10.05.2008 11:05:06
Alıntı yapılan: duygu_0354_duygu - Mayıs 10, 2008, 01:13:53 ÖÖbenim ismim derken eşimin ismini kastedmiştim, tuttuğumuz evde eşimin arkadaşı oturuyordu önceden o başka eve geçince hemen biz tuttuk orayı. tabi arkadaşı sözleşme bitmeden çıktı o evden, bu ay sonunda bitiyormuş sözleşmesi. biz de sözleşma yapıyoruz kağıtlar ev sahibine gitti ama daha resmen sonuçlanmadı
Kesmeseker: Kira sözlesmesinde senin ismin olmasi gerekmior. Esinin ismi yeterli oluyor.
Jentzsch: Beni korkutmustun amaaaaaaa, ALLAH tan hava cok iyi bugün.
yani uzun lafın kısası; ev bu ay da eşimin arkadaşının üzerinde görünüyor, biz de sözleşmeyapsak ve bu ayyabancılar ppolisine versek bir sorun çıkar mı acaba? eşin biliyor mu duygu? yada bilen bir arkadaş var mı?
10.05.2008 11:40:15
bir bilgin var mı?
10.05.2008 11:45:54
Alıntı yapılan: kesmeşeker - Mayıs 10, 2008, 11:40:15 ÖÖHosbulduk k.s. Yazini demin okudum ama ya benim bu konu hakkinda ufacik bile bir bilgim yok.Bildigim tek sey ev tutmam gerektigi ve onun icin ugrasiyorum.Bu konuda eminim sen benden daha fazla sey biliyorsundur..
timur hoşgeldin ya nasılsın? sen bilirsin herhalde bu konuyu değil mibir bilgin var mı?
ama bazilari söyle diyor.Illa ozel hemen ev tutman gerekmiyor.Ailenin yaninda yasarkende sanirim dilekce imzaliyor ailesi.Bu kisi bizimle yasiyor ve maddi acidan bize yardimci olmuyor diye ve su an oturdugu evdeykende oluyormus.Bunu sende biliyorsundur belki ama senin sordugun seyi malesef bende bilmiyorum.Daha basvuru falan yapmadik biz.Benim ev tutmami bekliyoruz..
10.05.2008 11:50:54
Alıntı yapılan: jentzsch - Mayıs 10, 2008, 11:45:54 ÖÖilk önce zaten eşim ailesiyle oturduğu evi gösterdi, belediye evlerinde kirada oturdukları için belediyeden izin almalarıgerekiyormuş sadece ailesinin imzası yeterli değilmiş yaniAlıntı yapılan: kesmeşeker - Mayıs 10, 2008, 11:40:15 ÖÖHosbulduk k.s. Yazini demin okudum ama ya benim bu konu hakkinda ufacik bile bir bilgim yok.Bildigim tek sey ev tutmam gerektigi ve onun icin ugrasiyorum.Bu konuda eminim sen benden daha fazla sey biliyorsundur..
timur hoşgeldin ya nasılsın? sen bilirsin herhalde bu konuyu değil mibir bilgin var mı?
ama bazilari söyle diyor.Illa ozel hemen ev tutman gerekmiyor.Ailenin yaninda yasarkende sanirim dilekce imzaliyor ailesi.Bu kisi bizimle yasiyor ve maddi acidan bize yardimci olmuyor diye ve su an oturdugu evdeykende oluyormus.Bunu sende biliyorsundur belki ama senin sordugun seyi malesef bende bilmiyorum.Daha basvuru falan yapmadik biz.Benim ev tutmami bekliyoruz..
1 aydır belediyeden gelecek izin kağıdını bekliyordukki onda da sadece 2 haftalık izin çıkmış
daha fazla kalmam gerekebilir diye süreyi uzatmak için belediyeye başvurmuşlar ama onlar da ancak bu ayın sonundaki toplantıda görüşüp bir karar verebiliriz demişler
yani anlayacağın bu ay da birşey olmayacak sanırım.. nebiçim iş anlamadım ya. herşey ay sonunda mı belli oluyor almanyada
limonn 10.05.2008 12:19:26
10.05.2008 12:23:50
Alıntı yapılan: limonn - Mayıs 10, 2008, 12:19:26 ÖSdevretme olup olmadığını bilmiyorumki
boşver canını sıkma olcağı neyse o olacak.ev sorunum maaş sorunum yok yinede bekliyoruz.bi şekilde sorun çıkacak iştebu olmasa başka bişi..sözleşme devretme diye bişi yokmu acaba
ama eşim yine de sözleşmeyle gidecek görüşmeye, ay sonundan itibaren bu ev özerin falandır diye yazacakmış galiba onun için tereddütte kaldım
10.03.2009 13:23:35