aybuke 09.04.2008 23:43:35
fatihduygu915 09.04.2008 23:51:35
10.04.2008 15:25:43
Alıntı yapılan: fatihduygu915 - Nisan 09, 2008, 06:27:14 ÖS
slm arkadaşlar azönce eve kargo geldi pasaportumu göndermemişler eksik evrak varmış ben hepsini tamamlayıp vermiştim meğer eşimin Türkiyeye giriş cıkışlarınıda istiyorlarmış cok korkmuştum acaba red mi oldu diye ama icim rahatladı.
10.04.2008 22:33:20
yani içinizde evraklarınız almanyaya ulaşıp, ve eşinizde istenen belgeleri tamamladıktan sonra RED cevabını alan oldumu? eğer olduysa ne sebepten reddedildi?
10.04.2008 22:40:25
Alıntı yapılan: duygu_0354_duygu - Nisan 10, 2008, 10:33:20 ÖSbenimkisi red edilmisti.sahte evlilik diye.esinle seni cagirip soru soruyorlarya orda cok dikkatli olmalisiniz.ikinizde ayni yanitlari vermelisiniz.bu cok önemli sahte evlilik varmi diye inceliyolar.esinin maasi ev durumu iyiyse bi sorun olmaz sanirim.insAllah alirsin vizeni arkadasim.ben 2.5 sene beklemeden sonra aldim 1.5 senedir almanyadayim.
slmmmm arkadaşlarrr. çok şükür bugün evraklarım Almanya ulaşmış. ve yarın eşimin görüşmesi var. benim size sorum şu olacak. bu RED olayı hangi aşamada oluyo? yani benim evraklarım sağ salim Almanyaya ulaşmıssa ve eşimde istenen bütün belgeleri tamamlaması halinde herhangi birproblem çıkmaz diye düşünüyorum... umarım doğru düşünüyorumduryani içinizde evraklarınız Almanyaya ulaşıp, ve eşinizde istenen belgeleri tamamladıktan sonra RED cevabını alan oldumu? eğer olduysa ne sebepten reddedildi?
şems 10.04.2008 22:41:16
Alıntı yapılan: duygu_0354_duygu - Nisan 10, 2008, 10:33:20 ÖSbundan sonrası daha kolay arkadaşım...eşın tum evrakları tamamlasın eksiksiz bir problem çıkmaz.bu hafta tamamlar heralde haftayada vızen eline ulaşır ınşAllah
slmmmm arkadaşlarrr. çok şükür bugün evraklarım Almanya ulaşmış. ve yarın eşimin görüşmesi var. benim size sorum şu olacak. bu RED olayı hangi aşamada oluyo? yani benim evraklarım sağ salim Almanyaya ulaşmıssa ve eşimde istenen bütün belgeleri tamamlaması halinde herhangi birproblem çıkmaz diye düşünüyorum... umarım doğru düşünüyorumduryani içinizde evraklarınız Almanyaya ulaşıp, ve eşinizde istenen belgeleri tamamladıktan sonra RED cevabını alan oldumu? eğer olduysa ne sebepten reddedildi?
10.04.2008 22:56:34
Alıntı yapılan: fatihduygu915 - Nisan 09, 2008, 06:27:14 ÖSPEKİ FATİH. SENİN EVRAKLARIN ALMANYAYA GİTTİKTEN SONRA MI RED CEVABI GELDİ? YOKSA ALMANYAYA ULAşMADAN MI? E MADEMKİ EşİNDEN O BELGEYİ İSTEMİşLER NİYE EVRAKLARIN ALMANYAYA ULAşIP YABANCILAR POLİSİ ÇAĞIRINCA O BELGEYİ EşİNDEN İSTEMEMİşLERDE , SONRADAN SİZDEN İSTEMİşLER?
slm arkadaşlar azönce eve kargo geldi pasaportumu göndermemişler eksik evrak varmış ben hepsini tamamlayıp vermiştim meğer eşimin Türkiyeye giriş cıkışlarınıda istiyorlarmış cok korkmuştum acaba red mi oldu diye ama icim rahatladı.
10.04.2008 22:59:22
10.04.2008 23:00:21
Alıntı yapılan: kirsehir7 - Nisan 10, 2008, 10:40:25 ÖSPEKİ KIRşEHİR7 EVRAKLARIN ALMANYAYA ULAşTIKTAN SONRA RED EDİLDİ DİYOSUN. PEKİ İKİNİZİ O MÜLAKATA EVRAKLARINIZ RED EDİLDİKTAN SONRAMI ÇAĞIRIYOLAR SİZİ?Alıntı yapılan: duygu_0354_duygu - Nisan 10, 2008, 10:33:20 ÖSbenimkisi red edilmisti.sahte evlilik diye.esinle seni cagirip soru soruyorlarya orda cok dikkatli olmalisiniz.ikinizde ayni yanitlari vermelisiniz.bu cok önemli sahte evlilik varmi diye inceliyolar.esinin maasi ev durumu iyiyse bi sorun olmaz sanirim.insAllah alirsin vizeni arkadasim.ben 2.5 sene beklemeden sonra aldim 1.5 senedir Almanyadayim.
10.04.2008 23:02:25
Alıntı yapılan: kirsehir7 - Nisan 10, 2008, 10:59:22 ÖSteşekkürler ardaşım uyarın için. ya valla stresten ne yazdığımı, nasıl yazdığımı bile bilmiyorum
duygucugum mesajlarini büyük yazma.yasak
10.04.2008 23:05:17
10.04.2008 23:05:55
Alıntı yapılan: şems - Nisan 10, 2008, 10:41:16 ÖSinşAllah şems ya. valla bıktım artıkk. sınavıı kazanmayı dert ediyordum. ya sınav sonrası dahada bi zor yaa. Sınava kurban olayım yaa valla. çalışıyosun kazanıyosun ve bitio. ama bu elinde değil. beyfendilerin keyfine bağlı herşeyAlıntı yapılan: duygu_0354_duygu - Nisan 10, 2008, 10:33:20 ÖSbundan sonrası daha kolay arkadaşım...eşın tum evrakları tamamlasın eksiksiz bir problem çıkmaz.bu hafta tamamlar heralde haftayada vızen eline ulaşır ınşAllah
fatihduygu915 10.04.2008 23:09:06
10.04.2008 23:10:02
Alıntı yapılan: kirsehir7 - Nisan 10, 2008, 11:05:17 ÖShımm.... ya valla seninde başını şişirdim. sen ne durumdasın? vize felan çıktımı? hem bak buarada hemşerimde sayılırsın kırşehir yakın bizee
hayir red edilmeden önce.2006 nisanda vermistim evraklarimi 1.5 ay sonra cagirmislardi bizi.
bende Yozgattan. burda kırşehirli çokkkk
demek gerçekten bu kırşehirliler yardım sever insanlar. ya gerçekten sana çok teşekkür ederim yardımın içinn veee şems ede
10.04.2008 23:14:20
Alıntı yapılan: fatihduygu915 - Nisan 10, 2008, 11:09:06 ÖSyaaa inşAllah Adaşım
slm duygu ben duygu:) fatih eşim oluyor.
benim evraklarım henüz Almanyaya gitmedi şöyle söylüyüm ben 7 nisan pazartesi günü randevüye gittim 9 nisan carşamba günü bana msj geldi kargodan bende pasaportumu göndericekler sandım msjda öyle yazıyordu hemen panik oldum acaba redmi oldu diye onu yazmıştım buraya bilen arkadaşlarla paylaşmak icin ama gelen kargoda eksik evrağınız var eşinizin 2000 yılından itibaren havaalanından TR ye giriş cıkışını gösteren belgeyi getirmelisiniz diye bir yazı vardı. bana red gelmedi eşimide henüz yabancılar polisi hic cağrmadı anlycağın böyle senin adına sevindim umarım biranönce vizen cıkar tabii ben ve bizim gibi bekleyen arkadaşlarında nediyelim ALLAH herkesin yardımcısı olsun.
hepimizin çıkarr inşAllah. bende senin adına çok sevindim. senin mesajı ilk okuduğumda biraniçin red oldu sanmıştım ve Allaha şükür red olmamış evrakların. inşAllah darısı sana olur diyeyimm