Yakamoz44
11.11.2019 23:05:07
Arkadaşlar merhabalar almanyaya geleli 11 ay oldu evliyim bir çocuğum var eşim benden ayrılmak istiyor bugün benim evden ikametgahı sildirmiş böyle bir hakkı var mı
volkan33
24.11.2019 22:27:56
Merhaba arkadaşım, öncelikle sitede benden çok daha bilgi sahibi arkadaşlar var umarım onlarda bilgilerini paylaşır seninle ancak kendi düşüncemi paylaşayım.
Eğer ki Almanya'ya aile birleşimi vizesi ile gelip eşinden ötürü burada oturma izi almışsan ve muhtemelen ev tapusu / kiracı kontratı eşinin üzerinden yürüyorsa evet seni istediği zaman adres kaydını sildirebilir. Son durum ne şuanda peki? . Maalesef bu gibi durumlar çok yaşanmakta ve evela bir insan!!! olarak beni çok üzmekte.. gerek ilk senede olsun veya 10 sene sonra olsun fark etmiyor bir çok mutlu başlayan hikayelerin sonu bu şekilde bitiyor...
ALLAH yardımcın olsun zor durum..
Yakamoz44
28.11.2019 03:23:25
Öncelikle cevabın için teşekkürler çocuk üzeri geldim 5 yıllık evliyim ama türkiyede yaşayrduk daha önceleri evet kira sözleşmesi onun adında çıkarabliyrmş beni şuan kendime kalacak yer buldumgeçici çocuk var diye oturumu iptal olmuyormuş avukata vermiş kağıt bekliyorum
fuk_18
28.11.2019 21:51:35
cocuk var diye oturumda sikinti olmaz sen ayri eve cik calisiyorsan isini birakma yeter türkiyeden gelipde burda ayrilanlar cok oran %60 civarinda vardir sen gunluk hayatina devam et zaten bosanma falan derken 1.5 sene gececek
KaLpSiz
30.11.2019 01:27:54
Öncelikle üzülerek söylüyorum aramıza yani bosananlar ve ya bosanacaklar kervanına hosgeldin. Çocuk alman sanirim çocuk üzeri geldiğine göre korkma seni gonderemezler yeterki çocuğunla ilgilen. Çalışmak avantajdır çalışmasanda gonderemezler o konuda rahat ol saygılar..
Yakamoz44
30.11.2019 05:37:55
Evet çocuğum alman vatandaşı çalışıyorum fes işçiyim şuan çocuğu bana göstermiyorlar mahkeme olsun falan diyorlar avukat terminim 12. Ayın 11 de polis falan bişey yapamıyor kendileri sözde avukata vermişler bir ses seda yok
KaLpSiz
02.12.2019 10:39:27
Kimse. Birsey yapamaz mahkemeden sonra görmeye başlarsın bende aynısını yaşadım mecbur oturum verecekler korkuların olmasın