ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: Avusturya/Almanya Vize

Sayfa: [ 1 ]

hsimsek 29.10.2018 16:08:59

Merhaba arkadaslar, benim durumum biraz karisik umarim aranizda bana Bilgi verecebilecek kisiler vardir..
ben Ailem ile Almanyada yasiyorum, Sevgilimin Ailesi Avusturyada kendisi Türkiyede yasiyor. Ailesi Burda oldugu icin sürekli gelip gidiyordu, zaten Burda tanistik. Eylülde iki haftalik izini bitti geri Tr ye Döndü bizde Aile arasi söz/nisan yapmak icin Eylülün sonunda tekrar davet ettik. (Enistesi Avusturyadan 2 Aylik davetiye gönderdi, kendiside ankaradan vize basvurusunda bulundu). Ilk olarak Avusturya Konsoloslugu bir Kagit Verdi tam olarak avusturya ya gitme nedenini ögrenmek istiyolarmis. Bizde Almanca bir sayfalik mektup yazdik iste Ailem orda, babam rahatsiz vs. maas bordosunu is yerinden izin belgesini ekleyip gönderdik. Ekimin ilk haftasi red Aldi, anlam veremedik cünkü sürekli giris cikis yapan birisi. Bu zamana Kadar hic bir sorun yasamamis.
Simdi size soruyorum, Almanya üzerinden tekrar davet etsek tekrar red alma riski nekadar? Baska hangi yollari deneyebiliriz?  Bu arada sevgilimde isinden ayrildi.

Simdiden cok tsk ederim :)

Sayfa: [ 1 ]