mesut3333 17.07.2018 15:37:11

suluboya 17.07.2018 23:58:54
Alıntı yapılan: mesut3333 - Temmuz 17, 2018, 03:37:11 ÖSSana sadece tek birsey söyleyecegim.Alman vatandasi cocuk üzerinden almanyaya dönmek istediginde kesinlikle maas bordrosu istenemez..kanunu okudum."Lebensunterhaltsicherung ist nicht erforderlich.."
Herkese iyi forumlar arkadaslar
**Benım sorunum su ben 5 yıl once es uzerı aıle bırlesımı yaparak almanyaya gıtmıstım.Fakat bazı aılevi sorunlardan donus yapmak zorunda kaldık.Ve su an tekrar donus yapmak ıstıyoruz almanyaya.Stuttgart ludwisburg bolgesınden yapacagız basvuruyu.
**Eşim Alman vatandası ve 3 yasında cocugumda Alman vatandası.
**Bir cok kez konusu gectı bılıyorum fakat sole bır sorun var.
**A1 belegesıne ıhtıyac duyulmadıgını biliyorum fakat genellıkle cocuk uzerı aıle bırlesımınde yabancılar polısının yanı auslandebehordenin son 3 aylık maas bordrosu istemedıgı soylenıyor Almanyada ki eşten .Ama bazı sosyal medyada sordugum bı kac kısı esınden maas bordrosu ıstenıldıgını soledıler.
**Bu konu hakkında Almanyada kı esden ne gıbı evraklar ıstenıldıgıne dair tecrubelerı olen ve cocuk uzerı bırlesım yapmıs arkadasların fıkırlerını ogrenmek ısterım.
mesut3333 18.07.2018 15:33:49
Alıntı yapılan: mesut3333 - Temmuz 17, 2018, 03:37:11 ÖS
Herkese iyi forumlar arkadaslar
**Benım sorunum su ben 5 yıl once es uzerı aıle bırlesımı yaparak almanyaya gıtmıstım.Fakat bazı aılevi sorunlardan donus yapmak zorunda kaldık.Ve su an tekrar donus yapmak ıstıyoruz almanyaya.Stuttgart ludwisburg bolgesınden yapacagız basvuruyu.
**Eşim Alman vatandası ve 3 yasında cocugumda Alman vatandası.
**Bir cok kez konusu gectı bılıyorum fakat sole bır sorun var.
**A1 belegesıne ıhtıyac duyulmadıgını biliyorum fakat genellıkle cocuk uzerı aıle bırlesımınde yabancılar polısının yanı auslandebehordenin son 3 aylık maas bordrosu istemedıgı soylenıyor Almanyada ki eşten .Ama bazı sosyal medyada sordugum bı kac kısı esınden maas bordrosu ıstenıldıgını soledıler.
**Bu konu hakkında Almanyada kı esden ne gıbı evraklar ıstenıldıgıne dair tecrubelerı olen ve cocuk uzerı bırlesım yapmıs arkadasların fıkırlerını ogrenmek ısterım.
secomeso 18.07.2018 22:45:41
mesutcamur 19.07.2018 12:50:27
Alıntı yapılan: secomeso - Temmuz 18, 2018, 10:45:41 ÖSSizin durumunuz nedir?
Merhaba yeniyim burada, bana da yardımcı olabilecek birileri var mı ?