smc-403
15.07.2008 00:29:01
arkadaşlar pasaport kontrolünde pul yapıştırılıyormuş pul yapıştırılmazsa para talep edliyormuş benimde bilgim yok bu konuda bilgisi olan arkadaşlar açıklarsa sevinirim pulu para karşılığındamı nasıl ne şekilde temin edeces anlamadım birşey...
belki geç kalmış olabilirim ama olsun 
hava alanında (esenboğa) maliye bakanlığının bürosunda pul satılıyor 15 ytl karşılığında alıyorsun, çok kolay
Burhan_66_tr
04.09.2008 01:55:13
ben bu pul konusunu anlamadım almasak olmazmı mecburi olan bişeymi ankaradan hemen alınırmı bu pul
duygu_0354_duygu
04.09.2008 14:28:24
Alıntı yapılan: Burhan_66_tr - Eylül 04, 2008, 01:55:13 ÖÖ
ben bu pul konusunu anlamadım almasak olmazmı mecburi olan bişeymi ankaradan hemen alınırmı bu pul
hemserimm o pulu zaten ankarada havaalaninda artik herseyin bitip pasaport kontrolleri yapipta ucaga bimeye gidecegin zaman ordaki gorevliler pasaportunu kontrol ediyor egerki o pasaportla ilk defa ucaga binis yapip yurt disina cikacaksan 15 ytl senden pul parasi aliyorlar... evet almak zorundasin arkadasim. cunku buradakilerin oturum vermesi icin o pulun olmasi gerekli...
Burhan_66_tr
04.09.2008 21:20:57
Ankara degil istanbuldan gidecem artık ordan maliyeden de alırım onu
sanırım heryerde 15 ytl olur bazılarından 50 euro diye duyduma o yüzden merak ettim bu neyin nesi diye.
duygu_0354_duygu
05.09.2008 01:18:15
Alıntı yapılan: Burhan_66_tr - Eylül 04, 2008, 09:20:57 ÖS
Ankara degil istanbuldan gidecem artık ordan maliyeden de alırım onu
sanırım heryerde 15 ytl olur bazılarından 50 euro diye duyduma o yüzden merak ettim bu neyin nesi diye.
burhan o bileti gidip ayri bir maliyeden almiyorsun. havaalaninin icinde bir bolum var ordan aliyorsun...
bizi yönlendirirler heralde şurdan pul unuzu alınız diye...
duygu_0354_duygu
05.09.2008 01:40:55
Burhan_66_tr
05.09.2008 04:00:20
sagol bilgilendirdigin icin orda dediğin gibi maliyeden bakarım sorarım güvenliklere onlarda yönlendirsinler istanbul biraz büyük ama hepsi biyerde zaten heryerde var bu kontrol hallederiz

sagolasın hersey icin
Bu konu mesaj yazmaya kapatılmıştır.
Olası nedenleri aşağıdakilerden biri olabilir.
1) Mesajınıza verdiğiniz başlık (konu başlığınız) mesajınız hakkında bir bilgi ya da ipucu içermiyor.
Foruma yeni bir konu açarken konu başlığınızın mesajınız hakkında bir ipucu içermesine dikkat ediniz.
Lütfen mesajınızın 4 - 5 kelimelik özetini konu başlığı olarak kullanınız, konu başlığınızın mesajınızın özü olmasına dikkat ediniz.
2) Bu konuda yer alan bazı mesajların içeriği konu içeriği ile uyuşmamaktadır.
Lütfen konulara mesaj yazarken konu başlığını göz önünde bulundurunuz ve hangi konuya hangi mesajı yazdığınıza dikkat ediniz.
Mesajınız konu başlığından bağımsız ise lütfen mesajınızı yeni bir konu açarak ve uygun bir başlık yazarak gönderiniz.
Konunun daha fazla dağıtılmaması için bu tür konular kapatılmaktadır.
3) Konu amacına ulaşmış veya güncelliğini yitirmiş olabilir.Konunun dağıtılmaması için bu tür konular kapatılmaktadır.
Dilerseniz kurallara uygun yeni bir konu açabilirsiniz.
Anlayışla karşılayacağınızı umar, ilginiz için teşekkür ederiz.