ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: E-Devlet'ten Alınan Evraklar...

Sayfa: [ 1 ]

rustem34 18.04.2018 13:40:00

Arkadaşlar Merhaba,

Aile birleşimi sürecinde konsolosluğun istediği resmi evrakları E-Devlet'ten alarak verebiliyor muyuz? Başka bir deyişle e-devlet sisteminden alınan barkodlu belgelerden kabul etmedikleri var mı? Tecrübesi olan arkadaşlar tecrübelerini de paylaşırsa sevinirim.

Nesibi 19.04.2018 10:30:59

Alıntı yapılan: rustem34 - Nisan 18, 2018, 01:40:00 ÖS
Arkadaşlar Merhaba,

Aile birleşimi sürecinde konsolosluğun istediği resmi evrakları E-Devlet'ten alarak verebiliyor muyuz? Başka bir deyişle e-devlet sisteminden alınan barkodlu belgelerden kabul etmedikleri var mı? Tecrübesi olan arkadaşlar tecrübelerini de paylaşırsa sevinirim.
istenilen belgelerde mühürlu olacaktir diye bir ibare geciyor. Bu sebeple resmi daireden almanizda fayda var derim. Ama genede denemek isterseniz siz bilirsiniz fakat su zamana kadar kimse edevletten cikti alip teslim ettigini dusunmuyorum.

rustem34 19.04.2018 15:42:58

Alıntı yapılan: Nesibi - Nisan 19, 2018, 10:30:59 ÖÖ
istenilen belgelerde mühürlu olacaktir diye bir ibare geciyor. Bu sebeple resmi daireden almanizda fayda var derim. Ama genede denemek isterseniz siz bilirsiniz fakat su zamana kadar kimse edevletten cikti alip teslim ettigini dusunmuyorum.

Merhaba Arkadasim,
"Muhurlu olacaktir" ibaresi nerede geciyor. Bildirebilir misin?

Nesibi 20.04.2018 09:09:25

Alıntı yapılan: rustem34 - Nisan 19, 2018, 03:42:58 ÖS
Merhaba Arkadasim,
"Muhurlu olacaktir" ibaresi nerede geciyor. Bildirebilir misin?
vize icin randevu aldiginda gelen mailde goreceksiniz muhurlu olacaktir ibaresini. Bu konuda hasas davranmanizi oneririm. Gidipte eksik evrak gibi bir ugrasiniz olmasin. Mailde ne yaziyorsa goturmeniz sizin acinizdan iyi olur. Zaten istem disi bir stres oluyorsunuz. Surecin uzamasida ayri bir stres teskil ediyor. Bu sebeple ne isteniyorsa goturun mesela mailde bana yalnis yani eski basvuru formu gonderdiler hepsine dikkat etmenizi tavsiye ederim hayirlisi olsun.

Sayfa: [ 1 ]