Onceliklere Herkeze Merhaba.
Bzm Ailevi meseleleri yuzunden Almanyaya yerlesme gibi bi durumumuz war Ve ben 16 yasındym.Burda forumda Almanyada yasayan turklerin yorumlarina baktım ver biraz hevesim kırıldı. burda bazi arkdaslarimi soruyordum guzel falan git daha ii diolardi turkiyeden. 2 secenegim war Ya Almanya annemle yada babamin yaninda izmir de kalmak ne yapsam hic bilmiorum.Annemin yanında olmak daha cok istiorum ama napsam bilmiorum! Almanyaya gelirsekte Breman de kalcakmisiz biraz bilgi verirmisiiniz?
IsPaNak
28.07.2008 15:58:20
Emre slm... vermen gereken kolay bir karar degil, ben senin yerinde olsam söyle yapardim diyerek seni etkilemek istemiyorum... sana tek tavsiyem almancayi ögrenmeden gitme almanya´ya...
Yok Zaten kurs falan war galiba 6 aylik suan izmirde lisedede okuyorum ama bilmiorum. Cokta bi bilgim yok okadar Almanyala ilgili, arastirmaya calisiyorum
raysdorf
28.07.2008 17:17:29
almanyaya gelmeni tavsiye etmem.
IsPaNak
28.07.2008 17:26:13
Ewt oda war.. Universite okumak istiyorm ztn.
IsPaNak
28.07.2008 17:30:11
Emre kaca gidiyorsun ve hangi lisede okuyorsun buna görede karar verilebilir...
lise 2 e gectm Ve Duz lisede okuyorum
IsPaNak
28.07.2008 18:40:25
Almanya´ya geldigin taktirde Türkiye´de Ortaokul egitimine bir görülen "Hauptschule´ye" gitmek durumunda kalacaksin... Ve Okul Sistemine göre Türkiye´deki üniversite okuma sansini kaybedeceksin... (eger olurda gelirsen Almanya´ya mutlaka aciktan türkce olarak liseyi devam oku)
Gelcemde iste bilmiom artik yapcaz bisiler acik falan okucaz
Breman le ilgili bilgi verebilcek warmi. turkmu cogunlugu flana nasil yani

anlata bilcek warsa sevinirim