SELAMIN ALEYKUM
Ben yazmaya baslicam ama once git bir cay al kendine uzun ve gercek bilgiler yazicamMMM..
eeE ? hadi gitsene ne bakiyorsun bilgisayaraa
geldin mi ? ok basliyalim ha afiyet olsun bu arada cay aldiysan

Simdi herseyi hallettin pasaport VIZEE veya cart curt benim 4 gunde cikti esim saglam isi vardi bazilarinin 2 hafta bazialrinin 5 6 ay sans meselesi ama eneinde sonunda veriyorlar merak etmeyinnnnn ......neyse herseyi yaptinn biletini aldinnnnnnnn ucaga bindin anani babani optun helallik istedin ucaga bindinn ve azzz sonra ineceksinnn neler mi oluyor ? okuamaya devam,e et o zaman
****HAVALIMANI ****
iniyorsun hava soguk biraz heyecan var esin veya sevgilin seni disarda bekliyor ciktin ucaktaan havalimanina girerken karsinda YABANCILAR POLISI YAZAN YERE GIDIYORSUN INTERNATIONEL YAZIYOR ZATEN-
.
bana hic bir soru sormadilar verdim pasaportumu birde parmak izi bitti.olay bu heycan yapma kimse seni geri gonderemez 2 dakika suruyor
ilk 1 2 hafta cok cabuk geciyor heycan ,,yeni insanlar ,,,ve yeni ortam akisiyla zamanda su gibi geciyorrrrrr ..
düzen heryerde ,yayalara öncelik her yerde gecerli,, sokaklar tertemizzzz kavga gurultu yok
saakinnn ama bir o kadarda eylenceli gece hayati,, simdi gercekleri aciklamaya basliyalim...
*** ORTAM ***
simdiiiiiiiiiiii evlendik veyaa kiz arkadasiminizin sayesinde almanyaya geldik SIMDI KIMSE BANAA BEN BAKMAMM YOK EFENDIM BEN EVLENDIM ISIM OLMAZ BEN BU ISLERI GECELI YILLAR GECTI DIYE ATIP veya NUMARA YAPMASIN NEYSE GENEDE YAZICAM :BENIM 3 TANE YABANCI DILIM fitness hocasiyim yasim 26 ANTALYA/SIDE YASIYORDUM EN KRAL ORTAM VARDI ORDA AMA GENEDE BURASI BASKA BABAAAAAAAAAAAAAAAAAA .

))))))))
ORTAM SAPINA KADARRRRRR SABAH SAAT 06 07 LERE KADAR FULLPOWER DEVAM EDIYOR BIZIM ANTALYADA EN BABAAA MEKAN SAAT 03 KAPATIYOR IFERNO KEMER VEYA ALANYA SUMMER GARDEN EN BABASI BOS GELINDE ORTAM GÖRUN ,,, CLUPLERIN BUYUKLUGU ONEMLI DEGIL,, ONEMLI OLAN EYLENCE alkol kullanmiyorum ben meyve suyu takiliyorum ama genede pahali icecekler clupte ..INSANLARIN MUZIGE KENDILERINI ATMASI BUDA BANBASKA BIRSEy,, YANI KISACA EGER EYLENCE HAKKINDA AKLINDA SUPE VARSA KALMASIN SAKIN OLL ARADIGINI BULACAKSIN =))))) SEN VARSAAAA SENNN GULUON DIMI SIMDI =)))))
INSANLARIN HEPSI BIRBINE SELAM VERIYOR FARK ETMEZZZ TANIYOR VEYA TANIMIYOR OLMAN BIR KISIYE SEN BILE CAPRSAN O SENDEN ÖZÜR DILIYOR ANLA ISTE MODERN HEPSI EFENDI TABI CAKALLLARDA VARRRRR ONLARI UNUTURSAK BOYNUMUZUN BORCU OLSUN =))))
BANA GELMEDEN AMANNN TURKLERDEN UZAK DUR DEDILER HAKIKETTEN OYLE BIRAZ CUNKU BURDAKI TURKLER HEM ALMAN HEMDE TURK KULTURU ILE BUYUDUGU ICIN 2 KULTUR BIRLESMIS ORTAYA NE CIKMIS ISMINI BILMIYORUM =)))) NEYSE SIZ KENDI ISINIZE BAKIN UNUTMAYIN KARTALLAR YALNIZZ UCARR BABOOOOOOOOO =))
***ARABA LAR***
KISA VE NETT YAZICAM 1,000 EURO BASLIYOR VE COK COK COK UCUZZ ARABA FIYATLARI ORNEK BMW 3:20 D BURDA 10 BIN EURO TURKIYEDE 15 BIN EURO KISA VE NET ACIKLADIM ISTE YORMA BENI =) CAYIN BITMEDIMI ? BENIM BITTI BEKLE GELIOM.....
( geldim )
BEN ACLIKTAN ÖLÜYORUMMMMMM BEN GEBERIYORUM DIYEN YALAN SOYLER CALIS ?
CALISANA HERYERDE IS VAR BURDA BEN COK COK COK YENIYIM GELELI 1 2 AY OLDU AMA IS BULDUM CALISIYORUM SUAN:: NE DIPLOMAM VARRRR NEDE BIRSEYIM AMA FIYIGIM VAR BAK KENDI HAKKIMI YIYEMEM =)) ALMANCAM %60 INGILIYCEM %30 ANTALYADA OGRENDIM =)
YA ISTE BURASI ANLIYACAGIN GUZEL HOS EFENDI VE PARA KAZANABILECEGIN BIRYER ESIN VEYA SEN CALISIRSAN GUYEL GUZEL GECINIRSIN
BAYI CUMLELER YANLIS YAZABILIR KLAVYE FARKI VAR BILGISAYARDAN YAZIYORUM.....
BEN EVLILIK YOLUYLA GELDIM BEN GERCEKLERI ACIKLADIM TABIKI BELKI ICINIZDEN BAZILARI SEN ORAYA ORTAMA GITMISSIN AMACIN FARKLI CAR CURT DIYICEK AMA ALLES KLAR ELESTRILEREDE ACIGIM KEIN PROBLEM AMA BEN ESIMI SEVDIGIM ICIN GELDIM BURAYA EMIN OLABILIRSINIZ EN BABA EN KRAL ORTAMLARDA BUYUDUM NE BABALAR NE PELINSULAR NE KEKOLAR GORDUM HAYATIMDA YASIM 26 OLMASINA RAGMEN ;;
GENE ARADA SIRADA YAZARIM SIZLERE......
SITE YAPAN KURAN ARKADASTAAN Allah RAYI OLSUN ILETISIM KURMAK ISTEYEN BENIMLE
INSTAGRAM adresim ( m.badboyy )