ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: A1 Aile Birleşimi Tavsiye

Sayfa: [ 1 ]

fkyildirim1 13.02.2019 15:30:57

Merhaba arkadaşlar.
Evlenerek Almanya'ya gideceğim A1 aile birleşimi sınavı varmış herhalde.
İstanbul'da nerede hazırlanabilirim nerede kursa gidebilirim yardımcı olur musunuz?
Teşekkürler.

Nesibi 14.02.2019 08:38:57

Alıntı yapılan: fkyildirim1 - Şubat 13, 2019, 03:30:57 ÖS
Merhaba arkadaşlar.
İstanbul'da nerede hazırlanabilirim nerede kursa gidebilirim yardımcı olur musunuz?
Teşekkürler.
Forumda zaten bu konu uzerinde yeteri kadar bilgi var ama genede en gecerlisi goethe ye gitmen zaten gecerli olan bir goethe var. Birde asl var baska kabul etmiyor konsolosluk.

talha55 14.02.2019 09:59:44

Alıntı yapılan: fkyildirim1 - Şubat 13, 2019, 03:30:57 ÖS
Merhaba arkadaşlar.
Teşekkürler.

Goethe ya da ÖSD A1 dil sertifikası sunma zorunluluğu mevcut. Fiyat olarak Goethe'nin sınavı daha uygun. Kurs olarak istediğiniz yere gidebilirsiniz İstanbulda ikamet etmediğim için kurs tavsiyesinde bulunamicam ama cevap veren çıkacaktır diye düşünüyorum.

canozer3437 14.02.2019 18:32:54

Kurs önerisi olarak ben istanbul lisan merkezine gittim bakırköy şubesine.Yaklaşık bir ayda A1 seviyesi bitti.Yani kursun beğendiğim tarafı sınava yönelik çalıştırıyorlar ayrıca Aile Birleşimi diye kursları var kurumun.Velhasıl sınavı geçtim, şahsen öneririm istanbul lisan merkezini.
Bol şans.

Sayfa: [ 1 ]