ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: Vize başvurusundaki telefon numarası kaçtı?

Sayfa: [ 1 ]

celik_mehmet 18.01.2008 13:35:21

merhaba akadaşlaben alrleşim için vize başvurusunda bulundum vize için başvuran arkadaşlar bilirler bir kağıt veriyolar en sonunda başvuru nosu yazıyor o kağıttan arayıpta vizenin ne aşamada oldugunu öğreniyosun kağadın üstünde mutlaka saklayın yazıyo ve ben o kağıdı kaybettim başvuru nosunu biliyorum fakat tel nosunu bilmiyorum o kağat elinde olan arkadaşlardan yardım bekliyorum o kağıttaki tel nosunu verebilirmisiniz kağadın en alt kısmında....

khoLpa$aLı 18.01.2008 18:37:55

o tel nosu hiç bir işe yaramıyor  11811 ara burdan alman Konsolosluğunun bir kaç tane telefonu var onları al ve onlardan birini ara işlemlerini yap kolay gelsin.

celik_mehmet 18.01.2008 23:49:13

ben daha önce o numaradan arıyodum kardes orda bı bayan var zaten bı o ılgılenıyor benımde konsolosluga basvuru tarıhım 15 kasım 8 hafta oldu fakat daha cevap yok benımle bırlıkte kursa gıden butun arkadaslar suan almanyada o yuzden banada o numara lazım 11811 denedim ama verdikleri no danda kimse ilgilenmiyor...

şems 19.01.2008 10:54:00

Alıntı yapılan: celik_mehmet - Ocak 18, 2008, 11:49:13 ÖS
ben daha önce o numaradan arıyodum kardes orda bı bayan var zaten bı o ılgılenıyor benımde konsolosluga basvuru tarıhım 15 kasım 8 hafta oldu fakat daha cevap yok benımle bırlıkte kursa gıden butun arkadaslar suan Almanyada o yuzden banada o numara lazım 11811 denedim ama verdikleri no danda kimse ilgilenmiyor...
aynı tarıhte bende başvuru yaptım...dediğiniz gibi 8 haftadır bende beklıyorum.kurstakı arkadaşlarımın vızesı çıktı hatta düğünlerı bıle oldu ama ben hala vize beklıyorum...

[/
Alıntı yapılan: celik_mehmet - Ocak 18, 2008, 11:49:13 ÖS
ben daha önce o numaradan arıyodum kardes orda bı bayan var zaten bı o ılgılenıyor benımde konsolosluga basvuru tarıhım 15 kasım 8 hafta oldu fakat daha cevap yok benımle bırlıkte kursa gıden butun arkadaslar suan Almanyada o yuzden banada o numara lazım 11811 denedim ama verdikleri no danda kimse ilgilenmiyor...

celik_mehmet 20.01.2008 03:19:27

merhaba kardeşim sen de başvru yaptıgına göre sende de vardır o mutlaka saklayın diye verdikleri kağıt başvuru nosu yazıyo onda bide onun en altında tel nosu var onu  bana verebilirmisn ordan bilgi alıcam acaba bir sorunmu var diye cevabını bekliyorum

10.03.2009 12:26:21

Bu konu mesaj yazmaya kapatılmıştır.
Olası nedenleri aşağıdakilerden biri olabilir.

1) Mesajınıza verdiğiniz başlık (konu başlığınız) mesajınız hakkında bir bilgi ya da ipucu içermiyor.
Foruma yeni bir konu açarken konu başlığınızın mesajınız hakkında bir ipucu içermesine dikkat ediniz.
Lütfen mesajınızın 4 - 5 kelimelik özetini konu başlığı olarak kullanınız, konu başlığınızın mesajınızın özü olmasına dikkat ediniz.

2) Bu konuda yer alan bazı mesajların içeriği konu içeriği ile uyuşmamaktadır.
Lütfen konulara mesaj yazarken konu başlığını göz önünde bulundurunuz ve hangi konuya hangi mesajı yazdığınıza dikkat ediniz.
Mesajınız konu başlığından bağımsız ise lütfen mesajınızı yeni bir konu açarak ve uygun bir başlık yazarak gönderiniz.
Konunun daha fazla dağıtılmaması için bu tür konular kapatılmaktadır.

3) Konu amacına ulaşmış veya güncelliğini yitirmiş olabilir.Konunun dağıtılmaması için bu tür konular kapatılmaktadır.

Dilerseniz kurallara uygun yeni bir konu açabilirsiniz.
Anlayışla karşılayacağınızı umar, ilginiz için teşekkür ederiz.

Sayfa: [ 1 ]