ALMANCAX => Cafe almancax

Konu: Kızlar Kamyon şöförü Olursa...

Sayfa: 1 [ 2 ] 3

esma 41 07.09.2008 14:11:50

Alıntı yapılan: dielosch - Eylül 06, 2008, 09:15:37 ÖS
valla ben bu kadınların araba kullanamaması tezine inanmıyorum isteyen biri yapabilir ama istemezsen tabiki yapamazsın aynı erkeklerin yemek yapması gibi bişi bu ilk başta zorlanırsın ama sonunda başarırsınm hiç bir işin kadını veya erkeği olduğuna inanmıyorum ben benim annemde halamda teyzemde yengelerimde tüm kız kuzenlerimde süper araba kullanıyor yada tüm tanıdıklarım sadece bazılarının endişesi oluyor ama başladıklarında bu gidiyor tabi beceremeyenlerde var ama bence bu insanın içinde bitiyor resimlere gelince evet çok komikler ve şaşırtıcılar ama erkeklerin yaptığı kazaların yanında bence çok azlar :D yinede sağol yazıları biliyordum :D uzun oldu galiba :)

selam dielosch ,

iyi araba kullanmanin istek ile alakali oldugunu düsünümyorum.
Bence bu bir yetenek ... tamam insan araba  kullandikca iyi bir söför olabilir ama yinede
istek ile alakali  oldugunu düsünmüyorum.

Insan caba sarf ettikten sonra, caliskan olduktan sonra, istekli olduktan sonra istedigi cogu
seyi elde edebilir .Ama bazi seyler vardirki (mesela kadinlarin arabayi park etmesi  ;D) caba ve istekle
olmuyor bu isler ... yetenek gerekiyor.  ;D

Buyurun ispat ...  :)

Bu yıl 62. si düzenlenen Uluslararası Frankfurt Otomobil Fuarında, Almanya'nın ünlü kadın dergisi Brigitte'nin Düzenlediği bir panelde ‘Kadınlar neden geri park edemez?’   ;D sorusunun yanıtını aramışlar hem de tam üç gün boyunca. ;D

Aslında bu soru etrafında kadınların trafikteki sürüşleri ve erkeklerle karşılaştırılmaları ile ilgili tespitler ortaya çıkmış. Birkaç tanesini aktarayım. Siz tespitlere ilave yapabilirsiniz.

-Kadınlar erkeklerden daha dikkatli araç kullanıyor. Bunun nedeni sahip oldukları sürücülük yetenekleri konusunda şüpheci olmaları.

- Erkekler hata yaptıklarında suçu başkalarında arıyorlar. Kadınlar ise hatayı kendilerinde arıyorlar. :)

- Kadınlar otomobil kullanırken daha dikkatli. Çünkü trafikte agresif   :) değiller. Bu yüzden dikkatleri dağılmıyor. Doğası gereği güç gösterisi yapmıyorlar. Erkekler ise tam tersi. Trafikte güç gösterisi yapıyorlar. Hele yanlarında bir de kadın varsa, kendilerini adeta bir savaşın içinde hissediyorlar   ;D

-Erkekler kadınlara kıyasla ciddi kazalar yapıyorlar.
Tipik erkek ve tipik kadın kazaları var. Aşırı hızla virajda yoldan çıkma ya da aşırı hızla otomobilin hakimiyetini kaybetme tipik erkek kazaları.

-Virajda kaldırıma çıkma, geri park ederken çarpma   ;D ise tipik kadın kazaları arasında gösteriliyor.

Paneldeki en ilginç konuşmayı Kadın Hakları Savunucusu Prof. Jutta Amendinger yapmış kadınların hayatın her alanında olduğunu belirtmiş öncelikle sonra da şu tespiti yapmış:

"Erkeklerin bu dünyada kadınlara kaptırmadıkları iki kalesi kaldı. Bu iki kale ayakta ihtiyaç gidermek  ve geri park etmek." ;D

Acaba bu yorum doğru mu, yanlış mı yoksa eksik mi? Ne dersiniz?

Sayin üyelerimiz siz ne dersiniz ?  ;D

07.09.2008 15:11:17

Bu konudaki düşüncelerim şunlar. (Öyle kadın dergilerinin aralarında Profesör düzeyinde birisi olduğu halde ) 3 günde cevap bulduğu konuya kısaca açıklık getireyim.

Öncelikle bu araştırmayı bir kadın dergisi yapmıştır. Yani erkeklerin üstün çıkma olasılığı zaten yok. 3 gün boyunca nasıl aramışlar yanıtı :)  ( gözümde canladıramıyorum)

O Profesör sanırım fazla kadın dergisi okumuş. Erkekleri geçemedikleri konular? Nİçin dünya satranç şampiyonu bir erkek, Nİçin Formula 1 de hep erkekler  var ? Rallilerde hep erkeklerin adı geçiyor? Ben bu yaşıma kadar dünya ağır siklet box ünvan maçında hiçbir bayanı görmedim.. Bizi geçmeniz için 2 şey kalmadı. 2000 olabilir.

Ben etrafımdaki araba kullanan bayanlara baktıgımda genelde herkes onlardan uzak durur ve hayret edecek bir durum, arabalarının genelde yan taraflarında hep çarpma izleri ,çizik boyalar var. Ayrıca park etme zamanları biraz uzun gibi geliyor bana ...

:) :) :)

Sizce  hatıra olarak poz mu veriyor ? Yoksa Trafik polisinden mi saklanıyor? ( alıntıdır )

dielosch 07.09.2008 18:40:43

bilmiyorum belki de bu benim için geçerli bi sebebtir yani istediğin bişiyi yapabilmek ... ama ben yinede öyle olduğuna inanıyorum ... yada bizim aile bu konuda yetenekli bilemicem :D

07.09.2008 23:43:29

şimdi konuya şöyle derinlemesine bakarsak Sparta kardeşin dediği gibi birçok konuda erkek üstünlüğü var. Doğrudur. Zaten araba işi erkeklere özgüdür. Arabayı icat eden kişide bir erkektir. Elektronik ve elektriksel işlerle de hep erkekler vardır. Ama kadınlar bu konulardan anlamaz anlamına gelmez. Nadir olarak erkeklerden çok iyi anlayanlarda çıkabilir. :P (Bakın "nadir olarak"ın altını çiziyorum) Kendi açımdan konuşmam gerekirse şunu söylemem gerekir ki sürücülüğümde, park edişimde gayet iyidir.  hiihi:) Bu konuda birçok erkeğe taş çıkartabilirim. dance:) Mesela annem İsviçre gibi ehliyet almanın zor olduğu bir ülkeden 3 yılda aldı. Neden? Her seferinde aracın tekerini park çizgisine kaydırdı. Bu da 3 kere sınıfta kalmasınıa sebep oldu. Halen park konusunda sıkıntı yaşıyor. Ama her bayan böyle olur mu? Bence HAYIR ;)

SELİN_24 29.09.2008 01:56:13

Alıntı yapılan: yücel - Aralık 18, 2007, 07:41:11 ÖS
Kızlar Kamyon şöförü Olursa Kamyon Arkası Yazıları ;D ;D

---gaz fren şanzuman
manikürsüz halim duman

---sen batan güneş
ben yollarda kremşanti

---miras değil sevgilim
hediye etti güzelim

---bir sana hastayım
diyete girdim yastayım

---kulağıma takarım küpe
geçemez beni hiç bir züppe

---torpidonda aseton yoksa güselim
mühim değil ben mazotlada silerim

---nazar etme ne olur
evlen seninde olur ;D

---Rujum biter yolumm bitmez..
çocukta yaparım kamyon şöförlüğüdee

alinti...

ne istiyorsunuz bu kadınlardan anlamıyorum

29.09.2008 02:15:39

Alıntı yapılan: SELİN_24 - Eylül 29, 2008, 01:56:13 ÖÖ
ne istiyorsunuz bu kadınlardan anlamıyorum

Çamaşır ve bulaşık yıkamalarını , Yemek yapmalarını istiyoruz... Çok mu şey istiyoruz ?

SELİN_24 29.09.2008 02:19:28

eee biz bunları zaten yapıyoruz tickoff:) tickoff:) tickoff:)

29.09.2008 02:23:22

Sözümüz yapmayanlara .. Size zaten sözümüz yok :D hahahahah

SELİN_24 29.09.2008 02:26:31

bulun sizde kendinize öyle bir eş ve lütfen genelleme yapmayın cofe:) cofe:) cofe:)

SELİN_24 29.09.2008 02:39:21

Alıntı yapılan: SELİN_24 - Eylül 29, 2008, 02:26:31 ÖÖ
bulun sizde kendinize öyle bir eş ve lütfen genelleme yapmayın cofe:) cofe:) cofe:)
pardon arkadaşım bende bir yerde genelleme yaptığımın farkına vardım afedersiniz.inşAllah karşınız yemek yapan bulaşık yıkayan çamaşırlarınızı yıkayıp ütüleyen çok leziz yemek yapabilen bir eş çıkarda sizde rahat edersiniz

kadın kamyon şöförü olamaz
kadın ancak ev hanımı olabilir değilmi  utanan:) utanan:) utanan:)

esma 41 23.11.2008 22:07:46

:zopa:   ::)   ;D

yücel 29.11.2008 16:52:55

Kadindan Neden Kamyon Söför olmasin?. Sonucta o da bir insan; iki kolu , iki bacagi, iki gözü,.....  var.

Benim isim geregi; Yollarda cok görüyorum Bayan Tir Söförlerini...

Saka bir yana  iyide sürüyorlar... ya:) ;D

SEVGI-40 29.11.2008 17:08:50

Alıntı yapılan: yücel - Kasım 29, 2008, 04:52:55 ÖS
Kadindan Neden Kamyon Söför olmasin?. Sonucta o da bir insan; iki kolu , iki bacagi, iki gözü,.....  var.

alkis:) alkis:) alkis:)

dielosch 29.11.2008 21:19:19

Alıntı yapılan: yücel - Kasım 29, 2008, 04:52:55 ÖS

oh bee sonunda  yuppi:)  alkis:) clap:)  dance:) halayy:)  hiihi:)  :haha:

...mystery... 29.11.2008 22:54:18

Sayfa: 1 [ 2 ] 3