ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: Çifte Vatandaşlık..Çocuk Üzerinden Aile Birleşimi

Sayfa: [ 1 ]

Göztepe 35 21.06.2019 20:41:54

Arkadaşlar Merhaba..eşi 2000 yılından önce çifte vatandaş olup çocuk üzerinden Aile birleşimine Başvuran varmı forumda ?

KaLpSiz 22.06.2019 13:54:10

Selam acikcasi ne gibi bir soru sorucaksin cok merak ettim. Onun icin yazma geregi duydum. Tahmin ettigim soruysa esin cifte vatandasi yani alman vatandasligi var tr vatandasliginin artisi eksisi olmaz alman vatandasligi uzerinden vize basvurusu vs ilerler yani ha alman vatandasi ha cifte vatandas ikisinin arasinda fark yok.

Göztepe 35 22.06.2019 14:15:20

Alıntı yapılan: KaLpSiz - Haziran 22, 2019, 01:54:10 ÖS
Selam acikcasi ne gibi bir soru sorucaksin cok merak ettim. Onun icin yazma geregi duydum. Tahmin ettigim soruysa esin cifte vatandasi yani alman vatandasligi var tr vatandasliginin artisi eksisi olmaz alman vatandasligi uzerinden vize basvurusu vs ilerler yani ha alman vatandasi ha cifte vatandas ikisinin arasinda fark yok.

Merhaba..TC vatandaşlığından 98 yılında çıkarken karar no var..ama 99 yılında tekrar TC vatandaşlığı verilirken karar no yok..Almanya'da bunu sorun edip Alman vatandaşlığını sorguluyor..benim durum gibi olan varmı diye merak ediyorum..biz başvuruyu Alman çocuk üzerinden yapmıştık

Sayfa: [ 1 ]