ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: Ailebirleşimi vizesinin sonuclanması nekadar sürer?

Sayfa: 1 2 [ 3 ] 4

duygu_0354_duygu 03.05.2008 23:16:16

Alıntı yapılan: sertanla - Mayıs 03, 2008, 09:03:29 ÖS
alman vatandası yahutta türk vatandası olanalrda zmaan farkediomu yani daha geç gelme ihtimali varmı ...
arkadaşım alakası yok. bak benim eşim türk vatandaşı ve vizem 25 günde çıktı.
ama arkadaşımla aynı gün başvurmamıza ve üstelik eşi alman vatandaşı olmasına rağmen hala bekliyor....

sertanla 04.05.2008 14:49:48

Alıntı yapılan: adabarış - Mart 15, 2008, 06:39:36 ÖS
mrb arkadaşlar sonunda mutlu sona kavuştum aile birleşimi talebim kabul edildi hemde konsolosluğa başvurudan 2 hafta sonra hiç beklemiyordum bu kadar çabuk olacağını.....umarım herkesin başvurusu kabul edilir...sormak istediğiniz her hangi bir soru  olursa  yardımcı olmaya  çalışırım arkadaşlar....
Se
mrb arkadaşlar sonunda mutlu sona kavuştum aile birleşimi talebim kabul edildi hemde konsolosluğa başvurudan 2 hafta sonra hiç beklemiyordum bu kadar çabuk olacağını.....umarım herkesin başvurusu kabul edilir...sormak istediğiniz her hangi bir soru  olursa  yardımcı olmaya  çalışırım arkadaşlar....
Selama rkadasım hayırlı olsun bi kaç sorum olacak sana cevaplarsan sevinirm...1-eşin alman vatandasımıdı???2.hangi eyalaette kalıo...tesekkürler simdiden

sertanla 05.05.2008 16:15:19

Alıntı yapılan: duygu_0354_duygu - Nisan 03, 2008, 10:29:55 ÖS
merhba arkadaşım. peki Almanyada yabancılar polisi eşinden hangi belgeleri istemiş?
Duygu ya yanlıs okumaıdm dimi ben 2 hafta öylemi...way anasını ya şanslısın...hangi eyalete gidiosun?

kardelenbartin 05.05.2008 17:24:45

slm benim bir arkadaşim gidecek ama sertifika istiyorlarmiş bu konu hakkinda bir bilgisi olan yardimci olabilir acaba cok mu zor
onu almak.şimdiden tşk ederim

sertanla 05.05.2008 19:04:12

Alıntı yapılan: kardelenbartin - Mayıs 05, 2008, 05:24:45 ÖS
slm benim bir arkadaşim gidecek ama sertifika istiyorlarmiş bu konu hakkinda bir bilgisi olan yardimci olabilir acaba cok mu zor
onu almak.şimdiden tşk ederim

bulundugunuz yerdeki bi almanca kursuna yazılıp ankarada start A1 deutsch sınavına girip en az 100 üzerinden 60 alması lazım...evdede çalısabbilir ama kursa gitmesini tavsiye ederim..ben kursa gittim ve kazandım sınavda mektubu bile yazmadım öbürlerinde iyiydim...ugurlar ola

öztürk 21.05.2008 19:35:14

mrb arkadsım senın adına sevındım bende vıze sonucumu bekliyorum ızmırden basvuru yaptım vıze cıktıgın da pasaportunla bırlıkte asagıdakı belgelerıde goturdunmu? cevabın ıcın sımdıden tesekurler!· Seyahat Sağlık Sigortası = Krankenversicherung = KV
· Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği = Personenstandsregister = PR
· Adli Sicil Kaydı çevirisi ile birlikte = Führungszeugnis mit Übersetzung = FZ
· Sağlık Raporu = Gesundheitszeugnis = GZ
Es werden ausschließlich Gesundheitszeugnisse der Vertrauensärzte des Generalkonsulats

limonn 21.05.2008 20:51:25

öztürk o sağlık raporu için konsolosluğa gidiyorsun.onların doktorundan alıyosun ertesi günde pasaportunu alıyorsun gibi bii yazıyordu...birde izmirin vize çıkanlar sayfasında kiminden sağlık raporu kiminden resim istiyor kişiye göre değişiyor buda galiba

sertanla 22.05.2008 15:35:33

ortagım snein bu yazdıklarını ilk defa duyuyorum yaw
Alıntı yapılan: öztürk - Mayıs 21, 2008, 07:35:14 ÖS
mrb arkadsım senın adına sevındım bende vıze sonucumu bekliyorum ızmırden basvuru yaptım vıze cıktıgın da pasaportunla bırlıkte asagıdakı belgelerıde goturdunmu? cevabın ıcın sımdıden tesekurler!· Seyahat Sağlık Sigortası = Krankenversicherung = KV
· Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği = Personenstandsregister = PR
· Adli Sicil Kaydı çevirisi ile birlikte = Führungszeugnis mit Übersetzung = FZ
· Sağlık Raporu = Gesundheitszeugnis = GZ
Es werden ausschließlich Gesundheitszeugnisse der Vertrauensärzte des Generalkonsulats

yildiz58 22.05.2008 19:16:01

selam arkadaslar bizde vizeye 03.04.08 de basvurdu nisanlim.-e$im hala bekliyoruz almanyaya gelmis kagitlar insAllah cikar en yakin zamanda .. konsolosluk sayfasindan bakiliyormu vize islemlerine ben bakamiyorum bilgilendirirseniz sevinirim
tskler...

yildiz58 27.05.2008 14:27:14

selam arkadaslar bizde vizeye 03.04.08 de basvurdu nisanlim.-e$im hala bekliyoruz Almanyaya gelmis kagitlar insAllah cikar en yakin zamanda .. konsolosluk sayfasindan bakiliyormu vize islemlerine ben bakamiyorum bilgilendirirseniz sevinirim
tskler...

27.05.2008 14:31:52

Alıntı yapılan: yildiz58 - Mayıs 27, 2008, 02:27:14 ÖS
selam arkadaslar bizde vizeye 03.04.08 de basvurdu nisanlim.-e$im hala bekliyoruz Almanyaya gelmis kagitlar insAllah cikar en yakin zamanda .. konsolosluk sayfasindan bakiliyormu vize islemlerine ben bakamiyorum bilgilendirirseniz sevinirim
tskler...

Dün sizin bu sorunuza arkadaşımız HAYIR demişdi demi dikkatle tekrar bakarsanız yıldız hanım :)

yildiz58 27.05.2008 21:59:20

vize sonuclanmasi sizce kac ay sürer?

27.05.2008 23:17:32

Alıntı yapılan: yildiz58 - Mayıs 27, 2008, 09:59:20 ÖS
vize sonuclanmasi sizce kac ay sürer?

Yıldız sen kafayı çok kötü bozmuşsun bu vize onucu ile her girmende bunu soruyosun ;D iyi evde oturuyosun sen maşşAllah konsolosluğun kapısında beklemiyosun iyiki boş durmakdan seninki sen en iyisi bir ufak seyehate çık hee bilmiyorum vizeyi kendinmi eşin içinmi bekliyosun ama bu kadarda takılmaz yaa  ;D

kadiy 27.05.2008 23:19:26

ah bu eyaletler vizenin çıkması hangi şehire bağlıysa oranın polislerine bağlıymış bide kişiden kişiye değişiyomuş inşAllah iyi insanlara denk gleiriz benimde 3 haziranda randevum var vize başvurusu yapıcam hayırlısı

27.05.2008 23:22:56

Alıntı yapılan: kadiy - Mayıs 27, 2008, 11:19:26 ÖS
ah bu eyaletler vizenin çıkması hangi şehire bağlıysa oranın polislerine bağlıymış bide kişiden kişiye değişiyomuş inşAllah iyi insanlara denk gleiriz benimde 3 haziranda randevum var vize başvurusu yapıcam hayırlısı

Bunu aynen dün yıldız arkdaşımıza anlattım kalabalık şehir polis lerinde kalabalıktan dolayı geç oluyo bir ayı rahat geçiyo ama azınlık olan bölgelerde 2 hafta içerisinde yanıt alırsınız dedim ama yıldız hala geliyo aynı soruyu bir daha soruyo ;D bende aynısını tekrarlayım bari yardımcı olalım arkadaşımız baya stres yapıyo.....

Sayfa: 1 2 [ 3 ] 4