ALMANCAX => Cafe almancax

Konu: almancax'a övgüler

Sayfa: 1 [ 2 ]

27.12.2006 23:58:02

mahmut böyle bir etkinligi baslattigin icin öncelikle sana tesekkürler.tek kelime ile muhtesem bir site.önce ziyaretci olarak takip ettim.acaba ne kadar ciddi ve güvenilir diye bence en önemlisi buydu.gerek yazistigim kisiler gerekse yetkililerin son derece seviyeli ve ciddi olmasi bana bu siteyi günden güne daha da cok sevdirdi.bu site sayesinde bircok sey ögrendim ve halen ögreniyorum sadece bununlada kalmadi yeni arkadaslar kazandim,degerli mikail ve diger egitmenlerin motive edici yazilari ile kendime güvenim artti ve ´almanca ögrenmek zor`düsüncesini beynimden sildim...daha yazayimmi  ;)sayin yetkililer ellerinize saglik.

mikail 28.12.2006 00:41:15

Güzel övgülerin için çok teşekkürler Sevgili Melis, sağ ol.

Nazire 28.12.2006 01:03:20

Bende tesekkür ediyorum :) icten gelen tesekkürleriniz icin :)

ugurel 02.01.2007 16:29:43

Almancayı sökebilceğim en iyi Türkçe ve en interaktif kaynağın almanax oldugunu rahatlıkla soyleyebilirim.Tüm üyelere ve sitenin kurulmasında emeği gecenlere cok tesekkurler...

phrixos 02.01.2007 19:49:51

ben yeni takılmaya başladım bakalım ilerde görcezzz :)

ömertarik 19.01.2007 01:35:08

Böyle bir siteyi bulmak icin harcadigim zamani almanca ögrenmek icin kullansaydim epey ilerleme kaydederdim herhalde.Ama sonunda aradigimi buldum.Bu siteyi reklamlarindan itibaren takip ediyorum. Faaliyete gecmesi az bir zaman olmasina ragmen neredeyse kendini asti.Ben arkadaslarin diger sayfalarda tavsiye ettigi sitelerede girdim. Ama cogu belli bir yerde tikaniyor yada ücretli.Oysa almancax katmer gibi masaAllah acildikca aciliyor.Zamanim kisitli olugu icin sayfalari incelemekten cevap yada fikirlerimi gönderemiyorum. Bu sitede emegi gecen herkesin ellerine ve beyinlerine saglik. Cok  tesekkürler.......  ;D

3,14 01.10.2012 02:31:12

Alıntı yapılan: ömertarik - Ocak 19, 2007, 01:35:08 ÖÖBöyle bir siteyi bulmak icin harcadigim zamani almanca ögrenmek icin kullansaydim epey ilerleme kaydederdim herhalde.

--> Almancax ile tanışmam 2008 senesine denk gelir. Google'a pratik almanca kalıpları yazdım. İlk sayfaya girdim ve kaydoldum. Hâlâ çok memnunum. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun. :)

Sayfa: 1 [ 2 ]