ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: Yurtdışı ev eşyası taşıyan firmalar

Sayfa: [ 1 ]

Yakamoz44 16.12.2018 18:50:34

Arkadaşlar almanyaya ev eşyası taşıyan oldu mu sağlam bir firma arıyorum çoğu merdiven altı firmalar bu konuda yardımlarınza ihtiyacım var

Cipet 12.02.2019 23:01:46

Bu baslik altinda ilgilenen arkadaslar icin detayli olarak yazayim.Ben Ankaradan Almanya Essen kentine esyalarimi getirdim.Esyalarimi getiren firma Camoglu Naklyatti.  https://www.camoglunakliyat.net
Firma evinizde esyalarinizi havali folyolar ile  paketliyor.Evinizin önünde kamyonu neredeyse hava bile almayacak sekilde yüklüyorlar.Burada ki en önemli nokta hacim üzerinden hesaplama yapildigindan parcalara ayirabileceginiz ne varsa öncesinde hazirliklarinizi yapin.Ben Ankarada tüm esyalarimi Ikea dan almistim ve beyaz esyalar haric hemen herseyi parcaladim.Zaten sehir ici nakliye gibi düsünüp herseyi oldugu gibi tasimaya calisirsaniz zarar edersiniz.
Firmaya öncelikle birkac ay süreli gümrük islerinin yapilabilmesi icin basit bir vekalet veriyorsunuz.Aile birlesimi yapanlar hertürlü esyasini buraya getirebilir.Bizim esyalarimiz tüm islemler dahil 9 günde evimize ulasti.Buraya geldikten sonra firmaya ucak biletimin, pasaportumun ve yabancilar dairesinden aldigim oturum belgesinin kopyasini ilettim.Söyledigim gibi ,tüm Almanya icin genellemem belki dogru olmaz, ancak benim yasadigim bu cevrelerde NRW eyaletinde esyalar gercekten pahali.Hosunuza gidebilecek normal koltuk takimlari bile 800-900 € araligi,Halilar 150-300 € araligi

Türkiye'de maalesef ikinci el olarak esyalarinizi bedavaya almak istiyorlar.Ben 18 metreküp esya icin tasima icinde 2800€ verdim(Fiyatlar güncellenmis olabilir).Burda 2800 € ya komple ev toparlamak imkansiz gibi gözüküyor.Hani ebay tarzi sitelerden ikinci el toplamazsaniz!

Sayfa: [ 1 ]