munihdogan
10.01.2018 16:22:44
Arkadaslar ben ve esim türk vatandasiyiz cocugumuz alman vatandasi
2017 5.ayda geldim almanyaya oturumu henüz 11.ayda verdiler cocuk 6.ayda dogdu cocuk üzerinden geldim ve kopcenteri 8.aya kadar bekledik suan evi karsiliyor giderleri su elektrik gibi ama ev esyamiz hic denecek kadar az ev esya yardimi icin azüllere siginmaci kacaklara sadece mutfagi 10bin € tutmus ve ödemisler ven evin toplam esyasi icin sadece 3bin € almak istedim bana 600€ ödeme cikarmislar gecen ay oldu bu olay 600€ ya ya yatak alacam ya camasir makinasi ile bulasik makinasi yada sadece buzdolabi hicbirseyim yok avukata vermek istiyorum önümüzdeki pazartesi bankayla rechtsschutz sigortasi yani avukat sigortasi yaptiricaz birde türk avukata gidelim diyoruz münihte alman avukatlar kendi devletleri oldugundan asla karsi karsiya gelmek istemiyolar bu olayi yasayan varmi icinizde lütfen yardimci olun en azindan 3bin€ verse ikinci el belki dizicem wevi ben de bütün döküman ciktimar ne verdiler naptilar dosya halibde duruyor lütfen yyasayanlardan akil almak istiyoruz ne gibi yollar izlemeliyiz irtibat icin telefon numaram +491733544203 dogan münchen
White nigga
16.01.2018 00:22:44
Dostum 3 kişilik aileye 2 bin euro vermeli cocuk doğduğunda eşya yardımı aldıysan 1450 gibi birşey olmalı tutar600 cok cok az dilekçenizde hiçbirşeyiniz yok diye belirtmeniz gerekirdi ilk eviniz mi bilmiyorum itiraz et 1 ay içersinde itiraz hakkın var avukat paranızı da job center ödüyor sigorta flan bu gibi şeylere gerek var mı pek anlamam
White nigga
16.01.2018 00:26:42
Bu arada 10 bin kimseye karsılamazlar roller pocco gibi büyük ucuz yerlerden alısverıs yapmalısın ben daha yeni 200 euroya sifir camasir makinesi aldim azcik arastirman gerekli media markt saturn gibi yerlerde guzel indirimler oluyor bulamazsan internetten bak 2000 herseyi bitirdim ben