titanm4a1
10.03.2019 14:55:33
Merhaba arkadaşlar öncelikle hepinize hayırlı günler.
Geçen cuma posta kutumda mahkemeden bir zarf gördüm, boşanma süreci ile ilgili sandım. Meğerse gelen mektup kararnameymiş. Boşanmak üzere olduğum ayrı yaşadığım eşim benim hakkımda fiziksel şiddet, şantaj, ölümle tehdit, zorla maddi çıkar sağlama. Kısacası aklınıza gelen tüm suçlamaları yöneltip dava açmış. İşin tuhaf yanı
1.Beweis (kanıt) kısmı boş, şahit kısmında bir polis komiseri ismi yazıyor. Evlilik boyunca kesinlikle fiziksel şiddet olmadı, polis falan gelmedi eve. Polis nasıl şahit olabiliyor böyle bir durumda.
2.suçlamalarda bahsi geçen olayların tarihi ben evden ayrıldıktan sonraya ait. Anahtarı dahi olmayan, birdaha hiç giremediğim (Türk ehliyetim, kıyafetlerim dahi evde kalmıştı) eve girip böyle birşeyi yapmış olmamı iddia etmesi zaten tuhaf. Kaldı ki kendi beyan ettiği resmi tarihte o dönem ayrı yaşıyoruz.
3. Bana bir bilgilendirme, haber gelmeden nasıl oluyorda yargılanıp birden bire ceza kararnamesi(100 gün hapis cezası paraya çevrilmiş 1000 euro) ile karşılaşabiliyorum?
4. Aalen, Gmünd, Stuttgart çevresinde tanıdığı iyi bir Türk avukat olan var mı acaba?
Şimdiden teşekkürler
KaLpSiz
12.03.2019 00:54:44
Oncelikle Allah' yardimci olsun kardesim senelerdir bu foruma girerim nacizane yorumumu bildigim kadariyla yaparim bu yazdiklarina bir cok ornek duydum gordum. Allah'a sukur bende bu iftiraya ugramadan evden kendim. Kactim. Insanlari anlamak zor tr den getirdigi esleri (koleleri) kafalarina gore turkiyeye gondermek icin atmadiklari iftira yok. Bu olayladi duydukca burada doganlardan (%80) den tiksiniyorum. Yeter artik. Olmuyorsa yurumuyorsa turkiyeye gondermeye calismak nedir? Turkiyeden gelecekler bu arkadasimizin ne yazikki yasadigi durumu cogu kisi yasiyor turkiyede gozboyamalarina aldirmayin hepsi degil ama cogu ayni taktigi yapiyor. Ben onu tanidim. Yapmaz birbirimizi seviyoruz vs bunlara guvenmeyin hazirlikli olun herseye. Tr den su anda vize bekleyen bu yazimi okuyanlar hadi len ordan diye bilirler anlarim. Ama coguda almanyaya geldikten 3 ay 5 ay belki bir sene sonra ya bu arkadas hakliymis diyecektir eminim buna. Kardesim Allah' yardimcin olsun saygilar.
fuk_18
12.03.2019 01:20:01
titan konsolosluga gidip sorsaydin o senin memuruna bunuda, hani askerlikde 3 sene zorunlugu yok diyen memur bunuda cözer kesin