ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: Davetiye ile Turistik Vize

Sayfa: [ 1 ]

Dertli50 21.11.2007 18:14:39

Merhaba,
ben almanya vatandasiyim ve esimi 3ayligina almanyaya davet etmek istiyorum. Red gelir diye korkuyorum, cünkü 1. ben daha ögrenciyim ve 2. esim daha askerligini yapmadi. Askerlik muayenesi oldu bundan iki ay önce ama askere gitmeden önce onu almanyaya davet etmek istiyorum. Sizce sansim varmi, esimi davetiye ile bir kac ayligina almanyaya getitirebilirmiyim?
Cevaplarsaniz cok sevinirim...simdiden tskler

Dertli50 21.11.2007 20:57:02

hicmi fikri felan olan yok?:(

22.11.2007 09:46:27

Dertli50  arkadaşım turistik vize kriterleri çok farklı sen davet edersin fakat eşinin durumunun uygun olması lazım öncelikle bir işi olacak sonucta adı üstünde turist olarak gidiyor,parası pulu evi barkı olacak bu konularda konsolosluktaki memuru ikna edebilirse alır ve gelir.Hatta orada evli veya nisanlı olmasına bile gerek yok,turist olarak gitmesi için tamamen durumunun uggunluguna bakıyorlar gidecek insan geri gelecekmi yoksa oraya gidip kalacakmı mesele bu memurun ikna olmasına baglı.bunuda denemeden anlayamazsın.Umarım yardımcı olmusumdur.

barandevran 21.09.2008 22:40:09

iyi akşamlar..bende bişey ögrenmek isitiyorum bilgilendiren olursa çok sevinirim..eşim alman vatandaşı ben dil bilmedigimden gidemiyorum anca şimdi turist olarak gitmeyi düşünüyorum..gidebilirmiiym ne gerekli.ayrıca 1yaşında oglum var ev hanımıyım zorluk çıkarırlarmı şimiden tşkler

barandevran 22.09.2008 23:29:29

beni bilgilendirecek kimse yokmu yaaa

barandevran 22.09.2008 23:32:54

eşim alman vatandaşı  ben ev hanımıyım.a1 sınavına girmedigm için almanyaya gidemiyorum..turist olarak gitmek istiyorum nasıl gidebilirm ne yapmalıyım ..bu konuda bilgilendiren olursa çok sevinirim

SELİN 22.09.2008 23:41:34

arkadaşım önce kursa gidip almanca öğrensen daha iyi olur turistik vizeyi kolay kolay vermiyorlar çünkü aile birleşimi bence en kolayı

10.03.2009 13:56:35

Bu konu mesaj yazmaya kapatılmıştır.
Olası nedenleri aşağıdakilerden biri olabilir.

1) Mesajınıza verdiğiniz başlık (konu başlığınız) mesajınız hakkında bir bilgi ya da ipucu içermiyor.
Foruma yeni bir konu açarken konu başlığınızın mesajınız hakkında bir ipucu içermesine dikkat ediniz.
Lütfen mesajınızın 4 - 5 kelimelik özetini konu başlığı olarak kullanınız, konu başlığınızın mesajınızın özü olmasına dikkat ediniz.

2) Bu konuda yer alan bazı mesajların içeriği konu içeriği ile uyuşmamaktadır.
Lütfen konulara mesaj yazarken konu başlığını göz önünde bulundurunuz ve hangi konuya hangi mesajı yazdığınıza dikkat ediniz.
Mesajınız konu başlığından bağımsız ise lütfen mesajınızı yeni bir konu açarak ve uygun bir başlık yazarak gönderiniz.
Konunun daha fazla dağıtılmaması için bu tür konular kapatılmaktadır.

3) Konu amacına ulaşmış veya güncelliğini yitirmiş olabilir.Konunun dağıtılmaması için bu tür konular kapatılmaktadır.

Dilerseniz kurallara uygun yeni bir konu açabilirsiniz.
Anlayışla karşılayacağınızı umar, ilginiz için teşekkür ederiz.

Sayfa: [ 1 ]