ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: Eşim yalan dilekçe vermiş

Sayfa: [ 1 ]

Valuecan 08.12.2019 18:10:02

Malumunuz daha önce konu açmıştım. 3 yıl 4 ay aynı çatı altında yaşadığım eşimle şiddetli geçimsizlik ve huzursuzluk sonrası 1 hafta önce evi terkedip türkiyeye dönmüştüm. Eşim iki gün sonra ausländeramt'a gidip beni şikayet etmiş. Onlarda sizle olan süresini doldurmuş sizden bağımsız oturum kazanmış demişler. O da buna karşın bir atak yaparak yalan yanlış dilekçe doldurup vermiş. Güya ben bütün banka hesabını boşaltıp kaçmışım vs. vs. Şimdi cuma gününe biletim var bu sefer o şehire değil kuzenimin oturduğu şehire bilet aldım dönücem. Bu verdiği yalan yanlış bilgilerle başıma havaalanında almanyada bir iş gelir mi? Hali hazırda 2022 ye kadar oturumum var zaten.

fuk_18 09.12.2019 20:34:21

polise sikayet etmis ise tabiki havalimaninda giriste alirlar seni sorgularlar

Valuecan 10.12.2019 00:13:32

Alıntı yapılan: fuk_18 - Aralık 09, 2019, 08:34:21 ÖS
polise sikayet etmis ise tabiki havalimaninda giriste alirlar seni sorgularlar

Hiç biri gerçek değil  ;) kontoauszuge bakabilirler. 😉

KaLpSiz 10.12.2019 10:52:56

Ya Allah aşkına şu türkiyeden evlenen eşlerin kendilerini rezil etmelerini anlayamıyorum battıkça batıyorlar :) büyük. İhtimal senin partner kartın vardır para çekebilirsin hadi diyelim. Ki yok o senin eşin parayı çekebilirsin buna engel mi var? Hiç korkmana cekinmene gerek yok o kenari kısılmış fare gibi yabancı daireden umduğunu bulamadı şimdi her çirkefliği deniyor hiç çekinme rahat ol havaalaninda da sorun çıkmaz adam öldürmedin ki :)

Valuecan 10.12.2019 12:44:47

Alıntı yapılan: KaLpSiz - Aralık 10, 2019, 10:52:56 ÖÖ
Ya Allah aşkına şu türkiyeden evlenen eşlerin kendilerini rezil etmelerini anlayamıyorum battıkça batıyorlar :) büyük. İhtimal senin partner kartın vardır para çekebilirsin hadi diyelim. Ki yok o senin eşin parayı çekebilirsin buna engel mi var? Hiç korkmana cekinmene gerek yok o kenari kısılmış fare gibi yabancı daireden umduğunu bulamadı şimdi her çirkefliği deniyor hiç çekinme rahat ol havaalaninda da sorun çıkmaz adam öldürmedin ki :)

Evet partner kartım vardı. İkimizinde maaşı o kontoya geliyordu. Yani alakası yok 😂 komple yalan ispatlayabilirim. Zaten bu fikride arkadaşları vermiş.

Zuzuduru 10.12.2019 16:26:58

Merhaba arkadaşlar ben mail attım vize ile ilgili konsolosluğa eşimde yabancılar dairesine gitti evraklarım gitmemiş Almanyaya kasımın 25 inde görüşme yapıldığı ile ilgili bilgi gitmiş mailde 6 12 hafta icinde cıkıyor vizeniz inceleniyor diyor :) yılbaşından sonra kaldı işim

KaLpSiz 11.12.2019 09:49:59

Kendisi kudurdugu için şu anda saldırıyor etrafa ama birsey yapamaz. Almanyada çok bilmiş arkadaşlar işte böyle saçma sapan akıl verir :)

Sayfa: [ 1 ]