yurtdisinda kalman sorun olur. Bu konuyu arastirman senin icin hayirli olur. Ayrica tavsiyeler isiginda bilgileri ve ulastigin sonuclari burada paylasirsan bu konuda bilgi yoksunlugu olan arkadaslara da yardimci olmus olursun.

Sayfa: [ 1 ]