ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: Lütfen Yardım

Sayfa: [ 1 ]

macellan1991 02.09.2018 17:58:41

Arkadaşlar Almanyaya işçi olarak gitmek istiyorum mesleğim hemşir beni götüreceğini iddaa eden kurs burda b1 almanca sınavını vermen gerekiyor dediler.B1 sınavını vermeden Almanyaya gidemez miyim ? bu arada işçi olarak götürmek için 5000 euro talep ediyorlar. Sizden ricam herkes bildiklerini anlatsın bu konuda

KaLpSiz 02.09.2018 22:48:43

Selam kardesim birincisi gecen tv de gormustum turkiyeden isci goturuyoruz hollandaya diye milleti dolandirmislardi. Keesin senide dolandirmaya calisiyorlar inanma..! Bunlara inanacak kadarda afedersin saf olamaz insan. Sana soyle ornek vereyim yasal i birak illegal bile gelsen 10000 dolardan asagi gelemezsin uyanik ol... Not:  illegal islerle alakam yok suriyelilerden duymustum ortalama bu kadar para verip geldiklerini :)

rustem34 03.09.2018 15:28:33

Alıntı yapılan: macellan1991 - Eylül 02, 2018, 05:58:41 ÖS
Arkadaşlar Almanyaya işçi olarak gitmek istiyorum mesleğim hemşir beni götüreceğini iddaa eden kurs burda b1 almanca sınavını vermen gerekiyor dediler.B1 sınavını vermeden Almanyaya gidemez miyim ? bu arada işçi olarak götürmek için 5000 euro talep ediyorlar. Sizden ricam herkes bildiklerini anlatsın bu konuda

Merhaba,
Kalpsiz arkadasin da dedigi gibi sizi dolandiracaklar sanirim. Inanmayin bence. Ingilizce'niz varsa orada yillik 40k Euro civari is bulup sozlesme imzalarsaniz zaten mavi kart icin basvurabilirsiniz.

Sayfa: [ 1 ]