Kartalca 30.10.2020 23:14:45
KaLpSiz 31.10.2020 11:12:10
Nesibi 01.11.2020 15:38:02
Alıntı yapılan: KaLpSiz - Ekim 31, 2020, 11:12:10 ÖÖkesinlikle katiliyorun söylediklerinize. Eger türkiye den gelirken belirli bir kaliteli cevreye sahipiseniz almanya da bunu telafi etmek ne yazikki biraz zor😞. Ayni ruhsal sikintilari birebir kendim cekiyorum. Burada yasayan varandaslarimiz ne yazikki verdikleribi izlenim ve basarili basarisiziz herhngi bir durumda garip abuk sabuk denebilecek hal ve tutum icerisinde bulunuyorlar. Garip gercekten cok garip. Ama hayat basladi bir kere kacip gitmek en kolayi olur. Ama en kötünün de hep bir iyi tarafi deyip kendimce tesellilerim var.
turkiyede asosyal olan bir insan veya kucuk yerlesim yerlerinden gelen insanlar almanyayi cennet olarak gorur ama turkiyede ortam gormus buyuk sehirlerden gelen sosyal insanlar devamli arkadaslariyla birlikte sinema konser disco vs yerlere gidip bos zamanini geciren insanlar icin ise almanya cehennemdir ve hep oyle kalacaktir.para tabiki hersey degil ama ne yazikki hayatin gercegi..türkiyede olanlar almanyada yasam nasil diye sorduklarinda buranin monoton hayatini anlatmiyorum ben artik cunku hep ayni cevaplari aliyorum.orasi almanya nasil SIKICI olur vs vs.