Swisworld 13.01.2019 17:12:54
KaLpSiz 13.01.2019 22:34:29
Vize bekleyen 31.01.2019 02:09:59
Alıntı yapılan: KaLpSiz - Ocak 13, 2019, 10:34:29 ÖSmerhaba ... Bu siteye üye olduğumdan bu yana iletilerinizi gördüm ve size bişey sormak istyrm affiniza sığınarak .... 1 Kasım 2018 de başvuru yaptım eksik bir evrak vardı 9kasim da ilettim izmir e ... ervakarım 24 kasımda almanya da idi ... Eşim iki hafta evvel y şubeye gittiğinde işlem de bakılıyor demiş ler mail atti eşim orda da sabırla bekleyin yazmislar. ... sorum şu ilk evlilik ve yaş aynı maaş dökümü var sabıka kaydı yok memleket leri mız aynı ne olabilir bu süre niye bu kadar uzun bi fikriniz var mı .. ve n e yapabiliriz artık iyice bunalım daym Üzgünüm de ... Eşim aralık da evrak teslim etti eksik olsa haber veririz demişler eksik haberi de yok onay da yok neler oluyor bilemedim tecrübe lerinize göre yorumu nuz nedir ... size almanya da sağlıklı huzurlu günler dilerim
Selamlar endisenizi anliyorum ama sacma
Bir soru olmus yabancilar subesi zaten
Onay veriyor konsoloslugun oyle bir
Yetkisi yok sadece tr den turist vs vizelerde
Soz sahibi oluyorlar aile birlesimi yabancilar
Subesinin isi konsoloslugun gorevi sadece
Aracilik yapmak neden vermesinler
KaLpSiz 31.01.2019 08:43:34
Vize bekleyen 31.01.2019 17:35:17
Alıntı yapılan: KaLpSiz - Ocak 31, 2019, 08:43:34 ÖÖtsk ederim cevap vermissiniz... Bu formu okadar okuyorum ki demek kacirmisim ordan başvuru yaptığınızı .. 1 Kasım 2018 ve bugün eşim sormaya gidecek y şubeye akşam olmasını sabirsizlikla bekliyorum... 17 aralıkta işlemde demişlerdi hala mi işlem de diyecekler diye korkuyorum ... aksam olsun Hayır olsun ... gelmek nasib olursa haber veririm ...size orda mutluluk dilerim iyi akşamlar
Selamlar ben tr den aile birlesimi basvurusu
Yapmadigim icin gercekten bir bilgim. Yok
Yanlis. Bilgi vermektense hic bilgi vermemek
Daha iyidir nasip olurda almanyaya geldiginizde
Burada yapilmasi gereken seylerle ilgili
Yada suresiz vize vs ihtiyaciniz olursa
Yazarsiniz yardimci olurum kusura bakmayin
Saygilar
Vize bekleyen 31.01.2019 17:38:00
Alıntı yapılan: KaLpSiz - Ocak 31, 2019, 08:43:34 ÖÖ
Selamlar ben tr den aile birlesimi basvurusu
Yapmadigim icin gercekten bir bilgim. Yok
Yanlis. Bilgi vermektense hic bilgi vermemek
Daha iyidir nasip olurda almanyaya geldiginizde
Burada yapilmasi gereken seylerle ilgili
Yada suresiz vize vs ihtiyaciniz olursa
Yazarsiniz yardimci olurum kusura bakmayin
Slm ,kusura bakmam ne kusuru en doğru bilgi verme adına itina gostermenız nezaket izden tsk ederim