ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: Cocuk üzerine aile birlesimi

Sayfa: [ 1 ]

Kübra.. 29.08.2018 18:30:33

İyi gunler ,
Ben yaklasik 2 ,5 senedir evliyim ben ara ara almanyaya giris yaptim 1 senedirde alman vatandasiyim . Suan 5 aylik hamileyim ve eşimle almanyaya gitme karari aldik.
Nasil bir yol çizmemiz gerekiyo yani benim almanyaya gidip kayit olup ev tutup eşime istek yapmam gerekiyo sanirim aile birleşimi için.
Hamile oldugum icin calisamicam yinede vize cikarmi daha doğru doğuma eşim yetişirmi? Ne yapmaliyiz ..

fuk_18 29.08.2018 22:54:51

istek diye birsey yok öncelik ile aile birlesiminde senin avantajin alman vatandasi olman bu yuzden almanya dön ailen ordaysa yanlarinda kayit yaptir ve esin de cocuk uzerinden aile birlesimi belgelerini hazirlasin konsolosluga direk basvuru yapsin a1 belgesi yada senden maas talep etmiyorlar bu konuda sikinti yasamazsin en kolay vize alma sekli seninkisi

Yusraesma 15.01.2019 01:05:55

Merhaba.benimde sizlere bir sorum olacakti. Ben dogma buyume almanyadan bir bayanim.Türk  vatandasligindan cikip evliyken alman vatandasligina gectim.almanyadan ikametimi sildirip turkiyeye yerlestim.iki cocugumuz var.simdi esimle almanyaya yerlesmek istiyoruz.benim orda ikamet olmadan vize basvurusu gecerli olurmu.yoksa önden benim cocuklarla gidip ikametimi yenilemem gerekirmi.2015 yilinda sildirmistim ikametimi.tekrar ayni annemin evine untermieter olarak kayit yapmayi dusunuyorum.3aylik maas bodrosu konusu herhalde bizde sayilmiyor anladigim sizin sayfanizda okudugum kadariyla.. sizce ne yol izlemeliyiz. Esimle birlikte vize icin konsolsoluga gitmek bir artimidir yoksa ikamet olmadan vizeyi zaten kabul etmezlermi.teşekkür ederim simdiden

Sayfa: [ 1 ]