ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: Bosanma ve sonuclari acil yardimmm

Sayfa: [ 1 ]

bahtsizadam 31.05.2018 00:20:45

Evet arkadaslar hepimizin cok isteyerek ve caba gostererek geldigi almanyaya geleli 3 aydan fazla oluyor bu zamana kadar bu telaslarin etkisinden mi almanya hevesinden mi hic bilmiyorum esim ve iliskimizde bir cok hususu gormezden gelmisim daha yeni yeni farkediyorum o yuzden yardiminiza ihtiyacim var...
Arkadaslar geldigim gunun 3 gun sonrasinda ise basladim dayimin is yerinde yaklasik 600 700 lira kadar resmi maas aliyor gozukuyorum ve ise devam ediyorum  lakin esimle olan problemler bir turlu bitmek tukenmek bilmiyor beni buraya getirdigi icin surekli kavga cikartip kendisine muhtac oldugumu dusunup bununla vurmaya calisiyor beni o yuzden artik dama dedim sizlerin bir fikrini almak istedim eminim bu durumu bir cok kisi yasamistir... kendisi alman vatandasi seni istedigim an attirabilirim burdan havalarinda muhtemelen yapabilir de ama bu sekilde omur gecmiyor yedigim yemegi birakin aldigim nefesten tad almiyorum lutfen yardimci olabilecek birisi varsa en kisa surede beni bu azaptan kurtarsin.
Ilk etapta 1 senelik oturum verdiler eger bir bosanma durumunda ne gibi sonuclar ortaya cikar onlari ogrenmek istiyorum.
Bazi arkadaslarimin dedigi gibi de bosanmayi degil evliligini kurtarmayi dusun gibi seyler soylemeyin Allah icin herseyi denedim can cikar huy cikmaz dedikleri gibi bu tavirin artik donusu yok cunku her firsatta bu olayin yuzume carpilmasindan biktim sizlerden tek ricam sonuclari nedir nasil bir yol izleyebilirim bunlari ogrenmek istiyorum ...

fuk_18 31.05.2018 00:31:50

bosanirsan gönderebilir tabiki hic sana yok evliligini kurtar yada sacma sapan seyler demicem sansiz bir durumdasin cokda yenisin isin olmasi bile seni kurtarmaya bilir her vize uzatmanda esinin imzasi gerekli cunku,

esinle anlas bosanmak istiyorsa tamam bosanirim evi barki ayir ama oturumunu suresiz alana kadar sürdürsün evliligi resmi olarak evler ayri olsun yeterli

birde sen b1 yapmadin sanirim onu almadanda süresiz oturum vermezler

Miacollogne 01.06.2018 01:00:25

O süre zarfında eşini hamile bırakırsan burda kalırsın. Çocuğun olursa gönderemezler seni. Tek yol bu.

suluboya 04.06.2018 00:45:39

Alıntı yapılan: bahtsizadam - Mayıs 31, 2018, 12:20:45 ÖÖ
Evet arkadaslar hepimizin cok isteyerek ve caba gostererek geldigi almanyaya geleli 3 aydan fazla oluyor bu zamana kadar bu telaslarin etkisinden mi almanya hevesinden mi hic bilmiyorum esim ve iliskimizde bir cok hususu gormezden gelmisim daha yeni yeni farkediyorum o yuzden yardiminiza ihtiyacim var...
Arkadaslar geldigim gunun 3 gun sonrasinda ise basladim dayimin is yerinde yaklasik 600 700 lira kadar resmi maas aliyor gozukuyorum ve ise devam ediyorum  lakin esimle olan problemler bir turlu bitmek tukenmek bilmiyor beni buraya getirdigi icin surekli kavga cikartip kendisine muhtac oldugumu dusunup bununla vurmaya calisiyor beni o yuzden artik dama dedim sizlerin bir fikrini almak istedim eminim bu durumu bir cok kisi yasamistir... kendisi alman vatandasi seni istedigim an attirabilirim burdan havalarinda muhtemelen yapabilir de ama bu sekilde omur gecmiyor yedigim yemegi birakin aldigim nefesten tad almiyorum lutfen yardimci olabilecek birisi varsa en kisa surede beni bu azaptan kurtarsin.
Ilk etapta 1 senelik oturum verdiler eger bir bosanma durumunda ne gibi sonuclar ortaya cikar onlari ogrenmek istiyorum.
Bazi arkadaslarimin dedigi gibi de bosanmayi degil evliligini kurtarmayi dusun gibi seyler soylemeyin Allah' icin herseyi denedim can cikar huy cikmaz dedikleri gibi bu tavirin artik donusu yok cunku her firsatta bu olayin yuzume carpilmasindan biktim sizlerden tek ricam sonuclari nedir nasil bir yol izleyebilirim bunlari ogrenmek istiyorum ...

Daha 3 ay olmus bosanmaktan bahsediyosun ya. Ignesine dayanamicaktin madem, niye parmagini akrep deligine soktun ki...
3 yil gecmeden bosandigin takdirde sansin sifira yakin..seni geri gönderirler hertürlü.. Aile birlesimi ile geldin.ayni cati altinda yasama sarti araniyor..isin zor..eger tr ye dönmek istiyosan bosan o zaman.ya da disini SIk dayan mücadele et. Esin hakli.buraya seni o getirdi.kizin kalbini kirma.gönlünü hos tut.sana gore bosanmak kolay..bir de onu düsün.

Sayfa: [ 1 ]