ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: Aile Birleşim Vizesi Başvurusu için doldurulan belge ile ilgili

Sayfa: [ 1 ]

xmehmetx 09.09.2008 15:21:43

Arkadaşlar İstanbul Alman Konsolosuğuna aile birleşimi vizesi  için internetten formu indirdim.

Ama bazı yerlerde yardıma ihtiyacım var:

Almanya Federal Cumhuriyeti’nde ikametinizin sebebi ? <--- Bu Soru aile birleşimi olarak yazılacak galiba

Almanya Federal Cumhuriyeti’nde ne kadar tarihinden tarihine kadar kalmak istiyorsunuz? <---- Bu soruda nasıl bir cevap gerekli.

Yapmak istediğiniz iş <--- Türkiye'de mesleğim grafikerlik onu belirtmeliyim. Çünkü Almanya'da daha bir iş başvurusu yada iş yerinde çalışmıyorumç

Geçiminizi nasıl sağlayacaksınız?  <--- Benim eşim çalışıyor nasıl yazmam gerekir?

tecrübeli 09.09.2008 19:22:13

Alıntı yapılan: xmehmetx - Eylül 09, 2008, 03:21:43 ÖS
Arkadaşlar İstanbul Alman Konsolosuğuna aile birleşimi vizesi  için internetten formu indirdim.

Almanya Federal Cumhuriyeti’nde ikametinizin sebebi ? <--- Bu Soru aile birleşimi olarak yazılacak galiba

Almanya Federal Cumhuriyeti’nde ne kadar tarihinden tarihine kadar kalmak istiyorsunuz? <---- Bu soruda nasıl bir cevap gerekli.

Yapmak istediğiniz iş <--- Türkiye'de mesleğim grafikerlik onu belirtmeliyim. Çünkü Almanya'da daha bir iş başvurusu yada iş yerinde çalışmıyorumç

Geçiminizi nasıl sağlayacaksınız?  <--- Benim eşim çalışıyor nasıl yazmam gerekir?

tecrübeli 09.09.2008 19:27:10

kardeşim dediğin gibi birincisine aile birleşimi yazıyorsun..türkiyedeki mesleğine göre yada forma yazdığın meslek hangi iş gurubuna girerse onu yazıyorsun.mesela inşaatçı isen inşaat sektöründe çalışmak istiyorum yazarsın.ne kadar süreli kalacaksın bölümünü boş bırakabilirsin o genelde turist vizesi almak isteyenler için geçerli.geçiminizi nasıl sağlayacaksınızada eşim çalışıyor(bende çalışacağım)yazabilirsin.

smaili 17.11.2008 20:54:46

Alıntı yapılan: xmehmetx - Eylül 09, 2008, 03:21:43 ÖSArkadaşlar İstanbul Alman Konsolosuğuna aile birleşimi vizesi  için internetten formu indirdim.

Almanya Federal Cumhuriyeti’nde ikametinizin sebebi ? <--- Familienzusammerführung--->

Almanya Federal Cumhuriyeti’nde ne kadar tarihinden tarihine kadar kalmak istiyorsunuz? <---- Unbestimmt--->

Yapmak istediğiniz iş <--- bisey yazman gerekmez--->

Geçiminizi nasıl sağlayacaksınız?  <--- Mein/e Mann/Frau arbeitet. Nach dem Orientierungskurs werde ich auch arbeiten.--->

smaili 17.11.2008 20:57:15

Alıntı yapılan: tecrübeli - Eylül 09, 2008, 07:27:10 ÖSkardeşim dediğin gibi birincisine aile birleşimi yazıyorsun..Türkiyedeki mesleğine göre yada forma yazdığın meslek hangi iş gurubuna girerse onu yazıyorsun.mesela inşaatçı isen inşaat sektöründe çalışmak istiyorum yazarsın.ne kadar süreli kalacaksın bölümünü boş bırakabilirsin o genelde turist vizesi almak isteyenler için geçerli.geçiminizi nasıl sağlayacaksınızada eşim çalışıyor(bende çalışacağım)yazabilirsin.

Turist visesi basvuru foru beyazdir ve farklidir bu formdan. Sure sorulmasinin sebebi cesitli nedenlerden dolayi olabilir. z.B Dil kursu ögrenci gibi

10.03.2009 14:24:52

Bu konu mesaj yazmaya kapatılmıştır.
Olası nedenleri aşağıdakilerden biri olabilir.

1) Mesajınıza verdiğiniz başlık (konu başlığınız) mesajınız hakkında bir bilgi ya da ipucu içermiyor.
Foruma yeni bir konu açarken konu başlığınızın mesajınız hakkında bir ipucu içermesine dikkat ediniz.
Lütfen mesajınızın 4 - 5 kelimelik özetini konu başlığı olarak kullanınız, konu başlığınızın mesajınızın özü olmasına dikkat ediniz.

2) Bu konuda yer alan bazı mesajların içeriği konu içeriği ile uyuşmamaktadır.
Lütfen konulara mesaj yazarken konu başlığını göz önünde bulundurunuz ve hangi konuya hangi mesajı yazdığınıza dikkat ediniz.
Mesajınız konu başlığından bağımsız ise lütfen mesajınızı yeni bir konu açarak ve uygun bir başlık yazarak gönderiniz.
Konunun daha fazla dağıtılmaması için bu tür konular kapatılmaktadır.

3) Konu amacına ulaşmış veya güncelliğini yitirmiş olabilir.Konunun dağıtılmaması için bu tür konular kapatılmaktadır.

Dilerseniz kurallara uygun yeni bir konu açabilirsiniz.
Anlayışla karşılayacağınızı umar, ilginiz için teşekkür ederiz.

Sayfa: [ 1 ]