ALMANCAX => Cafe almancax

Konu: Internette dolasan sacma sapan mailler...

Sayfa: 1 [ 2 ]

11.04.2008 12:42:35

Bu mail dün aksam bana sagolsun benim iyiligimi düsünen yada bilmiyorum beni lanetlemeye calisan bir arkadasimdan geldi.Bende maille 15 kisiye yollayacagima Almancax'a koyarim cok daha fazla kisiye ulasmis olurum diye düsündüm. ;D Simdi oturdum sabirsizlikla saat 1.42 yi bekliyorum.Bakalim ne olacak..?  ::)

Öyle birini bulunki ;
Size içten bir şekilde güzel olduğunuzu söyleyen;
Telefonu suratınıza kapadığınızda sizi geri arayan ;
Sizin uykuya dalmanızı seyretmek için uyumayan;
Sizi alnınızdan öpen;
Size en zor anlarınızda,sizi bulutların üstünde çıkarmak isteyen;
Arkadaşlarının önünde elini tutan;
Öyle birini bekleyin ki;
Size durmadan size sahip olduğu için kendini şanslı saydığını veya ne kadar önemsediğini hatırlatan;
Arkadaşlarıma dönüp 'aradığım o.....' diyen.....

Eğer bunu açtıysanız bunu geri yollamalısınız yoksa hayatınız boyunca kötü şansa mahkum olacaksınız.
Bu geceyarısı gerçek aşkınız sizi farkedecek.....
Yarın 1:42 civarı başınıza güzel birşey gelecek; bu heryerde olabilir.
Yani hayatınızın en büyük şokuna hazır olun.
Eğer bu zinciri kırarsanız, hayatınızın en önemli döneminde aşkınızla
ilişkinizde problemler çıkmak üzere lanetleneceksiniz.
Bu zinciri sürdürebilmek için 15 dakika içinde 15 kişiye yollayın

şems 11.04.2008 15:38:18

ayy bu tarz şeylere çok sınır olyorum.mail adresime gunde 2-3 tane gelıyor bunlardan okumaktan zıyade sılmeye üşeniyorum....:)

11.04.2008 15:47:08

nedense bana simdiye kadar hic gelmedi.neden acaba?

şems 11.04.2008 16:25:16

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Nisan 11, 2008, 03:47:08 ÖS
nedense bana simdiye kadar hic gelmedi.neden acaba?
daha ıyı işte ne güzel gelmemiş...

lengur 02.05.2008 15:59:37

Konu ile alakalı  bir haber;

"Mesajlar öylesine gerdi ki en sonunda Müftülük açıklama yapmak zorunda kaldı. Bakın o mesajlar ne?

Edirne Müftüsü Ömer Taşçıoğlu, dini motiflerle süslenen ve birçok kişiye gönderilen ''hurafe'' içerikli elektronik postaların dikkate alınmaması gerektiğini söyledi.

Taşçıoğlu, ''bu elektronik postayı 20 kişiye gönderirseniz bir sürprizle karşılaşır, günahlarınızdan kurtulursunuz, göndermezseniz başınıza büyük belalar gelir'' şeklindeki maillerin kendisine de geldiğini ve birçok kimsenin de bu yüzden tedirginlik duyarak müftülüğe başvuruda bulunduğunu belirtti.

Teknolojinin iyi yönlerini kötü amaçlarla kullanarak bu şekilde kötü davranış sergileyen insanların, topluma yalnızca korku ve endişe saçtığını kaydeden Taşçıoğlu, insanları oyaladıkları ve içlerine vesvese yaydıkları için aslında günah işlediklerini kaydetti.

ASIL GÜNAH BU ZİNCİR MESAJLAR

Taşçıoğlu, zincir elektronik posta yoluyla milyonlarca insana aynı tedirginliğin yaşatıldığını belirterek dinin istismar edilmesinin ''affedilmeyecek günahlardan olduğunu'' söyledi.

Hiçbir hükmü olmayan mailleri okumadan silip atılmasını öneren Taşçıoğlu, ''bu tarz gelen mailleri okumadan silin. Bu maillerin kaynağını engelleyin ve muhatap almayın. Bu hurafe mailleri silseniz de bir şey olmaz. Hayır da şer de Allah'tan gelir'' dedi."

https://www.internethaber.com/news_detail.php?id=139155

yücel 03.05.2008 15:40:19

elinize saglik...

Aşil 03.05.2008 16:11:38

bilgi sahibi olmamız iyi oldu elinize sağlık..

Sayfa: 1 [ 2 ]