ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: Almanya için akraba evililikleri problem olur mu? (vize açısından)

Sayfa: [ 1 ]

Selamet 05.07.2008 14:04:37

Arkadaslar bazi sitelerde okudugum kadariyla akraba evliliklerinde vizelere genelde red veriliyormus bu dogrumu.

Bir de bir baska sorum ollacak eger öyleyse ben esimle akraba evliligi yapdik halamin kizi ama esimin kizlik soy ismiyle benim soy ismim aynisi degil tabiki onun soy ismi tammamiyla farkli. esim 15 temmuz da vize basvurusu icin konsoloslugua gidecek oraya gitdiginde eger akraba evlilgi mi diye bir sey sormasa tabiki bir sey demiyecegiz de, messela sordular yok desek ögrenme ihtimalleri ne kadarr sonucda esimin kizlik soy ismi benim soy ismimle ayni degildi. Resmi nikahi yapdikdan sonra benim soy ismimi aldi tabiki.

basindan böyle bir sey gecmis olan veya da bilgisi olan arkadaslar cevpalarsa memmnun olurum. simdiden tsk

warum? 05.07.2008 14:50:51

Alıntı yapılan: Selamet - Temmuz 05, 2008, 02:04:37 ÖS
Arkadaslar bazi sitelerde okudugum kadariyla akraba evliliklerinde vizelere genelde red veriliyormus bu dogrumu.

Bir de bir baska sorum ollacak eger öyleyse ben esimle akraba evliligi yapdik halamin kizi ama esimin kizlik soy ismiyle benim soy ismim aynisi degil tabiki onun soy ismi tammamiyla farkli. esim 15 temmuz da vize basvurusu icin konsoloslugua gidecek oraya gitdiginde eger akraba evlilgi mi diye bir sey sormasa tabiki bir sey demiyecegiz de, messela sordular yok desek ögrenme ihtimalleri ne kadarr sonucda esimin kizlik soy ismi benim soy ismimle ayni degildi. Resmi nikahi yapdikdan sonra benim soy ismimi aldi tabiki.

basindan böyle bir sey gecmis olan veya da bilgisi olan arkadaslar cevpalarsa memmnun olurum. simdiden tsk

Kardeş sen bunlara inanma böyle bişey yok akraba evliliğine kmse karışmıyor bunu ben yaşamadım benim eşim akrabam değil ama eşimin arkadaşı kendi öz amcasının oğlu ile evlendi  konsoloslukta sormuşlar çocuğa akrabamısınız diye evet demiş amcamın kızı ilk evliliğinizmi demiş başka hiç bi soru sormamış ve kız 1100 euro maaşla çalışıyor ve türk vatandaşı 2 ay özncesi eşi yani amcasının oğlu vizesini aldı ve şu an almanyada bana kalırsa eşin kesinlikle ne olursa olsun yalan söylemesin kafasından birşeyler belirliyerek gitmesin konsolosluğa herşeyi  o an  ne sorulursa açık doğru ve net bi şekilde cevaplandırırsın araya yalan girerse bunu mutlaka anlarlar ve içinden çıkılmaz bir hale dönüşebilir.   YALAN SÖYLEME VİZENİ AL...

Selamet 05.07.2008 14:55:41

warum kardesim sorumu cevaplandirdigin icin cok tesekkür ederim, benim de aklimdan gecen buydu kesinlikle yallan söylemeyerek hepisi neyse oldugu gibi söylemek ki zaten yalan söyleyecek bir positionda da degilim cok sükür sahte evlilik degil isim var gelirim iyi hic bir sorunum yokdur.

Yardimlariniz icin simdiden cok tesekkür ederim

05.07.2008 15:03:33

Yalan olmaz günahdır işiniz rast gitmez zaten sana kimse orda akrabanmı diye soramaz zaten sorsada hiç bir kanunda akraba evliliğide yasak değildir senin herşeyin tam ve kanunlar içerisindeyse neden kendimi yalana yanlışa sarayımki... : Bşarılar

Selamet 05.07.2008 15:07:30

ya bana da garip geldi yakamozlu kardes ama dedigim gibi bir kac sitede o sekilde okuyunca artik kiminn ne dedigi hangisi dogru hangisi dogru degil insan sasirip kaliyor teretütde kaliyorsun, o yüzden bu sayfada ki arkadaslarin dedikleri cok daha samimi oldugu icin sizlere bir kez sorayim dedim hani böyle basindan gecen oldumu varmi diye yoksa dedigim gibi ne yalan söyleme gibi bir ihtiyacim ve de o durumda bir positionum var cok sükür her sey yollunda oldugu gibi ilerliyor. :)

warum? 05.07.2008 15:08:24

rica ederim kardeş umarım yardımcı olmuşumdur herkez konsoloslukta doğru söylese ben eminim herkez er veya geç vizesini alır inşAllah işleriniz yolunda gider zor bi süreç ama sonunu düşününce sevdiğin insanı düşünüce herşeye değer herşeye bedel eşinle sen birbirinizin sevgisine inandıktan sonra kimse bu sevgiye engel olamaz Allah mutlaka yardım eder.

Selamet 05.07.2008 15:16:06

Allah razi olsun yardimci oldunuz, evet haklisin zor bir sürec bir de ben 2 yildir esimin yanina da gidemedim is güc, sonra sinav cikardilar onla 6 ay ugrasdik etdik simdi de vize derdi inan artik bunlari düsünmekden kaffayi yeydim yiyecem.

ama dedigin gibi isin sonunda sevdigim insana kavusmak var bunun düsüncesi bille insana huzur veriyor. bakalim artik rabimden hayirlisini istemek kaliyor bundan sonra bize rabim hayirlisiyla en kisa zamanda kavusmamizi nasib etsin tabiki diger arkadaslara da.   

(LALEZAR) 05.07.2008 17:02:41

Alıntı yapılan: Selamet - Temmuz 05, 2008, 03:16:06 ÖS
Allah razi olsun yardimci oldunuz, evet haklisin zor bir sürec bir de ben 2 yildir esimin yanina da gidemedim is güc, sonra sinav cikardilar onla 6 ay ugrasdik etdik simdi de vize derdi inan artik bunlari düsünmekden kaffayi yeydim yiyecem.

ama dedigin gibi isin sonunda sevdigim insana kavusmak var bunun düsüncesi bille insana huzur veriyor. bakalim artik rabimden hayirlisini istemek kaliyor bundan sonra bize rabim hayirlisiyla en kisa zamanda kavusmamizi nasib etsin tabiki diger arkadaslara da.  

aminnn..

10.03.2009 13:36:08

Bu konu mesaj yazmaya kapatılmıştır.
Olası nedenleri aşağıdakilerden biri olabilir.

1) Mesajınıza verdiğiniz başlık (konu başlığınız) mesajınız hakkında bir bilgi ya da ipucu içermiyor.
Foruma yeni bir konu açarken konu başlığınızın mesajınız hakkında bir ipucu içermesine dikkat ediniz.
Lütfen mesajınızın 4 - 5 kelimelik özetini konu başlığı olarak kullanınız, konu başlığınızın mesajınızın özü olmasına dikkat ediniz.

2) Bu konuda yer alan bazı mesajların içeriği konu içeriği ile uyuşmamaktadır.
Lütfen konulara mesaj yazarken konu başlığını göz önünde bulundurunuz ve hangi konuya hangi mesajı yazdığınıza dikkat ediniz.
Mesajınız konu başlığından bağımsız ise lütfen mesajınızı yeni bir konu açarak ve uygun bir başlık yazarak gönderiniz.
Konunun daha fazla dağıtılmaması için bu tür konular kapatılmaktadır.

3) Konu amacına ulaşmış veya güncelliğini yitirmiş olabilir.Konunun dağıtılmaması için bu tür konular kapatılmaktadır.

Dilerseniz kurallara uygun yeni bir konu açabilirsiniz.
Anlayışla karşılayacağınızı umar, ilginiz için teşekkür ederiz.

Sayfa: [ 1 ]