ALMANCAX => Almanca Zamanlar ve Cümleler

Konu: Ders 2: şimdiki Zaman

Sayfa: 1 2 3 [ 4 ]

merwisch 28.01.2008 02:05:28

https://www.logosconjugator.org/owa-verb/verba_dba.verba_main.create_lang_page?lang=DE&total_verb=3409
kesinlıkle site cok iyi..tesekkurler...

cemo067 26.02.2008 23:46:40

arkadaslar bu sitede emegi gecen herkese sonsuz tesekkur ve sukranlarimi sunuyorum  ben uzun zamandir buradan istifade ediyorum ama bana gerekli olan almanca turkce cünle cevirisi yapan bir program  boyle bir progman varmi bana bu konuda yardimci olacak arkadaslara simdiden tesekkur ediyorum.unutmayalim sevgiler paylastikca cogalir

_DiLaYYY_ 08.03.2008 01:58:50

https://www.mydictionary.de/

burda cevirim yapabilirsin. Ben bunu kullaniyorum pek iyi sayilmaz.

yec 09.03.2008 13:36:05

herşey için danke schön :laugh:

AntepLee 23.03.2008 20:51:22

danke schön

ich möchte Deutsche lernen unverzüglich.

ich bin ein student.

wenn ich lerne unverzüglich,ich kann machen ein stage in Deutschland.

glückwunsch

_DiLaYYY_ 23.03.2008 21:36:00

Alıntı yapılan: AntepLee - Mart 23, 2008, 08:51:22 ÖS
danke schön

ich möchte Deutsche lernen unverzüglich.

ich bin ein student.

wenn ich lerne unverzüglich,ich kann machen ein stage in Deutschland.

glückwunsch

ich möchte unverzüglich Deutsch lernen.

ich bin ein student.

wenn ich unverzüglich lerne,kann ich in Deutscland ein Praktikum machen.

stage: Praktikum demek istemissin herhalde

trabzonnlu 13.09.2008 13:41:04

ben istanbul erkek lisesindeyim hem abitur için hem de dersler almanca olduğu için almanca çok iyi öğrenmeliyim.Burda türkçe anlatım olması çok güzel bizim için güzel pratik oluyor.Emeği geçen herkese teşekkürler

lostcorpse 10.12.2008 14:04:16

çok teşekkürler.. paylaşımlaırnız için..  alkis:)

MuhaяяeM 17.03.2009 21:10:13

Değerli üyelerimiz, Almanca Zamanlar ve Cümleler başlığını verdiğimiz bu bölümde almancax eğitmenleri tarafından hazırlanan Almanca dersler yer almaktadır.

Görüldüğü gibi bu ders konularına konu ile ilgisi olan ve olmayan soru içerikli birçok mesaj yazılmaktadır.

almancax forumlarında Almanca soruların sorulduğu ve cevaplandığı tek bölüm ALMANCA HAKKINDA SORULAR VE CEVAPLAR adlı bölümdür.Almanca hakkında yardım talepleri, sorular, ödevler, merak edilenler... ALMANCA HAKKINDA SORULAR VE CEVAPLAR adlı bölüme yazılmalıdır.

Bu konu daha fazla dağılmaması için mesaj yazmaya kapatılmıştır.Göndermek istediğiniz yazıları ilgili bir bölüme yeni bir konu açarak gönderebilirsiniz.
Anlayışla karşılayacağınızı umar, ilginiz için teşekkür ederiz.

Sayfa: 1 2 3 [ 4 ]