darkstreams
19.12.2017 19:20:59
Bir kampanya başlattım imzalayıp paylaşabilirseniz sesimizi duyurabiliriz ne kadar çok imza o kadar büyük etki yaratır desteklerinizi bekliyorum
Almanya'da Yeni Türk Ehliyetlerine Yapılan Adaletsizlik Türk Ehliyetlerini Yok Sayıyorlar.
KaLpSiz
20.12.2017 02:45:05
Bence uygulama dogru bende turk ehliyetimi cevirirken yazili ve pratik sinavina girdim cok ta sey ogrendim. Turkiyedekilerin 100 de 75 i kurallara uymuyor. Turkiyeye izine gittigimizde araba kullandigimizda avrupayla daglar kadar fark var daha iyi anliyoruz tek tek hatalari saymama gerek yok. Umarim uygulama degismez
fuk_18
20.12.2017 12:52:14
senin yeni türk ehliyetin avrupa standarlarina uygunda peki senin türk insanin avrupadaki trafik kuralina uygunmu sacma bir konu gereksiz de sen ehliyet alamiyorsun diye bu konuyu aciyorsun
tugce_doerjer
20.12.2017 16:33:52
Keske Türkiyeye de böyle gercekten araba kullanmayi ögreten kurslar acilsa. Keske insanlar burdaki gibi orda da kurallara uygun araba kullansa. Ben Türkiyede kesinlikle direksiyon basina gecmiyorum cünkü orda gercekten insanlar manyak gibi araba kullaniyorlar. Cok sacma ve gereksiz bir kampanya bu. Isin kolayina kacmaktan ne zaman vaz gecicek acaba bizim millet?
fuk_18
21.12.2017 00:41:55
bende o yuzden linki kaldirdim gereksiz kaza bela onaylanirda burayida bozmayalim inanin türk tirlari bile burda daha kuralli dikaktli ve hep sag seritten araba kullaniyorlar ama ayni tirlar tr sinirina girince sanki iclerine baska birsey kacmis gibi sapikca araba sürüyorlar zaten bu kapanya zaman kaybi buna ayircagi sureyi oturup calissa ehliyeti almisti