reyhangul
03.12.2007 22:48:07
merhaba bende ekım ayında aldım sertıfkamı ama hala vızeye basvurmadım
seiblossstill
03.12.2007 22:51:13
blue_eye06
04.12.2007 01:07:09
Edited.
seiblossstill
04.12.2007 11:18:07
dün sınava giren arkadaşlar hiç sesiniz çıkmadı

nasıldı sınav? umarım herkes için iyi geçmiştir
melih0031
04.12.2007 17:24:46
arkadaşlar mrb ben 25,11,07 de ankarada sınava girmiştim ve bugun geldi sınav sonucum kargo arcılığıyla.ve çok sevindim 66 ile geçmişim.şimdi daha önce kazanıp konsolosluğa müracat eden arkadaşalrım beni nasıl bişe bekliyo anlatabilirlermi acaba.yarınarayıp randövü alacam ve kendim gidecem konsolosluğa daha önce gittimde evraklarımı almadılar.sınav belgesini getirmemi istediler acaba götürdüğüm zaman herhangi bi aksilk çıkabilirmi bu konuda bilgisi olan arkadaşlarım yazarsa sevinirim.herkesin Allah yardımcısı olsun.
eebru
04.12.2007 17:40:38
eebru
04.12.2007 17:49:28
Alıntı yapılan: melih0031 - Aralık 04, 2007, 05:24:46 ÖS
arkadaşlar mrb ben 25,11,07 de ankarada sınava girmiştim ve bugun geldi sınav sonucum kargo arcılığıyla.ve çok sevindim 66 ile geçmişim.şimdi daha önce kazanıp konsolosluğa müracat eden arkadaşalrım beni nasıl bişe bekliyo anlatabilirlermi acaba.yarınarayıp randövü alacam ve kendim gidecem konsolosluğa daha önce gittimde evraklarımı almadılar.sınav belgesini getirmemi istediler acaba götürdüğüm zaman herhangi bi aksilk çıkabilirmi bu konuda bilgisi olan arkadaşlarım yazarsa sevinirim.herkesin Allah yardımcısı olsun.
slm melih. bende yeni birşey duydum.doğrumu bilmiyorum ama konsolosluğa oradaki eşle müracat ed,ilmesi gerekiyormuş.eşin daha iyi biliyordur ama.
funmeh
04.12.2007 17:59:00
merhaba arkadaslar ben kanun cikmadan 1 kac gün önce vizemi almistim bu konuda biraz sansliydim suan almanyadayim burda 1 yillik oturum aldim ve kanun geregi ilerde oturumumu uzatabilmak icin simdi 630 saatlik bir uyum kursuna gidiyorum gecenlerde A1 seviye sinavi olduk iyi bir dereceyle gectim benim demek istedigim A1 seviye sinavini gectim nasil olsa demeyin almanyaya gelmeden önce elinizden geldigi kadar almanca birseyler ögrenin cünkü A1 seviyesini gecseniz bile almanyaya gelince tekrar ayni dersleri almak zorundasiniz yani nekadar cok sey bilerek gelirseniz okadar rahat edersiniz ,,,,,herkese basarilar....
funmeh
04.12.2007 18:05:39
buarada konsolosluga esinizle basvuru yapmiyorsunuz hatta konsolostlukta sizden baskasini iceri almiyorlar esinizle ilgili sorular soruyorlar nerede tanistiniz ne is yapar ilk evliliginizmi nasil görüsüyonuz birlikte oldunuzmu ne araliklarla görüsüyorsunuz sana neler aldi hatta benim yüzügümü isteyip icine büyütecle bakmisti anlayacaginiz bi nevi esinizi sevdiginizi sahte bir birliktelik olmadigini birbirinizi ne kadar tanidiginizi test etmek istiyorlar cok can sikici birsey dönüp dönüp ayni seyleri sorup hata yapmanizi bekliolar sanki insan sinir oluyor yanii herkesin Allah yardimcisi olsun....
funmeh slm arkadasım sen buradan A1 sertifikası almadan gittigin için seni sınava tabi tutmuşlar,bizlerin a1 alarak gittikten sonra aynı sınava girecegimizi sanmiyorum olsa olsa b1 olur burda insanların kafası karışmasın,evet oraya gelince kursa gidecegimiz malum ama sanki burda aldıgımız sertifikanın hiç hükmu yokmuş gibi yazmışsın senin statum farklı.
blue_eye06
04.12.2007 23:39:14
.
seiblossstill
05.12.2007 11:54:06
Alıntı yapılan: melih0031 - Aralık 04, 2007, 05:24:46 ÖS
tebrikler bi mezun daha kazandık ne güzel umarım vizeni de aynı kolaylıkla alırsın
seiblossstill
06.12.2007 12:06:05
sınav sonuçları belli olan arkadaşlar noldu yahu kimse sertifika alamadımı
fear07
06.12.2007 12:42:53
arkadaslar dun en sonunda mail yolu ıle ogrene bıldım sınav sonucunu ben 57 puan la basarısız olmusum.mektup bolumune hıc puan vermemısler.sınava gırecek arkadaslar mektup bolumune ıyı calısısın.mektup yazamayana sınavdan gesınlıkle gecırmıyorlar.artık HAYIRLISI ADIYECEGIM SIMIDE TEKRAR BASLADIM BEN SINAVA CALISMAYA ALLAHA HEPIMIZIN yardımcısı olsun.
diehexe
06.12.2007 13:09:28
sınavda en önemli nokta mektup... mutlaka yazılması gerekiyor ve diğer üç bölümden geçer puan alınsa bile mektup yazılamamışsa kalmak kaçınılmaz ona göre çalışılmalı....