selamlar, fazla uzatmadan konuya geceyim diyorum
Öncelikle-del konusu sadece bir kahve veya cay icin bir davetiyeydi, belki sacma yazildi- bu yazismanin kötü yönleri-el hareketi, yüz hareketi ve hisler yok- karsi tarafa reaksiyon gösteremiyorsun.
2. Icimde hep bana karsi büyük bir sirrin varmis gibi bir his vardi- bu bloke ediyordu sanirim.Ama konusmayinca sorunlar cözülmüyor(bende sir saklayabilirim)-gercek bir sansim olmamisti hic bir zaman(standart bahane- üniversitede stres-sende böyle söylüyordun, simdi bana diyorsun!!)-Simdi olmus olabilecekler beni hic ilgilendirmiyor ve erkek kardesimle bile birlikte olsaydin- farketmez.
3.Bana kizma ama, bugün seni arayacagima seytana rastlasaydim daha iyi olurdu diyorum. Senin yüzünden degil, sen iyisin. Ama ben o günden beri bitmisim- cünkü hic sansim yok ve senden yana net bir yanit gelmedi, cok seylerde ihmallik ettim.
4.Seni aramak icin kendimi zorladim ve cok hazirlandim, herseyi dörtdörtlük yapmak istedim. Simdi ise kafamdaki sorular beni yoruyor, nasil olsaydi daha iyi olurdu, daha ne yapabilirdim, abarttimmi v.s... sundan dolayi: yarim kalan islerden nefret ettigim icin; nasil daha iyi yapabilirdim?? Ne yapmam gerekiyordu?
5.Kafam almiyor: neden bizim yasimizdaki , belirli olgunluga ermis insanlar, (sende bunu bulamadim), oturup konusmuyorlar? Söyle diyeyim: kusura bakma belirli sebeplerden dolayi bu imkansiz. Istedigim belliydi: ben bir mektup-arkadasi tipi degilim. Baska birinde(bayan) zaten durum böyle olmazdi.Kadin ve erkek arasinda arkadaslik olmaz- benim fikrim bu. Simdiki iliskinden sonraki iliskin olur simdiki arkadasin- yani sacma.
Aslinda söyleyecegim cok sey daha var ama cok uzar. Umarim his dünyamdan biraz haberdar olmussundur. Ben sadece senin istediklerini gözlerinden okumak ve bunlar icin herseyi vermek istiyordum.Seni üzdüysem özür diliyorum ve senin bana dilediginin daha cogunu senin icin diliyorum.
Son olarak, biraz kibirli olacak ama, beni gece uyutmayan ve sinirlendiren bir düsüncem var: bir gün bir odun kafali gelecek, hicte benim kadar düsünceli olmayacak ve benim sana verdigim degeri sana vermeyecek. Ve onunla benimle olabilecegin kadar mutlu olmayacaksin. Cünkü ben seni gülerken görmeyi cok severdim. Bunu hatirlarsin.
Tekrar sevgiler ve iyi dilekler
Uykum var!=Ich habe Schlaf!
Bu biraz sacma tabi. Dogrusu veya anlami: Ich bin müde.
Umarim ne demek istedigimi anlatabilmisimdir. Türkcemde cok süper olmadigi icin yanlislarim icin simdiden özür dilerim. Türkcesi iyi olan arkadaslarda beni düzeltebilir. Memnun olurum.