ALMANCAX => Cafe almancax

Konu: Bayanlara özel ...

Sayfa: 1 2 [ 3 ] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

06.06.2008 01:45:11

Kadinlar....

Kadınları En güzel anlatan Hikaye

Harun Resit, savasta esir aldigi düsman generale;
Hayatini bagislarim ama bir sartim var:
"Kadinlar hayatta en çok ne ister? " budur bilmek istedigim.
Bu sorunun yanitini getir; kurtar kelleni. ' der.

General sorar sorusturur, bu çetin sorunun
yanitini arar ve Kafdagi 'ndaki bir cadinin bunu bildigini ögrenir...

Günlerce gecelerce at kosturur, cadiyi arar bulur ve
sorar '- Kadinlar hayatta en çok ne ister? '

Korkunç cadinin, yanit için öyle bir sart ileri sürer ki yenilir yutulur degil.
'-Evlen benimle, o zaman ogrenirsin istedigini. '

Bu ölümcül teklifi, kabul eder General ve dogru yaniti alir almaz kosar Harun Resid 'e:

'-Kadinlar, en çok kendi özgür iradeleriyle hareket etmek ister. '
Harun Resit bizimkinin hayatini bagislar ya;
Cadiyla evlenmek için de söz verilmstir.

Evlenirler. O ilk gece; general bir bakar ki o korkunç cadi,
dünyalar güzeli bir afete dönüsmüþ, karanlik odada.

Konusur cadi:

'-Benim kaderim böyle; günün sadece yarisi güzel olabilirim, diger yarisi ise çirkinim.
Ne dersin geceleri seninleyken mi, yoksa gündüzleri disaridayken mi güzel olayim?

General düsünür ve '-Sen bilirsin, kararini kendin ver ' der; iste o andan itibaren korkunç cadi Sonsuza dek çok güzel bir kadin olarak kalir. '

Peki bu öyküden çikarilacak üç ders nedir?

1. Kadinlar en çok kendi özgür iradeleriyle hareket etmek ister.

2. Özgür iradesiyle hareket eden bir kadin, her zaman güzeldir.

3. ister güzel olsun ister çirkin, her kadin aslinda bir cadidir.
  ;D ;D ;D ;D

SEVGI-40 06.06.2008 01:50:49

cok dogru

06.06.2008 01:51:44

Alıntı yapılan: smc-403 - Haziran 06, 2008, 01:07:58 ÖÖ
bu arada forumu bayanlar ele geçirmiş izlenimlerime göre  :D yakında siz matina falanda yaparsınız :D

Iyi fikir yaaa kizlar ne dersiniz sayfa bizim demi esma yapalim bir matine  ;D ;D ;D ;D

06.06.2008 01:59:32

Madem bayanları ilgilendiren birkaç konu açılmış bende bayanlar hakkında birkaç soru sorayım... :)

1- Neden bayanlar , sarışın bayanları sevmez hatta nefret eder ?
2- Ben sokakta görüyorum ,bir bayan güzel giyinmiş karşıdan geliyor , diğer başka bir kadın ona öyle bir bakıyor ki sanki nazar değdirecek.şöyle baştan aşağı süzüyor. Yüzü asılıyor.Yanında başka bir bayan arkadaşı varsa hemen olumsuz tepkiler  :)

06.06.2008 02:04:27

Alıntı yapılan: Sparta - Haziran 06, 2008, 01:59:32 ÖÖ
Madem bayanları ilgilendiren birkaç konu açılmış bende bayanlar hakkında birkaç soru sorayım... :)

2- Ben sokakta görüyorum ,bir bayan güzel giyinmiş karşıdan geliyor , diğer başka bir kadın ona öyle bir bakıyor ki sanki nazar değdirecek.şöyle baştan aşağı süzüyor. Yüzü asılıyor.Yanında başka bir bayan arkadaşı varsa hemen olumsuz tepkiler  :)

Yok ya öyle bir sey
1) Birinin digerinden nefret etmesi icin sarisin olmasi yetmem
2)Baskasini bilmem güzel seviyeli düzgün fizikli bir bayan görünce icimden dua ederim derimki;
Allah sahibine bagislasin  ;) ;)

06.06.2008 02:12:34

Alıntı yapılan: gece - Haziran 06, 2008, 02:04:27 ÖÖ

Yok ya öyle bir sey
2)Baskasini bilmem güzel seviyeli düzgün fizikli bir bayan görünce icimden dua ederim derimki;

Hımmm :)
Valla ben genelde konuştugum bayanlara sarışın birisini sorsam bişey diyorlar :D   işte bilmem ne sarışın diyorlar... Nedir bu sarışınların çektiği yaw ? Esmerler daha akıllıymış :D

Demek Allah sahibine bağışlasın dersin...

( şu elbiseye bak ne kadar güzel , nerdne aldı galiba , makyajına hiç olmamış , şunun yürüyüşüne bak sanki buranın kraliçesi , ayyy havanı yesinler , Ayakkabıları hiç uymamış elbisesine , Ben daha güzelim .... )   olmasın ?   :D

06.06.2008 02:17:01

Alıntı yapılan: Sparta - Haziran 06, 2008, 02:12:34 ÖÖ
Alıntı yapılan: gece - Haziran 06, 2008, 02:04:27 ÖÖ

Yok ya öyle bir sey

Hımmm :)
Valla ben genelde konuştugum bayanlara sarışın birisini sorsam bişey diyorlar :D   işte bilmem ne sarışın diyorlar... Nedir bu sarışınların çektiği yaw ? Esmerler daha akıllıymış :D

Demek Allah sahibine bağışlasın dersin...

( şu elbiseye bak ne kadar güzel , nerdne aldı galiba , makyajına hiç olmamış , şunun yürüyüşüne bak sanki buranın kraliçesi , ayyy havanı yesinler , Ayakkabıları hiç uymamış elbisesine , Ben daha güzelim .... )   olmasın ?   :D

Yok beee hic benim tarzim degillll  yawwww ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

06.06.2008 02:23:19

Bak sunu dedigim cok oldu inkar etmem Sacinin rengide hic olmamis yaaa bir yolunu bulup
söylemeliyim "Kuaförüm yaa o bakimdan" ben boyasam cok daha güzel olurdu ;)

06.06.2008 02:26:21

Hadi hadii...  :D

Bence bir kadın kendinden daha güzel birini görünce  , şey düşünür ehm  kıskanır :)
Allah hepimizi kadın kıskançlığından korusun... Onların kıskançlıkarı bir başka değişik oluyor :D

06.06.2008 02:29:28

Alıntı yapılan: Sparta - Haziran 06, 2008, 02:26:21 ÖÖ
Hadi hadii...  :D

Bence bir kadın kendinden daha güzel birini görünce  , şey düşünür ehm  kıskanır :)
Allah hepimizi kadın kıskançlığından korusun... Onların kıskançlıkarı bir başka değişik oluyor :D

Nereden cikariyorsunuz bu batillari canim  ;D ;D ;D

smc-403 06.06.2008 09:52:43

sparta doğru dio aslında  mesela evde dizi film televizyonda bişi izlios hanımlar hemen başlıo dedikoduya dizideki bayan oyuncuları eleştirio yok çirkin olmuş yok böle yok şöle biz erkeklerden biri şuna bak ne çirkin olmuş desek hemen atlayan çıkar zaten güsel deildiki :D

QUELLE35 06.06.2008 12:04:46

Alıntı yapılan: gece - Haziran 06, 2008, 12:14:42 ÖÖ
Yaplılan Araştırmalarda Hanım sürücülerin erkeklere göre trafikte  daha dikka arac kullanımında seyir halinde iken daha dikkatli oldukları
yine trafikte erkek sürücülerin seyir halinde etraflarına gereksiz bakmaları nedeni ile dikkatlerinin sık sık dagıldığı, hanımsürücülerin ise yola ve trafige daha fazla konsantre oldukları tespit edilmiş.
Bunlara bağlı olarak hanım sürücülerin kaza oranları erkeklerden daha azmış.
Hanım sürücülerin kazalarının çoğunluğu da sıklıkla erkek sürücü tacizi nedeni ile oluyormuş.
Bunların hepsi bilimsel araştırma ve kaza istatistikleriile tespit edilmiş hemde uluslararası kurumlerca......
;) :)

bana kızmayın ama ben bunun tam tersini okumuştum bayanlar daha yavaş ve panikli araba kullandıkları için kazaya sebebiyet veriyorlarmış. Gerçekten öyle bencede

emosh 06.06.2008 12:10:26

Alıntı yapılan: QUELLE35 - Haziran 06, 2008, 12:04:46 ÖS
Yaplılan Araştırmalarda Hanım sürücülerin erkeklere göre trafikte  daha dikka arac kullanımında seyir halinde iken daha dikkatli oldukları
yine trafikte erkek sürücülerin seyir halinde etraflarına gereksiz bakmaları nedeni ile dikkatlerinin sık sık dagıldığı, hanımsürücülerin ise yola ve trafige daha fazla konsantre oldukları tespit edilmiş.
Hanım sürücülerin kazalarının çoğunluğu da sıklıkla erkek sürücü tacizi nedeni ile oluyormuş.
Bunların hepsi bilimsel araştırma ve kaza istatistikleriile tespit edilmiş hemde uluslararası kurumlerca......

bana kızmayın ama ben bunun tam tersini okumuştum bayanlar daha yavaş ve panikli araba kullandıkları için kazaya sebebiyet veriyorlarmış. Gerçekten öyle bencede

ben bu iki görüşede katılmıyorum yani bana göre bayan erkek diye ayrım yapılacak bir konu değil trafik. bayanlarla erkkler arasında bariz farklar olduğunu biliyoruz ama bu farkların böyle bi ayrım yapabilmek için yetrli olmadığı görüşündeyim. Bence tarfik ayrı bi konu yani cinsiyet farkına bakılmaksızın dikkatin ve adapte olmanın etkisi altında olan birşey tabi işin eğitiminide unutmamak lazım.     

QUELLE35 06.06.2008 12:12:28

Alıntı yapılan: emosh - Haziran 06, 2008, 12:10:26 ÖS
Alıntı yapılan: QUELLE35 - Haziran 06, 2008, 12:04:46 ÖS

ben bu iki görüşede katılmıyorum yani bana göre bayan erkek diye ayrım yapılacak bir konu değil trafik. bayanlarla erkkler arasında bariz farklar olduğunu biliyoruz ama bu farkların böyle bi ayrım yapabilmek için yetrli olmadığı görüşündeyim. Bence tarfik ayrı bi konu yani cinsiyet farkına bakılmaksızın dikkatin ve adapte olmanın etkisi altında olan birşey tabi işin eğitiminide unutmamak lazım.     

haklısın canım benim ama genelleme yaparsak diyorum ben. ve trafikte bayan sürücülerden kaçmak gerek bence sürekli şahit oluyorum yani:)

emosh 06.06.2008 12:19:29

:D trafiğe arabayla tek başıma çıkamayacak kadar küçüğüm sanırım :D şahit olmadığım bir olay ve aksaray zaten küçük bir şehir o kadar çok kaza olmuyor

Sayfa: 1 2 [ 3 ] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16