Miacollogne
27.02.2018 14:31:00
Arkadaşlar ben evlilik dışı üzerinden alman çocuğu başvurusu yaptım vizem kabul oldu geldim almanyaya 1 hafta kaldım kız arkadaşımla anlaşamadık bana dönmem gerektiğini söyledi. Gidip bugün auslanderamt a bu kişi benimle kalmıyor vizesini iptal edin demiş. Çocuk orjinal alman daha 7 aylık velayetin yarısı bende yarısı annesinde. Almanyada oturum alamaz mıyım? şuan 3 aylık vizem var. Annesiyle geçinemiyorum.
KaLpSiz
27.02.2018 15:02:33
Seni gonderemezler senin oturumun senin dedigin gibi cocuk uzerine evlilik uzerine degil. Almanca bilen birini bul jugentamta git cocugumu gormek istiyorum de. Annesiyle anlasamiyoruz diye soylersin. Yabanci daire cocugunla iliskini kesmedigin ve ilgilendigin taktirde oturumunu vermek zorunda. Cocugunun annesinin yabanci daireye gidip gonderin demesi hic bir anlam ifade etmez. Donmek zorunda degilsin velayet ortak ve cocugu gorme hakkin var bu da kanundur kimse bunu elinden alamaz. Bu insanlari anlaklmiyorum en ufak olumsuz durumda turkiyeden gelen kisiyi gondermeye calisiyorlar cocugunu dusunen biri olsa bunu yapmaz. Cocugun Babasiz buyumesi daha mi iyi. Yanlis anlama kiz arkadasindan degil genel birsey demek istiyorum. Tiksiniyorum bu tarzda dusunen insanlardan
White nigga
28.02.2018 23:43:04
Gönlünü ferah tut çocuk senin göç yasasındaki en önemli şey alman çocuk sahibi olmak eşşek gibi uzatacaklar oturumunu
Miacollogne
03.03.2018 04:22:24
Oturumu uzatmak için bir ev adresi isterler. Kızın evinde kalmayacağıma göre nasıl yol izlemeliyim. Akrabam falan yok burda tek geldim.köln frechendeyim. 3 4 tane alman arkadaş edinebildim. Türk arkadaşım yok henüz. Yada jungenamt ev konusunda yardım eder mi?
mtee07
12.03.2018 19:54:09
Alıntı yapılan: Miacollogne - Mart 03, 2018, 04:22:24 ÖÖ
Oturumu uzatmak için bir ev adresi isterler. Kızın evinde kalmayacağıma göre nasıl yol izlemeliyim. Akrabam falan yok burda tek geldim.köln frechendeyim. 3 4 tane alman arkadaş edinebildim. Türk arkadaşım yok henüz. Yada jungenamt ev konusunda yardım eder mi?