ALMANCAX => Cafe almancax

Konu: her erkek aldatır mı?? ya da neden aldatır?

Sayfa: 1 2 3 [ 4 ] 5 6 7 8 9

29.04.2008 00:47:39

Alıntı yapılan: burcukafadar - Nisan 29, 2008, 12:33:40 ÖÖ
Alıntı yapılan: duygu_0354_duygu - Nisan 29, 2008, 12:23:51 ÖÖ
Alıntı yapılan: şems - Nisan 29, 2008, 12:10:38 ÖÖ
Alıntı yapılan: burcukafadar - Nisan 29, 2008, 12:08:33 ÖÖ
Alıntı yapılan: Sparta - Nisan 29, 2008, 12:01:36 ÖÖ
    Evet yorganın altından gizli gizli laptop ile yazıyorum , dersem tabiki yalan olur. Yenge hanım yok...

Her erkek aldatırmı konusu bence yanlış ,Her insan aldatır mı olmalıydı ? Her erkek tabiki aldatmaz.
  Sorun 3 sebepten olabilir...
1-Erkek eve gelince güler yüzlü birisini görmek ister. Konuşacağı dertleşeceği birisini görmek ister.Bunlar olmayınca gözü dışarı takılabilir..
2-Yada erkekte vicdan yada sadakat yok ise aldatabilir...
3-. Bİr seçenek artık çok rastlanır oldu. Erkek zengin ise dışarıdan bazı bayanlar onların aklını türlü şeytan oyunlarıyla çelebilir...

Bence aldatmanın sebebi yukarıdaki saydığım 3 nedendendir....

senin söylediklerine bende katılıyorum. hakikatende bir erkek eve geldiğinde bakımsız, ilgisiz bir kadınla karşı karşıya kaldığında gözü dışarı kayabilir. o zman aldatan erkekler aldattığında direkt onlara suç atmamalı, neden aldattığınade dikkat etmeli? bir eşin (kadın veya erkek) ilk görevi eşi ile ilgilenmek, ona değer verdiğini belli etmektir ilişkisini sürdürebilmek için.
ama şöye birşey de var, eşi ilgilenmiyor diyede hemen aldatmak mı gerekiyor, o da memnun değilse eşinden bunu bir şekilde belli etmeli
evet arkadaşlar sıze katılıyorum....
gerçektende çok doğru arkadaşlar. özellikle kadınları anlamıyorum. nede olsa evlendik nede olsa eşime sahip oldum nihayet deyip kendilerine ne bakım yapıyorlar nede başka birşey. oysa erkek eve geldiğinde eşinin güzel görünmesini ister.şimdi bayanlar diyceklerki eşim beni böyle beğensin...
tama haklısınız ama erkeklerde eşlerinin kendileri için süslendiğini bilseler mutlu olmazmı sizce. bir güler yüz bir hoşgeldin demesi eşi işten geldiğinde güzel bir sofra bulması ve eşini kapıda karşılaması... bunlar bence önemli şeylerr. haksızmıyım ama ???

evet arkadaşım katılıyorum, benimde söylemek istediğim buydu. birde ''beni beğenen böyle beğensin'' diye kızlara sinir oluyorum ben, kendileri eşlerini bakımlı görmek isterken iyi oluyor ama iş kendilerine gelince beni böyle beğensin. ya ben bir kız isteme olayna tanık oldum, kıza görücü gelmiş(birbirlerini çok seven iki genç) eve bir gittik kız eşofmanlarıyla, ve ne saçını taramış ne de toplamış. gerekçesi de onu beğenen doğal haliyle beğensinmiş, var mı böyle şey ya..
düşünsene, eşin evde, sen temizlik yapıyorsun, yorgun bitkinsin, saçlarını tepeye toplamışsın ve sinirlisin. tamam burdan kızlar bana kızmasınlar, ee o normal halimiz, eşlerimizde bize temizlikte yardım etmeli o zaman bizi zaten o halimizle görecekler falan diye ama durum o değil. biraz kendine dikkat etmek, özen göstermek, eşi eve geldiğinde bakımlı olmak(bakımlıdan kastımda pijamalarla falan karşılamamak yani) güzel bir masa hazırlamak, bunlar zor olmasa gerek

Burcu bize büyü mü yapıldı? İkimizde bugün biraz şey konuşuyoruz.. :) Ben bugün kafamı bir yere çarpmadım ya sen ?
  Yazdıklarında haklısın... Ama o eşofmanıyla çıkan kız benim sevdiğim var demek istemiş... anlayın artık :D :D :D

burcukafadar 29.04.2008 00:53:03

Burcu bize büyü mü yapıldı? İkimizde bugün biraz şey konuşuyoruz..  Ben bugün kafamı bir yere çarpmadım ya sen ?
  Yazdıklarında haklısın... Ama o eşofmanıyla çıkan kız benim sevdiğim var demek istemiş... anlayın artık   

bende biryere çarpmadım ;D ama tuhaflığın bende farkındayım, noluyo bize yaa ::) ::) ::)

o eşofmanlı kızla çocuk evlendiler ama, kızın başka sevdiği yokmuş ama o çocuk o halde görücüye çıkan kızı nasıl aldı onu hala anlamış değilim, kara sevdamıdır nedir ;D

Aşil 29.04.2008 01:03:30

Alıntı yapılan: burcukafadar - Nisan 29, 2008, 12:53:03 ÖÖ
Burcu bize büyü mü yapıldı? İkimizde bugün biraz şey konuşuyoruz..  Ben bugün kafamı bir yere çarpmadım ya sen ?
  Yazdıklarında haklısın... Ama o eşofmanıyla çıkan kız benim sevdiğim var demek istemiş... anlayın artık  

bende biryere çarpmadım ;D ama tuhaflığın bende farkındayım, noluyo bize yaa ::) ::) ::)

o eşofmanlı kızla çocuk evlendiler ama, kızın başka sevdiği yokmuş ama o çocuk o halde görücüye çıkan kızı nasıl aldı onu hala anlamış değilim, kara sevdamıdır nedir ;D

o çoçuk doğal seviyomuş herhalde zaten kızda gayet doğaldı. ;D :D :D

29.04.2008 01:08:58

Yaa anlamadın mı? şimdi kız süslense filan. işte Damat tarafı işte şey olur ne derler havalara girer, işte kız bize güzel görünmek istiyor.Bayada makyaj yapmış.. Kesin verecekler kızı filan diye düşündürmemek için,  sanki normal bişeymiş gibi eve görücü gelmesi eşofmanla çıkmış karşılarına. :)
Vay kurnazlarrr.. Vayyyy  :)

burcukafadar 29.04.2008 01:14:24

Alıntı yapılan: Sparta - Nisan 29, 2008, 01:08:58 ÖÖ

Yaa anlamadın mı? şimdi kız süslense filan. işte Damat tarafı işte şey olur ne derler havalara girer, işte kız bize güzel görünmek istiyor.Bayada makyaj yapmış.. Kesin verecekler kızı filan diye düşündürmemek için,  sanki normal bişeymiş gibi eve görücü gelmesi eşofmanla çıkmış karşılarına. :)
Vay kurnazlarrr.. Vayyyy  :)
sende ne cinsin ama ;D ;D

29.04.2008 01:17:02

Bu numaraları çok gördük. :)

Ben olsam çıkardım.. Kızınız doğru dürütst giyinene kadar istemeyeceğiz derdim.. :)

burcukafadar 29.04.2008 01:22:54

Alıntı yapılan: Sparta - Nisan 29, 2008, 01:17:02 ÖÖ
Bu numaraları çok gördük. :)

Ben olsam çıkardım.. Kızınız doğru dürütst giyinene kadar istemeyeceğiz derdim.. :)
ya da evi terkedebilirlerdi, bu ne saygısızlık diye, normal misafir gelince bile insan jean falan giyer, pijamasını, eşofmanını değiştirir

29.04.2008 01:25:08

Kızda damadın kahvesinin içine tükürürdü :)

Kızı almadan kahveyi yudumlamak yok :)

hahahahhah

burcukafadar 29.04.2008 01:29:19

Alıntı yapılan: Sparta - Nisan 29, 2008, 01:25:08 ÖÖ
Kızda damadın kahvesinin içine tükürürdü :)

Kızı almadan kahveyi yudumlamak yok :)

hahahahhah

ıyyyyyyyyyyyyy ;D
çcukta içmek zorunda kalırdı....ıııııııyyyyyyyyyyyyyy

29.04.2008 01:30:53

Valla kafama koydum .Kız istemeye gidersem eğer , bana uzattığı fincanı almayacağım :) :) :)

burcukafadar 29.04.2008 01:32:27

Alıntı yapılan: Sparta - Nisan 29, 2008, 01:30:53 ÖÖ
Valla kafama koydum .Kız istemeye gidersem eğer , bana uzattığı fincanı almayacağım :) :) :)
alma alma, kimiside tuz koyuyor zaten, nedenini hiç anlamam

Aşil 29.04.2008 01:32:53

valla öyle yaparsan kız fincanı üzerine dökebilir dikkat et.

burcukafadar 29.04.2008 01:37:06

belkide hiç sevmiyordur zorla değil ya

29.04.2008 01:37:29

Alıntı yapılan: burcukafadar - Nisan 29, 2008, 01:32:27 ÖÖ
Alıntı yapılan: Sparta - Nisan 29, 2008, 01:30:53 ÖÖ
alma alma, kimiside tuz koyuyor zaten, nedenini hiç anlamam

Sonra evlenince kocam beni niye dövüyor.. Al işte sana büyük bir sebep :) :) :)

29.04.2008 01:38:40

Alıntı yapılan: Aşil - Nisan 29, 2008, 01:32:53 ÖÖ
valla öyle yaparsan kız fincanı üzerine dökebilir dikkat et.

Oda kolay bu kız beceriksiz ve sakar diye başlık parasını düşürürüz..

hahahahhahah

(Çok zekiyim dimi)

Sayfa: 1 2 3 [ 4 ] 5 6 7 8 9