ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: Bosanma basladi ama bir sorum var?

Sayfa: [ 1 ]

mustafaizmir 07.06.2022 01:34:37

Merhaba arkadaslar esim alman vatandasi 3 yil 7 aydir evliyiz bugun evi terk ettim (hic kolay olmadi 2 bebegimiz var) b1 kursunu bitirdikten sonra 5 ay once niderlassung erlaubnis aldim pasaportum 2027 e kadar diye okadar suresi var simdi ben bugun ayrildim diye bunu kaybeder miyim? Vollzeit calisiyorum  ve 3 ay sonra ausboldunga baslayacagim caliatigim yerde ?

KaLpSiz 07.06.2022 20:20:33

Selam kardesim suresizim var diyorsun neden geri alsinlar 😊kafan karisik. Korkularin var ondan oyle dusunuyorsun hic dusunme bir suru detay var istersen  youtubeye vlog zone in germany yaz  kanalimda bilgi amacli 1 sene once bosanma suresiz oturum vs ile ilgili videolar paylasmistim kafanda soru isareti kalmaz izlersen. (Moderatorler reklam degildir engellemeyin beni aktif degilim artik youtube de) 😊

mustafaizmir 07.06.2022 21:25:31

Alıntı yapılan: KaLpSiz - Haziran 07, 2022, 08:20:33 ÖS
Selam kardesim suresizim var diyorsun neden geri alsinlar 😊kafan karisik. Korkularin var ondan oyle dusunuyorsun hic dusunme bir suru detay var istersen  youtubeye vlog zone in germany yaz  kanalimda bilgi amacli 1 sene once bosanma suresiz oturum vs ile ilgili videolar paylasmistim kafanda soru isareti kalmaz izlersen. (Moderatorler reklam degildir engellemeyin beni aktif degilim artik youtube de) 😊
İnternette baktım eğer boşanma olursa süre kısaltılır yazıyor bu benim için geçerli değil mi diyorsun ?

yeniceri57 08.06.2022 16:56:37

Alıntı yapılan: mustafaizmir - Haziran 07, 2022, 09:25:31 ÖS
İnternette baktım eğer boşanma olursa süre kısaltılır yazıyor bu benim için geçerli değil mi diyorsun ?

hayir gecerli degil. icin rahat olsun. süresizin var.

en cokta cocuklara üzülüyorum böyle durumlarda. Allah kolaylik sabir versin insAllah

Sayfa: [ 1 ]