...mystery... 21.09.2008 14:23:44
Alıntı yapılan: burcukafadar - Mayıs 19, 2008, 06:36:00 ÖS
- Gene de değdi komutanım, çünkü yanına vardığımda henüz yaşıyordu...
Ve onun son sözlerini duymak, dünyalara bedeldi benim için...
Ve, hıçkırarak, arkadaşının son sözlerini tekrarladı:
'Geleceğini biliyordum!'
GELECEĞİNİ BİLİYORDUM!
Kalbimizde 'arkadaşlık' denilen bir mucize var. Nasıl olduğunu, nasıl başladığını bilemezsiniz. Ama bunun özel bir armağan olduğunu, Allah'ın bir lütfu olduğunu bilirsiniz.. Gerçekten de arkadaşlar nadide mücevherlerdir. Yüzünüzü güldürüp, başarmanız için cesaret verirler.
Sizi dinlerler ve kalplerini açmaya hazırdırlar.
o kendisini anladı sanırım
dielosch 27.09.2008 21:28:26
Ben de seni çok seviyorum canım arkadaşım.Hep yanında olacağım ve arkamı döndüğümde de hep arkamda olacağını ve beni hep destekleyeceğini biliyorum.Bu hikayeyi biliyorum uzunca bir süre önce okumuştum.Teşekkürler.Arkadaşlıktan öte Bence Kalbimizdeki ' Dostluk' denen bir mucize var ve herkes bunu bulamıyor.Tıpkı gerçek aşk gibi .Biz ikisini de bulduk:D Ne mutlu bana ve bi tanecik dostum Gizem'e...
...mystery... 27.09.2008 21:37:30
Alıntı yapılan: dielosch - Eylül 27, 2008, 09:28:26 ÖS
anladı ve şimdi cevap yazıyorBen de seni çok seviyorum canım arkadaşım.Hep yanında olacağım ve arkamı döndüğümde de hep arkamda olacağını ve beni hep destekleyeceğini biliyorum.Bu hikayeyi biliyorum uzunca bir süre önce okumuştum.Teşekkürler.Arkadaşlıktan öte Bence Kalbimizdeki ' Dostluk' denen bir mucize var ve herkes bunu bulamıyor.Tıpkı gerçek aşk gibi .Biz ikisini de bulduk:D Ne mutlu bana ve bi tanecik dostum Gizem'e...
gerçekten insan gerçek dostunu çok zor buluyor sanırım ben onu buldum ve galiba biçok kişiye göre erken buldum bu yüzdende kendimi çok şanslı hissediyorum
3,14 11.10.2012 14:17:51