ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: Almanyada ehliyet

Sayfa: [ 1 ]

Ezggg 24.06.2019 23:23:47

Arkadaslar merhaba aile birlesimi yoluyla Almanyaya geldim. Ehliyet yapiyorum Theorie sinavimi yaptim simdi direksiyon kaldi sinavima az kaldi tavsiyeleriniz neler olabilir?

muhendus 25.06.2019 23:43:13

Ooo epeydir yoktunuz forumda, hoş geldiniz tekrardan  :D

Vize sürecinde bayağı aktiftiniz bol bol sorular sorardınız hatırladım  :D

Emr34 26.06.2019 15:18:38

Direksiyon sınavını gözünde büyütme tabiki dikkat etmen gereken şeyler  var.Kendimden örnek vereyim.Zaten sınava girmeden önce direksiyon hocan bazı kuralları öğretmiştir sana.En çok dikkat etmen gereken şey yayalar.Ondan sonra bide adım hızıyla gidilen yollar var orada vitesi 1 takıyorsun araba kendi kendine gitmeli.Diğer önemli bir nokta omuz bakısları ve bi gözün hep aynalarda olsun.Stop tabelasında mutlaka 4 teker dursun sağına soluna bak sonrasında güvenli bir şekilde geç.Almancan çok iyi değilse buda sorun olmaz mesela benim ehliyet aldığımda direksiyon hocam sınavı yapan alman adama almancası zayıf kolay komutlar verin diye uyardı sonrasında adam düz git sağa veya sola dön şuraya park et gibi komutlar verdi.Birde otobana giriş ve çıkış var onlara dikkat edeceksin aklıma gelenler bunlardı Başarılar diliyorum  :)

Sayfa: [ 1 ]