ALMANCAX => Cafe almancax

Konu: Evliligin Ilk Haftasi...

Sayfa: 1 2 [ 3 ] 4 5 6 7 8

06.04.2008 00:10:40

cok komik. ;D ;D ;D ;D

esma 41 06.04.2008 00:14:28

Ünlü sosyolog Ayfer Monolog araştırdı... Evlilik "SAKIZ ” A benzer. Çiğnemesini bilirsen iyi ve faydalı... Çiğnemesini bilmezsen can sıkıcı ve sinir bozucudur. Neden başka bir şeye değil de sakıza benzer? 

1. Çünkü sakız ne kadar faydalı ve eğlenceli olursa olsun gerekli değildir. Çiğnemesen de olur.

2. Sakız ilk zamanlar ağza ferahlık verir hoş olur ama zamanla çürür ve tadı acılaşır.

3. Çürüyen sakız yapışkandır. Bulaştığı yerden temizlemek, ondan kurtulmak çok zor, bazen imkânsızdır.

4. Sakızın ağızda bıraktığı tadı sadece çiğneyen bilir. Tatlı mı yoksa acı mı olduğunu başka kimse bilemez. Onlar sadece senin sakız çiğnediğini bilirler o kadar.

5. Sakız çene kemiklerini güçlendirir. Evlilik de öyle... Sürekli tartışma ve bağrışma zamanla çiftlerin güçlü birer çene kemiğine sahip olmasını sağlar.

6. Sakız çiğnerken başka bir şey yiyemezsin yoksa sakız bozulur...

7. Sakızın kâğıdını açıp fıkra veya falı okuduğunuzda çok eğlendirir gülersiniz. Ama bu çok kısa sürer. Evlilikteki balayına benzer.

8. Çam sakızı ya da hakiki damla sakızları vardır. Kolay kolay çürümezler çiğnendiği sürece zevk verirler. İşte bu da ask evliliği denen olaydır.

9. Sakız; sigarayı bırakmak ve abur-cubur yememek için tercih edilir.

10. Sakız çiğneme olayının gerçekleşmesi için ezmek ve çiğnemek gerekir. 

Evlilikte de kim dişliyse o ezer. Sakız tokluk hissi verir. Karnin aç olsa da kendini tok hissedersin.

Bence Ünlü sosyolog Ayfer Monolog dogru demis.   ;D

yücel 06.04.2008 22:32:46

Alıntı yapılan: esma 41 - Nisan 06, 2008, 12:14:28 ÖÖ
Ünlü sosyolog Ayfer Monolog araştırdı... Evlilik "SAKIZ ” A benzer. Çiğnemesini bilirsen iyi ve faydalı... Çiğnemesini bilmezsen can sıkıcı ve sinir bozucudur. Neden başka bir şeye değil de sakıza benzer? 

1. Çünkü sakız ne kadar faydalı ve eğlenceli olursa olsun gerekli değildir. Çiğnemesen de olur.

2. Sakız ilk zamanlar ağza ferahlık verir hoş olur ama zamanla çürür ve tadı acılaşır.

3. Çürüyen sakız yapışkandır. Bulaştığı yerden temizlemek, ondan kurtulmak çok zor, bazen imkânsızdır.

4. Sakızın ağızda bıraktığı tadı sadece çiğneyen bilir. Tatlı mı yoksa acı mı olduğunu başka kimse bilemez. Onlar sadece senin sakız çiğnediğini bilirler o kadar.

5. Sakız çene kemiklerini güçlendirir. Evlilik de öyle... Sürekli tartışma ve bağrışma zamanla çiftlerin güçlü birer çene kemiğine sahip olmasını sağlar.

7. Sakızın kâğıdını açıp fıkra veya falı okuduğunuzda çok eğlendirir gülersiniz. Ama bu çok kısa sürer. Evlilikteki balayına benzer.

8. Çam sakızı ya da hakiki damla sakızları vardır. Kolay kolay çürümezler çiğnendiği sürece zevk verirler. İşte bu da ask evliliği denen olaydır.

Evlilikte de kim dişliyse o ezer. Sakız tokluk hissi verir. Karnin aç olsa da kendini tok hissedersin.

Dogru söze ne denir, Yerinde bir tespit yapmis sosyolog bey... ;D

esma 41 06.04.2008 23:48:02

Alıntı yapılan: yücel - Nisan 06, 2008, 10:32:46 ÖS
Alıntı yapılan: esma 41 - Nisan 06, 2008, 12:14:28 ÖÖ

Dogru söze ne denir, Yerinde bir tespit yapmis sosyolog bey... ;D

Düzenleme 

yücel der ki : Dogru söze ne denir, Yerinde bir tespit yapmis sosyolog bey...
Bey yanlis hanim olmasi gerekiyordu .
Koskoca sosyolog Ayfer hanimi bey yaptin ya ..  ;D

esma der ki :dogru söze ne denir , bey - hanim fark etmez ... demi yücel bey ? ;D

yücel 07.04.2008 00:13:15

Sosyolog deyince aklima hep yabanci erkekler gelir dee  o bakimdan... ;D

evet haklisin esma bey sey hanim  ;D

şems 07.04.2008 00:20:15

ayfer hanımı birkaç defa dınleme fırsatı buldum...gerçekten muhteşem bır bayan...bir anne ve sosyalog

esma 41 07.04.2008 00:23:27

Alıntı yapılan: şems - Nisan 07, 2008, 12:20:15 ÖÖ
ayfer hanımı birkaç defa dınleme fırsatı buldum...gerçekten muhteşem bır bayan...bir anne ve sosyalog

Düzenleme:  ;D (sems sakin alinma biz arada bir geyik olsun diye birbirimizi " düzenleriz )  ;D

sems der ki : ayfer hanımı birkaç defa dınleme fırsatı buldum...gerçekten muhteşem bır bayan...bir anne ve sosyalog

Sosyalog yanlis ... sosyolog dogru ...  ;D

Ayfer sosyolog hanimi dinlemeye hic firsatim olmadi.
Ama yazisi cok hosuma gitti.
InsAllah bir gün benimde dinleme firsatim olur.

şems 07.04.2008 00:25:35

Alıntı yapılan: esma 41 - Nisan 07, 2008, 12:23:27 ÖÖ

Düzenleme:  ;D (sems sakin alinma biz arada bir geyik olsun diye birbirimizi " düzenleriz )  ;D

sems der ki : ayfer hanımı birkaç defa dınleme fırsatı buldum...gerçekten muhteşem bır bayan...bir anne ve sosyalog

dıkkat etmemişim :)uykum mu geldi ne?

yücel 07.04.2008 00:27:58

Eskiden 197 (onur) vardi. Simdi esma cikti karsimiza Düzeltmen olarak... ;D

esma 41 07.04.2008 00:28:21

Alıntı yapılan: şems - Nisan 07, 2008, 12:25:35 ÖÖ
Alıntı yapılan: esma 41 - Nisan 07, 2008, 12:23:27 ÖÖ

dıkkat etmemişim :)uykum mu geldi ne?

Evet uyku iyi bir bahane.  ;D ;D

Sems sakin kizmaaaa bak .... saka yapiyorum.  ;)

Benimde cok iyi bahanelerim vardir, ondan seni cok iyi anliyorum.  ;D

(saka ,saka ,saka )  ;D

yücel 07.04.2008 00:28:49

onun yüzünden birsey yazamiyorum yaw... ;D

07.04.2008 00:29:14

Alıntı yapılan: yücel - Nisan 07, 2008, 12:27:58 ÖÖ
Nede olsa Onur'un halasi..  ;D

şems 07.04.2008 00:29:19

aslında çok iyı birşey....Türkçemizi düzgün kullanmamız lazım...:)

esma 41 07.04.2008 00:31:08

Alıntı yapılan: yücel - Nisan 07, 2008, 12:28:49 ÖÖ
onun yüzünden birsey yazamiyorum yaw... ;D

O kim yücel ?  ;D ;D

Yücel yoksa ondan korkuyormusun?  ;D

( ya kusura bakmayin ,bugün yine herkese yetistiriyorum ... umarim alinmazsiniz )  :-\

yücel 07.04.2008 00:32:20

Alıntı yapılan: jentzsch - Nisan 07, 2008, 12:29:14 ÖÖ
Nede olsa Onur'un halasi..  ;D

Haklisin Timur bak onu ben düsünemedim.
Halasi mi ona cekmis yoksa o mu halasina cekmis bilemiyorum... ;D

Alıntı yapılan: şems - Nisan 07, 2008, 12:29:19 ÖÖ

aslında çok iyı birşey....Türkçemizi düzgün kullanmamız lazım...:)

sems sana katiliyorum. Ama bizdeki maksat muhabbet ... :)

Sayfa: 1 2 [ 3 ] 4 5 6 7 8