ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: gelin gelenlerin burda kalma hakki

Sayfa: 1 [ 2 ]

RIBERY 08.09.2008 14:02:02

Alıntı yapılan: srkok - Eylül 08, 2008, 01:55:26 ÖS
ben bisey sormam lazim daha az once bu siteye kayit oldum parali degil site dimi onleine olali 11 dak oldu diye yaziyoda merak ettim acele cevap bitte

hoş geldın hayır paralı degıl merak etme

rose_iz 08.09.2008 14:06:04

gariban arkadaşım senin adına çok üzüldüm ne diyeyim Allah yardımcın olsun. ama tecrübeli arkadaşım biraz aydınlatmış açıklamış konuyu. bence sen orda biraz araştır. yuva yapmak zor ama yıkmak kolaydır ama sewmiyorsanda mutlu değilsende hayat senin hayatın kendin için en doğrusunu en iyisini sen bilrisin. ama intihar gibi bişi düşünme okadar aciz bi insan olma hem Allahın verdiği canı Allahtan başkası alamz

gariban 08.09.2008 14:31:56

tesekkur ederim tecrübeli  kardes verdigin bilgi icin

haklisin bu haklari alip almadigimi iyice ogrenmem gerek

esimle konusmasina konustum elbette hatta bu yuzden ailemin yanina bile dondum

sonra herseyi yoluna soktuk ama yine zivanadan cikti

ailemle gorusturmuyorlar beni bana emek veren buyuten insanlari silmemi istiyolar var mi boyle akil mantik disi bisey ya

haklilar mi ya dinde bile geciyor gelin kaynanaya bakmak zorunda degil diye

ama onlar herseyi biliyor onlar dogruyu soyluyor soylermisiniz bana ben bu aileyle nasil gecineyim

sanki ogullariyla degil bunlarla evlendim ya cocugumda yokken ayrilipta kurtuliyim diyorum hepsinden

ben uc yili doldurdum burdayim ve iki senede oturumum uzaltildi yani 2005te geldim 2011e kadar otururumum uzatildi

tecrübeli 08.09.2008 16:09:43

arkadaşım garip vizenin ne kadar uzatıldığı önemli değil.önemli olan sen bugün ayrılmış olsan eşinden ayrı tek başına oturum alma hakkına sahip olma süresini tamamladın mı tamamlamadın mı?(yani eşinle aynı çatı altında geçen süre önemli).belki burada açık yazamayabileceğin şeyler varsa özelden yazabilirsin.bilgilendirmeye çalışırım.ayrıca çok zor durumda olan bayanlar için fraunhaus var.bir nevi kadınları koruma evi gibi.gerçi ALLAH o durumlara düşürmesin.yuva kurmak zor yıkmak kolaydır.öncelikle tavsiyem yuvayı kurtarmandır.şöylede bir durum var gerçek olan(türkiyeden gelen erkek yada kadın)gözü açılmasın diye özellikle bayanlar için geçerli tabii çok fazla bilgi sahibi ortam ve çevre sahibi olsun istemiyorlar.ileride başkaldırmamaları için.buda genelde gelin kaynanalı ortamlarda oluyor.evliliğin birinci esası güvendir.güven olmayan yerde sevgi ve saygıyı aramak yada bulmak zordur.eşin tc vatndaşımı alman vatandaşı mı?nerede ikamet ediyorsun almanyada vs bilmem gerek bazı konularda bilgilendirebilmek yardımcı olabilmek için...

10.09.2008 01:33:54

Alıntı yapılan: srkok - Eylül 08, 2008, 01:55:26 ÖS
ben bisey sormam lazim daha az once bu siteye kayit oldum parali degil site dimi onleine olali 11 dak oldu diye yaziyoda merak ettim acele cevap bitte

kardeşim seni yılın en mıtırık üyesi ilan ediyorum.....pes yani bilmem şu kadar onlıne oldu diyosun....sen internette nasıl dolaşıyosun hayret ettim walla....yok kardeşim bedava istediğin kadar onlıne ol sen.....ama dikkat et yıllık sabit ücreti var şaka şaka funny:) ....

gariban kardeşim haline diyecek bir şey bulamadım Allah sabır versin....hayırlısı neyse onu versin.....dua larım senle.....

10.03.2009 13:50:43

Bu konu mesaj yazmaya kapatılmıştır.
Olası nedenleri aşağıdakilerden biri olabilir.

1) Mesajınıza verdiğiniz başlık (konu başlığınız) mesajınız hakkında bir bilgi ya da ipucu içermiyor.
Foruma yeni bir konu açarken konu başlığınızın mesajınız hakkında bir ipucu içermesine dikkat ediniz.
Lütfen mesajınızın 4 - 5 kelimelik özetini konu başlığı olarak kullanınız, konu başlığınızın mesajınızın özü olmasına dikkat ediniz.

2) Bu konuda yer alan bazı mesajların içeriği konu içeriği ile uyuşmamaktadır.
Lütfen konulara mesaj yazarken konu başlığını göz önünde bulundurunuz ve hangi konuya hangi mesajı yazdığınıza dikkat ediniz.
Mesajınız konu başlığından bağımsız ise lütfen mesajınızı yeni bir konu açarak ve uygun bir başlık yazarak gönderiniz.
Konunun daha fazla dağıtılmaması için bu tür konular kapatılmaktadır.

3) Konu amacına ulaşmış veya güncelliğini yitirmiş olabilir.Konunun dağıtılmaması için bu tür konular kapatılmaktadır.

Dilerseniz kurallara uygun yeni bir konu açabilirsiniz.
Anlayışla karşılayacağınızı umar, ilginiz için teşekkür ederiz.

Sayfa: 1 [ 2 ]