_VeRa_ 11.09.2008 15:15:35
Alıntı yapılan: talay68 - Eylül 09, 2008, 09:42:16 ÖS
ben de felsefe hocasından bahsedeyim adam ateistti Allaha inancı yoktu bize pskolojik baskı uygular ve bizi dinimiz konusunda sorgulardı bende içimden durmadan söylenirdim mahşerde görüşürüzzz....
Allah ıslah etsin böylelerini
talay68 11.09.2008 19:56:20
...mystery... 13.09.2008 17:09:16
Alıntı yapılan: madchen - Nisan 30, 2008, 05:59:41 ÖS
ilkokul birinci sınıftaydım.selin dilek ben üçümüz çene çalıyorduk..öğretmenimiz havva hanım bize ceza verdi sınıftak çöp kotusunun yanında üçümüzde dikilecektık..o kadar üzüldüm o kadar üzüldümki..sonra içimde garip bişilerin olduğunu farkettimçok fena sıkışmıştım öğretmene söylemekten çok korkuodum kızıcak diye..daha fazla dayanamadım ve bıraktm
epey snra tenefuse çıktık..tabı benım eteğm ve çoraplarım batmıştı..sonra benı idareye göturduler..teyzemı aradılar..ve o bana çorap getirmişti..o günü hiç unutamam çok ağlamıştım
tam 12 sene önce
sınıfa müfettiş gelmişti türkçe dersindeydik hoca sordu kim tahtaya çıkıp kendi tasvirini yaptırır diye arkadaşımda hem müfettişin hemde hocanın gözüne giricek yaa hemen kalktı kılık kıyafetide hiç olmadığı kadar düzgündü biz 2. sırada oturuyoduk bizim önümüzde durmuştu öndeki arkadaşlarım bana sonra anlattılar ben görmedim ama..tahtaya çıktı kızardı bozardı ondan sonra bi rahatlama ifadesi vardı yüzünde dediler
o gün çok gülmüştük çokta değil 2 yıl önce oldu bu olay 7.sınıftayken 2 sene boyunca hiç unutulmadı
ama arkadaşım adına üzülmüştüm anneside bizim okulda ingilizce öğretmeniydi evede gidemedi bütün gün öyle oturdu izinde almak istememişti utanmıştı
SEVGI-40 16.09.2008 09:28:30
yaril:)bi kac arkadasla tabi
offoff:)hoca cagirdi hepimizi basda ben siraya dizdi bizi teker teker tokatlayip yerimize oturttu
kop:)simdi gözümün önüne geldi ya hic gülcem yoktu

talay68 16.09.2008 20:33:56