fatihduygu915
18.04.2008 00:46:32
haklısın teşekkr ederim aminnnnnnnnnnnn inşAllah
a_ysche
18.04.2008 01:09:54
bir amin de benden olsun..
inşAllah bütün sevenler hep ilk günkü gibi mutlu kalırlar...
Alıntı yapılan: burcukafadar - Nisan 18, 2008, 03:02:57 ÖS
Alıntı yapılan: Sparta - Nisan 18, 2008, 12:19:04 ÖÖ
Erkeklerden bahsediyroum zaten 
Erkeğin küflüsü ve CÜzdanı dolu olanı makbuldür dersek bayanlar kızmazlar heralde 

sen takmışsın at gözlüklerini, sabit sabit bakıyorsun hayata. hiç objektif bakamıyorsun olamıyorsun. cüzdanı dolu olan erkekleri görüyoruz, o bar seninbu bar benim. onlardan hayırmı gelir canım. para mutlaka önemli geçinebilmek için ama para herşey değildir. sevmekte yaşamın sürmesi için nefes almamız kadar önemlidir. eşlerimizin cüzdanları çok çok dolu olmayabilir ama onlar bize karşı gösterdikleri sevgiyle, bize verdiklri kıymetle bizim gönlümüzü çoktan fethettiler. yoksa niye memleketimi, ailemi bir erkek için bırakayımki.
YAw bu yazdıklarını duvara asacağım. Bu devirde bir bayanın ağzından böyle cümleler duymak? helal olsun sana burcu.. Gerçekten şaşırdım... Yarın ilk işim bir çerçeve almak olacak.. ( at gözlükleri cümlesini asmam ama )
aaaaa.... aşk olsun!... o benzetmeyi senin için özenle seçtim ben, niye siliyosun ki...as as heryere as. bu sayede kadınlara karşı bu ön yargındanda sıyrılırsın belki birazcık.... herşey paramı canım aaaaa.... kadınlar sevgiyle beslenirler. bak bunuda as ki hiç unutma e mi?
Nişanlı oldugum sürece o yazı duvarda kalacaktır. Evlenince o yazıya gerek kalmaz.

O çerçeveye kendi resmimi asarım

hahahahahha
şu soldaki resim umarım senin gerçek resmin değildir, eve gelenlerin ödlerini patlatırsın yoksa:)
unutmadan, hani sen evlenmeyecektin, yanlış hatırlamıyorum di mi? hımm.. fikrin değişmiş herhalde....
Alıntı yapılan: burcukafadar - Nisan 18, 2008, 03:02:57 ÖS
para mutlaka önemli geçinebilmek için ama para herşey değildir. sevmekte yaşamın sürmesi için nefes almamız kadar önemlidir. eşlerimizin cüzdanları çok çok dolu olmayabilir ama onlar bize karşı gösterdikleri sevgiyle, bize verdiklri kıymetle bizim gönlümüzü çoktan fethettiler. yoksa niye memleketimi, ailemi bir erkek için bırakayımki.
Sen bu yazıyı yazdıktan sonra tüm düşüncelerim değişti.. Evlenmeye karar verdim.. 
Hem şimdi mahalledeki kızlar bu forumu okursa kapımda kuyruk olurlar...
yaaa eminimki kapında kuyruk olurlar. ama benden sana tavsiye, önce şu somurtkan siluetini bi düzelt e mi?
ama şu ''Sen bu yazıyı yazdıktan sonra tüm düşüncelerim değişti.. Evlenmeye karar verdim..'' sözünden sonra, ben sana geçenlerde ''biz senin gibileride yola getirmesini biliriz'' sözümm aklıma geldi, ::)Allah Allah neden acaba
eşine zulüm yapma da.
düşünüyorumda, sen bağdaş kurmuş oturuyorsun, elindede kumanda, maç izliyorsun, bir yandan da bağırıyorsun''hanııııımm, yemek nezaman olcak yahu, acıktık yaaaa'', '' mavi gömleğimi yıkayıp ütüledin mi? hıı... duymadım... neeeeeeee ütülemedin mi, haaayy senin gibi kadının.....''
Hayır yanlış düşünmüşün... Deri bir koltuğun üzerindeyim.Üzerimde şık bir takım elbise var..Karşımda 120 inç Plazma TV. Ben maç sevmem güzel bir film oynar mesela Bir Meg Ryan filmi.
Elimde kumadaya gerek yok.Kapıda duran BMW 535İ inin anahtarı sehpanın üzerinde duruyor.. Eşime diyorum ki: " Hadi bırak o mavi gömleği gelince ütülersin , yada yenisini alırız.. Bir restaurantta 2 kişilik bir yer ayırttım. Bu gün özel bir gün ,Seninle geçen her bir gün gibi" derim.
Sende beni hayalinde neye benzettin Aşk olsun... Gaffur pijaması giydirseydin bari
:)

evet aynen öyle, hayalimdede gaffur pijaması vardı da söylemiyim dedim:)
napıyım ya, bugüne kadar böyle bi imaj bıraktın bana. nebileyim ben senin bukadar kibbar olduğunu.(ki hala şüphelerim var bu konu hakkında)
çift karakterlisin galiba...
Yok yok sandıgın gibi değil... Hatta balık burcuyum... ( aramızda kalsın kimseye söleme )
Çevremde gördüğüm bayanlara güvenmiyorum o kadar...
Mesela :
Sen çok seversin onun için günlerce gecelerce 1000 satırlık şiir yazarsın...Çok beğenir diye gecelerce uyumazsın.TÜm duygularını yazarsın. Fakat tam şiirin bittiği gün heyecanlı heyecanlı ona giderken birde bakarsın ki ... Bİr adet Mercedes yada başka birşey 1000 satırlık şiirden daha ağır basmış...
Ben hayalindeki gibi odun değilim.. Eski sayfalara bakarsan kendi yazdıgım güzel sevgi hikayeleri göreceksin.. Ve diyeceksin ki. Bu gaffur pijamalı adamdan böyle şeyler nasıl çıkmış 

hakketen şu son yazdıklarınla beni şaşırttın. ama hala bunun altındanda bi muzurluk çıkacakmı diye düşünmeden edemiyorum. ama umarım gerçek kişi şu son satırlardakidir.
ama herşey insanlar için, öyleside var, böyleside. senin dediğin gibi kız arkadaşlarım da oldu benim, sırf babası tüccar diye jeepi var diye bir çocukla çıkan, geçmişini unutan, güzel bi arabası olmazsa asla çıkmam diyen çok kız var hayatta. ama onlar var diye de bizim gibi gerçek sevgiyi bulupta bu kötü dünyada ayakta tutmaya çalışanlarada haksızlık ediyorsun gibi geliyordu. bırak o mercedesi seçenler öyle kalsın, o arkasına bakmadan gidiyorsa zaten seni hiç sevmemiştirki. insan zamanla kalbine taş basmasını, unutmasınıda öğreniyor.