KAZENIS
04.05.2007 00:23:05
Alıntı yapılan: celik_mehmet - Nisan 30, 2007, 11:31:50 ÖS
yenilerini buldum bana da ağır geldi biraz ama onlar için indirme adresi almam gerekiyor senin için en kısa zamanda koyarım arkadaşım buraya duaların için tşk inşAllah Allah sana başkaları için istediğin şeylerin binbir katını versin en kısa zamanda görüşmek dileğiyle
NERELERDESIN CELIK MEHMET GÖNDERECEGIN VIDEOLARI SABIRSIZLIKLA BEKLIYORUM AMA YOKSUN IYI GECELER
Geronimo15
08.05.2007 01:11:35
eline emegine saglik cok tskler
celik_mehmet
08.05.2007 14:54:55
benim sınavlar var şuan ve çok yoğunum o yuzden ekleyemedim bu sınavlar cumaya biticek inşAllah o zman eklerim arkadaşlar
ernst
09.05.2007 20:21:56
selam arkadaslar ben acamadim bu videolari. Ne yapmam gerekiyor? bana yardimci olabilirmisiniz? simdiden tesekkürler
KAZENIS
09.05.2007 20:59:40
basarilar celik mehmet
KAZENIS
12.05.2007 17:28:23
celik mehmet buzgün cumartesi sanirim dün sinavlarin bitti insAllah iyi gecmistir gönderecegin egitim videolarini sabirsizlikla bekliyorum görüsmek üzere
celik_mehmet
12.05.2007 20:02:02
www.#####
ALMANCA EĞİTIM SETI
Arkadaşlar hiçbir yerde bulamayacağız şahane bir program. Görüntü ve Ses testi bile mevcut. Binlerce foto ile cümle kurma ve bir sürü özellik var. ( 3 tane part çok kısa) İYİ ÇALIşMALAR
yücel
12.05.2007 20:12:41
Eline saglik ...
celik_mehmet
12.05.2007 21:09:51
videolarda geliyo
celik_mehmet
12.05.2007 21:22:23
Almanca Fransizca Italyanca Ispanyolca Rusca Çince Japonca dillerinden birini sifirdan baslayip ögrenmek isteyenler için ideal bir CD. Level 1 ve Level 2 hepsi içinde. Bunlarin hepsi The Rosetta Stone tarafindan Tek bir Cd ye sigdirilmis. Bir çocuk ana dilini nasil ögrenirse sorusundan yola çikilarak hazirlanmis bir egitim teknigi var isterseniz konunun uzmanindan dinleyelim:
Rosetta Stone, temel mantigi "Yeni bir dili ögrenmenin en iyi yöntemi nedir?
Kendi anadilinizi ögrendiginiz yöntem" olan, çok basarili bir yabanci dil ögrenme araci. Sitelerinde de belirttikleri üzere, ilk dilimizi yani anadilimizi, okula bile gitmeden ögreniyoruz.Bunu, gördüklerimizi, isittiklerimizi baska hiçbir dile dayandirmadan yapiyoruz. Ayni yöntemi, yeni bir dil ögrenmek için de rahatlikla kullanabiliriz.
Rosetta Stone'un web sitesinde Türkçe dahil 29 farkli dil için egitim seti bulunuyor. Yazilim 2 ya da 3 seviye, bu seviyelerin her birinde 9-11 arasi ünite ve her bir ünitede 10 farkli dersten olusuyor. Ayrica her ders, ögrendiklerinizi pekistirebileceginiz Okuma ve Dinleme, yalnizca Dinleme, Yazma ve Konusma adimlarindan olusuyor.
Yazilimin temel mantigi oldukça basit, karsiniza sürekli 4 adet resim geliyor ve siz, size sorulan soruyu bu resimleri temel alarak cevapliyorsunuz. Öncelikle adam, kadin,oglan, kiz gibi tek basina sözcüklerle basliyor, ilerledikçe cümle kurmayi,soru sormayi, fiillerde farkli zamanlari kullanmayi ögreniyorsunuz
Partlar açildiginda bir CD IMAJI çikacak bunu CD Imaji olarak cdye yakmaniz gerekiyor(bilmeyenler lütfen bu CD IMAJI YAKMA meselesini arastirip ondan sonra cdye yaksinlar sonra CDleri heba edip burda benden hesap sormasinlar )
Yada CD imajini cdye yakmadan DaemonTools veya Alcohol 120 gibi CD imajlarini gerçek CDlermis gibi çalistiran programlari kullanabilirler. Kendi kurulumu olup CD KEY- şİFRE falan istemiyor. Porgram kurulduktan sonra bir hata mesaji verirse ok basip geciniz
Yinede problem yasayanlar olursa burdan bildirsin elimden geldigince yardimci olmaya çalışırım
RAR Sifresi: hakanpolatkan
LINKLER:
www.#######
yücel
12.05.2007 21:35:51
Selam Mehmet,
linki tikladigimda acilmiyor. bu yaziyor:
Diese Datei wurde gelöscht.
Grund: DIESE DATEI DARF NICHT VERTEILT WERDEN! Beschwerden erhalten.
problem acaba bende mi?
KAZENIS
13.05.2007 13:29:14
hayir bende acamadim olmuyor celik mehmetin en yakin zamnda cevaplarini bekliyorum olmuyor arkadaslar indiremiyorum ilk gönderdigini kolaylikla indirebilmistim yine öyle indirme linkinden gönderebilirsen arkadasim iyi olur
demir
27.05.2007 00:01:21
Sevgili Arkadaşım Çok Teşekkürler
faydalı olacak bir kaynak
bersem
27.05.2007 14:58:41
ALmancaya yeni baslayanlar icin cok faydalı olacagını düsünüyorum
vielen dank !
tesekkur ettık materyal konusunda ısıme yarayacagını dusunuyorum