khoLpa$aLı
24.01.2008 19:07:47
teşekkür ederim NAMEKANIM arkadaşım
NAMEKANIM
24.01.2008 19:17:31
rica ederim kholpaşalı arkadaşım,ben emeğe saygısızlığı ve birilerine haksızlık yapılmasına tahammül edemiyorum ve sinir oluyorum,ne olur sen bilgilerini bizlerle paylaşmaktan vazgeçme,kolay gelsin arkadaşım
khoLpa$aLı
24.01.2008 19:22:42
senin gibi temiz kalpli arkadaşlarım oldukça bende paylaşım bitmez Allaha şükür.
ya gercekten gercek olup olmadıgını bılmyıorum ama benımde tuylerım dıken dıken oldu neresıymıs burası bılen var mı kız ıle bır muhabbet etseydık
Alıntı yapılan: NAMEKANIM - Ocak 24, 2008, 07:04:10 ÖS
öncelikle kholpaşalı arkadaşa haksız yere müdahale ve hakaret eden şahısları kınıyorum,haksızlık ediyorsunuz ve kholpaşalı arkadaşımın da onların söylediklerini önemsememesini istiyorum.... mükemmel bir sitede ve almanca ile ilgili,aile birleşimi ile ilgili ve daha bir çok konuyla ilgili çok fazla bilgiyi bizlerle paylaşan bir arkadaş emeğine sağlık diyorum kholpaşalı.hikayeye gelince gerçekten etkileyici ve şaşırtıcı bi hikaye..(muharrem) arkadaşa gelince de,evet insan gözleriyle görmediği şeylere inanmıyor,sana senaryo gibi geliyor.bu senin doğal hakkın,ama önceden bende böyle şeyleri duyunca inanmıyordum,ancak başıma gelince,ve bunu birebir yaşadıktan sonra anladım ki,bazı insanlarda doğa üstü yetenekler yada yaratıklar olabiliyor,bunu birebir yaşadığım için yazıyorum,Allah'ın yarattığı bir kulun bunları yapamıyacağını düşünürdüm ,taki gözlerimle görene kadar...yine de şunu diyorum ki,gerçekten insan yaşamayınca ve görmeyince inanmıyor,inanamıyor.....
Cinlileri kast ediyorsunuz galiba (bir takım gayrimüslim cinlerin bir takım yoldan sapmışların hizmetinde oluşu)? İnsanoğlunun gücü ancak bir insanın yapabileceği fizik kanunları dahilindedir. Ancak cinler topluluğu vardır Yüce kitabımız Kur'an-ı Kerim'de Cin suresi bile vardır. Bunlardan emin olmak için Felak ve Nas surelerini okumamız tavsiye olunur.
demir
25.01.2008 19:03:04
önce şu konuda biraz sag duyulu olalım içeriği ne olursa olsun (+ 18) ibaresi
böyle bir eğitim sitesine pek uymamış.
Sitenin gerçekten aktif bir üyesinin Sadece Ziyaret amaçlı giriş yapan Kişilerle
paylaşacagı birşey olmamalı
üçüncüsüde Ziyaretcilerin Forumda Yazmaları,Bilgi kopyalamaları
engellenmeli.Bu şekilde giderse yakında buna benzer birçok tartışma yaşarız.
Üye olmuyan kişilerin burda yazma hakları olmamalı.
incelerler begenirlerse üye olurlar.
khoLpa$aLı
25.01.2008 20:40:51
Demir arkadaşım çok güzel sölüyosun ama konu biraz korkutucu olduğu için +18 her yaştan nete giren insan var onlarıda düşünmek lazım.
Ama ben okudum

insan dayanamıyor ya
zmerve
27.01.2008 18:35:45
Kholpa$alı ne desen haklısın.ben bile bir anda böyle yorumlar görünce şaşırdım.arkadaşlar isteyen istediği forumu okuyabilir.kimse kimseyi zorlamıyor.ama böyle gereksiz ve emeğe yazık eden yorumlar yapmayın lütfen....hikaye güzeldi bu arada Kholpa$alı....
khoLpa$aLı
28.01.2008 01:32:08
anlayışın için teşekkür ederim Merve.
demir
28.01.2008 08:19:47
Sn.Zmerve
Evet İstiyen İstediği Formu Okumakta Serbest.
Nette Bir Sürü Hikaye Sitesi var Oralara girenlere Kimse Karışmıyor.
Ben Burda Sn.Arkadaşımın Yazdıklarını okudum Ne için yazdığıda belli Artniyet vs yok.
Benim Söylediklerim Sadece Üye olmuyanların yani ziyaretcilerin forum üyeleri ile Gerginlik ortamı. ve Bu sitenin Öncelikle Egitim Sitesi havasında olması.
+ Ben Bile Böyle Yorumlar Görünce şasırdım ne Demek Siz ne Site Yöneticisi nede
Hikaye Yorum uzmanısınız.
İnsanın Yazdığı Yazı ve Yorumlardan Seviyesi Belli olur.
şayet Okursanız Yorumda ne maksat olduğunu anlarsınız.
Ben Fikrimi söyledim Ama kimseyi kırmadan.
slm.
zmerve
28.01.2008 12:19:45
Sn.Demir ben zaten kendime hiçbir sıfat yüklemedim.ayrıca bir karışıklık oldu ki yorumumu üstüne aldınız sanıyorum.çünkü yazdıklarım kesinlikle size karşı değildi.ama siz bana bu cvbı atarken oldukça kırıcısınız bunu da belirteyim....
demir
28.01.2008 12:29:41
Bende Önceki Yorumumda Genelleme Yapmıştım,
Ne siz nede Bir Başkası için kırıcı olmak istemem ama şunu Bu Sitedeki her üye
arkadaşımız Bilmeli Almancax diger Forum sitelerinden Çok farklı ve Seviyeli
Çünkü eğitim için biz varız.Sizler gibi genç arkadaşlarla bu seviyemiz devam etmeli.
İstemeden kırdı isem kusura bakma.Çünkü ne siz ne bir başka Almancax üyesi kırılmaya layık değil siz üyelerimiz herşeyin en iyilerine layıksınız.
İyi çalışmalar
emosh
28.01.2008 14:36:34
hikaya ilginç gereçkliği tartışılabilir bence ben ilgilenmem böyle şeylerle fazla ama etkileyici paylaşım için de teşekür ederim.
khoLpa$aLı
28.01.2008 18:56:00
ya arkadaşlar burası eğitim sitesi ama hikayenin açıldığı konu konu dışı muhabbet paylaşım gündem bölümü bu bölümün içeriği bu tür konulardır isteyen bakar beyenir beyenmez herkes bunda özgürdür birbirimize laf sölemeye ne gerek var bu tür konu forumda çok var ama neden bu konuya bu kadar ters tepki var onu anlayamadım sevgiler.