Vize bekleyen 22.01.2019 19:39:46
Alıntı yapılan: Dagdelen62 - Ocak 22, 2019, 04:21:46 ÖSamin öğretmenim benim de 81 gün oldu sabır ya sabır
Sabır arkadaşlar ben 156 gündür bekliyorum bakalım Allah' sonumuzu hayır etsin inşAllah' 🙏 🙏 🙏
King22 22.01.2019 20:39:03
Alıntı yapılan: Vize bekleyen - Ocak 22, 2019, 02:34:21 ÖÖ
amin sabır diliyorum hepimize cikınca vizeniz yazın buraya ki sevinelim adınıza
Gnc 23.01.2019 00:16:20
Alıntı yapılan: Ftm.i - Ocak 16, 2019, 12:02:28 ÖS
Merhaba arkadaslar, basvuru icin gerekli evraklarda esimden benim Pasaportumun ve oturma iznimin fotokopisini istiyolar,
eski soyadimla olan pasaportumun ve oturma iznimin fotokopisiyle basvursak sorun cikarmi yenileri daha elime gecmedi ve beklemek istemiyoruz.
Gnc 23.01.2019 00:19:02
Kartalca 23.01.2019 00:19:56
aselhasret 23.01.2019 00:21:09
Alıntı yapılan: bluexsun_12 - Ocak 22, 2019, 01:24:06 ÖÖ
Arkadaşlar merhaba başvuru tarihi
09.10.2018 ist konsolosluk 100 günü
Aşkın süredir bekliyorum bugün yarın iki
Kişi kaldı derken bu kadar zaman geçti
Allah' sabır versin hepimize beklemeye
Devammm..
Vize bekleyen 23.01.2019 01:22:23
Alıntı yapılan: Kartalca - Ocak 23, 2019, 12:19:56 ÖÖMerhaba haklısınız kesinlikle ama ben bayanım. .. öğretmenim de hadi oralarda is bulamadım diyelim ki büyük ihtimal bulamayacagim. ... benim Yuvam orda eşim orda ... burdaki Günlerimi n tadını çıkatmak vize nin ciktigini bilip yaşamak başka ;HA ÇIKACAK MI ÇIKMAYACAK Mİ? N ZMAN ÇIKAR VSVSVSV DÜŞÜNÜP KAHROLMAK üstüne es in dostun sen hala burda misin düğün yaptın niye burdasin ?söyle yap böyle yap akılları ile ugrasmak başka .... benim eşim ALASKA DA OLAYDI DA SON SINIRDA ,İNANİN SOBA YAKMAYI BİLE BİLMEM BEN SIRF ORDA O VAR DİYE GIDERDim .KENDİ adıma eşim le Yuvam da olmak istiyorum... is bulmak nasib bulamazsam da eşim bakar yuvamiza bundan eminim... şükür .ve .. Dünya mutfağında n yemekler yapabilmek için eşimin yanında olmalıyım, Bayer münih dortmunt maçını izleyebilmek için gelmeliyim... Kuzey isiklarini onunla bir izleyebilmek için gelmeliyım. .. en çok da O ORDA OLDUĞU için ve cok ozlediğim için gelmeliyim.
Bakın arkadaşlar
Tekrar söylüyorum
Eşinize çocuğunuza kavuşmak çok ama çok hassas bir konu
Ona bi lafım yok
Ama türkiye nin tadını çıkartın
Buraya gelmek için sabırsızlanmayın
Çok büyük hayaller kurmayın
Hayal kırıklıklarına uğrarsınız
Buralarda kolay değil
İş bulmak mesleksiz dil i tam bilmeden buralardada
Çok zor
Leiffirma yani taşeronluk sisteminde
Ordan oraya ordan oraya
İş garantin yok
Bunlara hazırlıklı olun
Vize bekleyen 23.01.2019 01:29:57
Alıntı yapılan: aselhasret - Ocak 23, 2019, 12:21:09 ÖÖAllah' sabir versin çok amin hepimize
Allah'' sabir versin kardesim
Vize bekleyen 23.01.2019 01:31:10
Alıntı yapılan: bluexsun_12 - Ocak 22, 2019, 01:24:06 ÖÖamin çok büyük sabır diliyorum hepimize
Arkadaşlar merhaba başvuru tarihi
09.10.2018 ist konsolosluk 100 günü
Aşkın süredir bekliyorum bugün yarın iki
Kişi kaldı derken bu kadar zaman geçti
Allah' sabır versin hepimize beklemeye
Devammm..
Vize bekleyen 23.01.2019 01:35:43
Alıntı yapılan: Gnc - Ocak 23, 2019, 12:19:02 ÖÖçok çok ve cok amin ... vizenız çıkınca haber vermeyi unutmayin burda yazan herkese dua ediyorum vizelerimiz çıksın diye...
4 ay oldu hala beklemedeyim ben de... yabancilar subede doayayla ilgilenen personel cok aksi ve hicbir sekilde cevap vermiyor bekliceksiniz diyor. Islemler pamuk ipligine bagli olmasa avukata verecegiz. Hayli zor surecler. Allah' bekleyen herkese kolaylik versin arkadaslar.
Nesibi 23.01.2019 13:06:35
Alıntı yapılan: Kartalca - Ocak 23, 2019, 12:19:56 ÖÖSize katiliyorum acikcasi. Daha oncesinde milyon defa gidip gelmeme ragmen ki Allahtan cok boş kalmadim iş buldum ek işlerede kosturuyorum ama biryerden sonra genede ben neredeyim oluyor. En zoruda dil bilmemek. Cok sükür ingilizcem var ama yasadiginiz ulkenin dilini bilmek cok cok ayri oluyor. Yalniz kaliyorsunuz her sekilde eşinizde biryere kadar sonucta oda insan yani bir yere kadar yetebilecek size ama cidden tüm samimiyetimle soyluyorum alismak biraz zaman aliyor
Bakın arkadaşlar
Tekrar söylüyorum
Eşinize çocuğunuza kavuşmak çok ama çok hassas bir konu
Ona bi lafım yok
Ama türkiye nin tadını çıkartın
Buraya gelmek için sabırsızlanmayın
Çok büyük hayaller kurmayın
Hayal kırıklıklarına uğrarsınız
Buralarda kolay değil
İş bulmak mesleksiz dil i tam bilmeden buralardada
Çok zor
Leiffirma yani taşeronluk sisteminde
Ordan oraya ordan oraya
İş garantin yok
Bunlara hazırlıklı olun
. Bende 4 ay bekledim vizemi basvuru sureci vs derken toplam 6 ayi buldu gelmem ama birseyleri yoluna koymak duzen oturtmak gercekten zorluyor insani her ne kadar guclu olmaya calissanda.
Kartalca 23.01.2019 14:16:42
Alıntı yapılan: Vize bekleyen - Ocak 23, 2019, 01:22:23 ÖÖ
Merhaba haklısınız kesinlikle ama ben bayanım. .. öğretmenim de hadi oralarda is bulamadım diyelim ki büyük ihtimal bulamayacagim. ... benim Yuvam orda eşim orda ... burdaki Günlerimi n tadını çıkatmak vize nin ciktigini bilip yaşamak başka ;HA ÇIKACAK MI ÇIKMAYACAK Mİ? N ZMAN ÇIKAR VSVSVSV DÜŞÜNÜP KAHROLMAK üstüne es in dostun sen hala burda misin düğün yaptın niye burdasin ?söyle yap böyle yap akılları ile ugrasmak başka .... benim eşim ALASKA DA OLAYDI DA SON SINIRDA ,İNANİN SOBA YAKMAYI BİLE BİLMEM BEN SIRF ORDA O VAR DİYE GIDERDim .KENDİ adıma eşim le Yuvam da olmak istiyorum... is bulmak nasib bulamazsam da eşim bakar yuvamiza bundan eminim... şükür .ve .. Dünya mutfağında n yemekler yapabilmek için eşimin yanında olmalıyım, Bayer münih dortmunt maçını izleyebilmek için gelmeliyim... Kuzey isiklarini onunla bir izleyebilmek için gelmeliyım. .. en çok da O ORDA OLDUĞU için ve cok ozlediğim için gelmeliyim.
Kartalca 23.01.2019 14:19:22
Alıntı yapılan: Nesibi - Ocak 23, 2019, 01:06:35 ÖS
Size katiliyorum acikcasi. Daha oncesinde milyon defa gidip gelmeme ragmen ki Allah'tan cok boş kalmadim iş buldum ek işlerede kosturuyorum ama biryerden sonra genede ben neredeyim oluyor. En zoruda dil bilmemek. Cok sükür ingilizcem var ama yasadiginiz ulkenin dilini bilmek cok cok ayri oluyor. Yalniz kaliyorsunuz her sekilde eşinizde biryere kadar sonucta oda insan yani bir yere kadar yetebilecek size ama cidden tüm samimiyetimle soyluyorum alismak biraz zaman aliyor. Bende 4 ay bekledim vizemi basvuru sureci vs derken toplam 6 ayi buldu gelmem ama birseyleri yoluna koymak duzen oturtmak gercekten zorluyor insani her ne kadar guclu olmaya calissanda.
Mesira 23.01.2019 16:09:52
Vize bekleyen 23.01.2019 16:42:48