efebay 27.02.2008 11:31:11
28.02.2008 14:58:19
asuuu 28.02.2008 22:25:01
Alıntı yapılan: funmeh - Şubat 22, 2008, 09:56:58 ÖSSlm..Benim de nişanlım Alman vatandaşı..şu an Türkiye'deyim ve henüz bir kurs araştırmasına girmedim Almancam da sıfır!Kursa para vereceğime turist vizesi alıp Almanya'ya gidip hem nişanlımla orda vakit geçirmeyi hem de Almanca temelime orda başlamayı düşünüyordum..bu msjı okuyunca hemen ampul yandı tabii:))acaba böyle bi şey gerçekten yapılabilir mi??yoksa sonra yağmurdan kaçarken doluya tutulmayalım:)bu konuda bilgisi olan varsa paylaşırsa çok sevinirim şimdiden teşekkürler..
ben suan Almanyada yasiyorum ben kanun cikmadan buraya gelenlerdenim biraz sansliyim yani burda 930 saatlik integrastyon kursuna gidiyorum B1 seviyesine kadar ciktim kanun geregi 930 saat kursa gitmek zorundayim .benim bir arkadasim turist olarak buraya geldi ve burda evlendi kendisi türk vatandasi esi alman böyle bir durumda bisey yapamiyorlar memleketine geri dön A1 sinavini gec öyle gel diyemiyorlar oturum vermek zorunda kaliyolar ama kisi yinede 930 saat kursa gitmek zorunda umarim bilgilendirmisimdir.....( buraya gelmeden önce bol bol kelime ögrenin bu hayatinizi ve kursu cok kolaylastirir)
29.02.2008 13:01:33
Alıntı yapılan: asuuu - Şubat 28, 2008, 10:25:01 ÖSturist vizesi almak okadar kolay değil, bunuda aklının biyerinde tut istersenAlıntı yapılan: funmeh - Şubat 22, 2008, 09:56:58 ÖSSlm..Benim de nişanlım Alman vatandaşı..şu an Türkiye'deyim ve henüz bir kurs araştırmasına girmedim Almancam da sıfır!Kursa para vereceğime turist vizesi alıp Almanya'ya gidip hem nişanlımla orda vakit geçirmeyi hem de Almanca temelime orda başlamayı düşünüyordum..bu msjı okuyunca hemen ampul yandı tabii:))acaba böyle bi şey gerçekten yapılabilir mi??yoksa sonra yağmurdan kaçarken doluya tutulmayalım:)bu konuda bilgisi olan varsa paylaşırsa çok sevinirim şimdiden teşekkürler..
ben suan Almanyada yasiyorum ben kanun cikmadan buraya gelenlerdenim biraz sansliyim yani burda 930 saatlik integrastyon kursuna gidiyorum B1 seviyesine kadar ciktim kanun geregi 930 saat kursa gitmek zorundayim .benim bir arkadasim turist olarak buraya geldi ve burda evlendi kendisi türk vatandasi esi alman böyle bir durumda bisey yapamiyorlar memleketine geri dön A1 sinavini gec öyle gel diyemiyorlar oturum vermek zorunda kaliyolar ama kisi yinede 930 saat kursa gitmek zorunda umarim bilgilendirmisimdir.....( buraya gelmeden önce bol bol kelime ögrenin bu hayatinizi ve kursu cok kolaylastirir)
asuuu 29.02.2008 13:06:44
Alıntı yapılan: kesmeşeker - Şubat 29, 2008, 01:01:33 ÖSben 3 kere gittim daha önceden hiç bi zorlukta yaşamadım..Alıntı yapılan: asuuu - Şubat 28, 2008, 10:25:01 ÖSturist vizesi almak okadar kolay değil, bunuda aklının biyerinde tut istersenAlıntı yapılan: funmeh - Şubat 22, 2008, 09:56:58 ÖSSlm..Benim de nişanlım Alman vatandaşı..şu an Türkiye'deyim ve henüz bir kurs araştırmasına girmedim Almancam da sıfır!Kursa para vereceğime turist vizesi alıp Almanya'ya gidip hem nişanlımla orda vakit geçirmeyi hem de Almanca temelime orda başlamayı düşünüyordum..bu msjı okuyunca hemen ampul yandı tabii:))acaba böyle bi şey gerçekten yapılabilir mi??yoksa sonra yağmurdan kaçarken doluya tutulmayalım:)bu konuda bilgisi olan varsa paylaşırsa çok sevinirim şimdiden teşekkürler..
29.02.2008 13:08:16
Alıntı yapılan: asuuu - Şubat 29, 2008, 01:06:44 ÖS4. defa git o zamanAlıntı yapılan: kesmeşeker - Şubat 29, 2008, 01:01:33 ÖSben 3 kere gittim daha önceden hiç bi zorlukta yaşamadım..Alıntı yapılan: asuuu - Şubat 28, 2008, 10:25:01 ÖSturist vizesi almak okadar kolay değil, bunuda aklının biyerinde tut istersenAlıntı yapılan: funmeh - Şubat 22, 2008, 09:56:58 ÖSSlm..Benim de nişanlım Alman vatandaşı..şu an Türkiye'deyim ve henüz bir kurs araştırmasına girmedim Almancam da sıfır!Kursa para vereceğime turist vizesi alıp Almanya'ya gidip hem nişanlımla orda vakit geçirmeyi hem de Almanca temelime orda başlamayı düşünüyordum..bu msjı okuyunca hemen ampul yandı tabii:))acaba böyle bi şey gerçekten yapılabilir mi??yoksa sonra yağmurdan kaçarken doluya tutulmayalım:)bu konuda bilgisi olan varsa paylaşırsa çok sevinirim şimdiden teşekkürler..
Bütün 26.07.2008 15:00:04
27.08.2008 19:40:57
aaa_ 11.09.2008 16:16:59
gizemli05 18.09.2008 16:13:44
10.03.2009 13:53:25