ahmetzafer
10.09.2008 00:12:27
arkadaslar moralinizi bozmak gibi olmasin ama bende Almanyaya sinavla gelen kaliteli vede sertefikali damatlardanim...
bu alman devleti baktiki bu iste cok güzel para var...ben bu ise burdada devam edeyimd dedi...yani sizin anlicaginiz
2005 te cikan kanuna göre "uyum yasasi" Almanyaya ayak basanlar 600 saatlik bi mecburi kurstan sonra B1 SINAVINA
girmek zorunda...taki bu sinavi basarana kadar.bu sürede tahminimce 3sene...ama sinav gercekten zor...bu sinavla ilgili forumda birbirimize yardim etmemiz lazim...bende sinav örnekleri var ama daha sinava girmedim...sinava girdikten sonra tecrübelerimi paylasirim...
ama daha önceden bu sinava girenler varsa bana yardimci olurlarsa cok sevinirim...herkese selamlar...
bak kardeşim burdan gittikten sonra 600 saatlik bir kurs alıyosun sonunda sınava giriyosun buda a2 sınavı oluyo yani seni anlayamadım açıkcası ben....
yAyAmAz
11.09.2008 01:03:41
Ben Münih'e Gidiyorum ve Gittigim Yerde BöyLe Bir ZorunLuLuk Yok...
Ben Bunu Biraz Ara$tirdim ve $unu Ögrendim...Gittiginiz BöLgeden BöLgeye Bu Degi$ikLik Gösteriyor....Frankfurt'a Giden Bir Bayan Arkada$imdan A2'ye Devam Etmesi Istenirken Benden BöyLe Bir Istekte BuLunmuyorLar...
almanyada kanunlar aslında eyalet eyalet te değişebiliyor....
halecim
11.09.2008 20:39:15
köln deki anadolu universitesi hakkında bilgin varsa biraz açıklayabilirmisin?
Gülseminnn
12.09.2008 15:29:42
burdan link verip vermem uygun olur mu bilmem
banada arkadasim tavsiye etti anlatti bir kac link verdi
subatta kagitlarinizi isteyebiliyorsunuz hazirandada sinava giriyorsunuz
ister 4 yillik ister 2 yillikmis
ben link ekliyim umarim yasak degildir
https://www.anadolu-uni.de/
halecim
12.09.2008 17:24:02
teşekkür edrim gülseminn
Gülseminnn
12.09.2008 17:40:06
tepe tepe kullan halecim 
sendemi almanyadasin yani gelinmisin
eger oyleyse yazda bu öss sinavi icin birde sanal dersanenin linkini veriyim calis ordan 
halecim
12.09.2008 23:40:24
şuan almanyada değilim canım kısmetse inşAllah köln e gelcem gelin olarak..bende düşünüyorum orda eğitimime devam etmeyi yabancı dil mezunuyum verirsen çok sevinirim...
Konu dagilmis ama konu basligindaki aciklama dogru degil..B1 falan gerekmiyor!
smaili
03.10.2008 16:02:37
Alıntı yapılan: ahmetzafer - Eylül 10, 2008, 12:12:27 ÖÖ
arkadaslar moralinizi bozmak gibi olmasin ama bende Almanyaya sinavla gelen kaliteli vede sertefikali damatlardanim...
bu alman devleti baktiki bu iste cok güzel para var...ben bu ise burdada devam edeyimd dedi...yani sizin anlicaginiz
2005 te cikan kanuna göre "uyum yasasi" Almanyaya ayak basanlar 600 saatlik bi mecburi kurstan sonra B1 SINAVINA
girmek zorunda...taki bu sinavi basarana kadar.bu sürede tahminimce 3sene...ama sinav gercekten zor...bu sinavla ilgili forumda birbirimize yardim etmemiz lazim...bende sinav örnekleri var ama daha sinava girmedim...sinava girdikten sonra tecrübelerimi paylasirim...
ama daha önceden bu sinava girenler varsa bana yardimci olurlarsa cok sevinirim...herkese selamlar...
sevgili Kaliteli kardesim. Ne uc senesinden hasediyorsun. 3 ay diyecektin galiba. Ben bu sene geldim.1 aylik bir calismadan sonra A1 sertifikasi alidim. Geldikten sonra VHS de kursa basladim A1 oldugu icin yarisindan basladim basladiktan 1 ay sonra A 2 sinavi olduk. ve kurs bitiminde B1 toplam 3 ayda B1 sertifikasi aldim.
smaili
03.10.2008 16:30:21
dinar
04.10.2008 02:05:06
arkadaslar bende korkmaya basladim bende simdi almanydayim gelin olarak geldim ya bu biz b 1 alamysak bizim turkiyede cektigimiz emekler bosami gidecek yani simdi kafam karisti simdi benim